Muzika serioze me pagese ne Kosove
Muzika serioze me pagese ne Kosove
Organizatorët e festivaleve të muzikës serioze që realizohen në Kosovë, do të ndjekin shembullin e Filarmonisë së Kosovës. Institucioni më i lartë i muzikës serioze në vend ka marrë vendim që hyrja në koncertet që do të organizojë në vitin që vjen, të jetë me pagesë. Kjo u ka hapur udhë festivaleve që të praktikojnë të njëjtën gjë për koncertet e tyre.
Koncertet që “servohen” në kryeqytet në kuadër të festivaleve “DAM”, “KamerFest”, “Prishtina Chopin Piano Fest” e “Tingujt e flautit”, nuk do të jenë më falas. Në edicionet e ardhshme, organizatorët paralajmërojnë se do të fillojnë të aplikojnë pagesën. Një hap i tillë, sipas tyre, do të duhej të merrej qëmoti. Megjithatë, organizatorët e festivaleve thonë se do të ketë kategorizim të çmimeve.news alb
Koncertet që “servohen” në kryeqytet në kuadër të festivaleve “DAM”, “KamerFest”, “Prishtina Chopin Piano Fest” e “Tingujt e flautit”, nuk do të jenë më falas. Në edicionet e ardhshme, organizatorët paralajmërojnë se do të fillojnë të aplikojnë pagesën. Një hap i tillë, sipas tyre, do të duhej të merrej qëmoti. Megjithatë, organizatorët e festivaleve thonë se do të ketë kategorizim të çmimeve.news alb
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Similar topics
» Ushtarë me pagesë
» Seks pa pagese, nese lan 9 here makinen ne lavazh
» Rruga Rrëshen-Kalimash, kalimi me pagesë
» Sa do te ndikonte biografia e tij/saj ne nje lidhje serioze ?
» Pyetje Serioze ...!!??Pergjigje Qesharake...!!!
» Seks pa pagese, nese lan 9 here makinen ne lavazh
» Rruga Rrëshen-Kalimash, kalimi me pagesë
» Sa do te ndikonte biografia e tij/saj ne nje lidhje serioze ?
» Pyetje Serioze ...!!??Pergjigje Qesharake...!!!
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi