Mesazhi im për anëtarët e Forumit
+50
Lolita
Klio
Anila
Malsori
Nella
Lireno
Esba
Gjilanasi
Neta E
Princ
mister.albania
Arian 123
Intriganti
Samuela
VanesaF
Ariel
An0nim
Akulli
BlEro25
V-I-P
Docteur
Fatjon Brahaj
Kinxhi
Vajza joshese
Star Angel
Anakonda
kasperi
Erii
e panjohura
Shkembi
Labja
bobi 10
dajti modh
Poeti Dhimbjes
Besa
Daku
Leo_uk
T_o_n_i
*Sweety*
Darius
Aяtємιѕα
WebMaster
Maksi
Emona
Arabela
EMI
Tonii
zymer
Єямєℓiиdå
Alberti
54 posters
Faqja 4 e 8
Faqja 4 e 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Mesazhi im për anëtarët e Forumit
First topic message reminder :
[You must be registered and logged in to see this image.]
Shkruaj mesazhin tënd për anëtarët
Mesazhet e juaja mund te jene të ndryshme, psh. Dashurie, Mesazhe për Jetën etj.
Shkruaj mesazhin tënd për anëtarët
Mesazhet e juaja mund te jene të ndryshme, psh. Dashurie, Mesazhe për Jetën etj.
Edituar për herë të fundit nga BeLti në Sun 30 Dec 2012 - 13:34, edituar 2 herë gjithsej
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Re: Mesazhi im për anëtarët e Forumit
ne jete kerkoni te mesoni vazhdimisht,,mos u mjaftoni me bagazhin qe keni,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
-Te miren beje, pasi ajo edhe harrohet. Por te keqen mos e bej, pasi ajo kurre nuk harrohet...
ndersa une pra saimiri mundohem qe te miren mos tja harroj njerezve dhe kur te mundem tua kthej sadopak,,,,dhe te keqen tua harroj me kohen,,,a mos jam gabim i nderuar??Poeti Dhimbjes shkruajti:-Te miren beje, pasi ajo edhe harrohet. Por te keqen mos e bej, pasi ajo kurre nuk harrohet...
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Arabela shkruajti:ndersa une pra saimiri mundohem qe te miren mos tja harroj njerezve dhe kur te mundem tua kthej sadopak,,,,dhe te keqen tua harroj me kohen,,,a mos jam gabim i nderuar??Poeti Dhimbjes shkruajti:-Te miren beje, pasi ajo edhe harrohet. Por te keqen mos e bej, pasi ajo kurre nuk harrohet...
Jo nuk je aspak gabim e nderuar.
Por thenia e mesiperme qe une postova, permban tjeter kuptim ne thelbin e saj.
Pra qe shume njerez e harrojne shume shpejt dhe fare lehte te miren qe j'u ben,
sidomos ne ditet e sotme qe po jetojme, ndersa te keqen askush nuk t'a harron.
Qendro gjithmone i buzeqeshur, zemermire dhe behu durimtar.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Çdo ditë iu dorëzohen 24 orë të arta ; janë ndër të paktat gjëra këtu në tokë që të jepen falas . Edhe nëse do të ishe pronar i maleve plot para nuk mund të blije as edhe një orë shtesë ! Çfarë do të bësh me këtë thesar të paçmuar? Mbaj mend , duhet ta përdorësh pasi të jepet vetëm një herë . Dhe nëse e shpërdoron nuk mund ta rigjesh . Rëndësia e një jete të lumtur nuk duhet të jetë e ekzagjeruar . Mendoje çdo ditë të vetme si një gjë të paçmuar . Nëse i merr një për një dhe i vë në një rrjesht do të përftosh një vit do të kesh një jetë të tërë të mbushur me dashuri lumturi , ndershmëri shpresa dhe ëndrra .
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
Ndonjehere duhet te distancosh veten nga njerezit...ata qe te duan do ta vene re, e nese jo ti e di tashme se ku duhet te qendrosh..!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Jeta është si një libër, disa miq janë aty për një faqe, të tjerët janë për një kapitull,por ata të vërtetët janë aty për të gjithë historinë.
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
Femijen trajtoje ne ate menyre : qe kur te vije ne shtepi te kujtoje se ka ardhur ne vendin me te bukur ne bote!...
Bashkeshorten/in trajtoje ne ate menyre : sa kur te ndjeje eren tende ta kuptoje qe eshte bashkuar me njeriun me te duhur ne bote.
Nenen trajtoje ne ate menyre : sa ti harroje gjithe dhimbjet e jetes me nje buzeqeshje.
Babain trajtoje ne ate menyre : sa per te gjithe jeten e vet te mos kete zili nje femije tjeter.
Fukarain trajtoje ne ate menyre : sa urimi i tij te jete me i madh sa ajo cka i ke dhene.
Te pasurin trajtoje ne ate menyre : sa kur te shohi pasurine e shpirtit tend ti vij trup per varferine e zemres se tij."
E djeshmja kaloi...e sotmja vazhdon akoma...e nesermja mund te mos jete...vetem per kete dijani vleren jetes!......With love...
Bashkeshorten/in trajtoje ne ate menyre : sa kur te ndjeje eren tende ta kuptoje qe eshte bashkuar me njeriun me te duhur ne bote.
Nenen trajtoje ne ate menyre : sa ti harroje gjithe dhimbjet e jetes me nje buzeqeshje.
Babain trajtoje ne ate menyre : sa per te gjithe jeten e vet te mos kete zili nje femije tjeter.
Fukarain trajtoje ne ate menyre : sa urimi i tij te jete me i madh sa ajo cka i ke dhene.
Te pasurin trajtoje ne ate menyre : sa kur te shohi pasurine e shpirtit tend ti vij trup per varferine e zemres se tij."
E djeshmja kaloi...e sotmja vazhdon akoma...e nesermja mund te mos jete...vetem per kete dijani vleren jetes!......With love...
Emona- WebMaster
Gjinia :
EmoNa shkruajti:Femijen trajtoje ne ate menyre : qe kur te vije ne shtepi te kujtoje se ka ardhur ne vendin me te bukur ne bote!...
E djeshmja kaloi...e sotmja vazhdon akoma...e nesermja mund te mos jete...vetem per kete dijani vleren jetes!... [You must be registered and logged in to see this image.]
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
Veshtirë të jeshë budalla në ditët e sotme, Ke shumë konkurencë
Kinxhi- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Gjilan
Postime : 423
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/02/2012
Hobi : Fittness & Skijimi ( Snowboard )
Hahaha vazhdoni ne kete ritem se jeni gjithmone shembulli i forumeve te tjera qe jan 0 ne kete rast ju falenderoj nga zemra per komunikimin qe kemi na morshin te keqen te gjithe celebrate005 [TePuC]
vidhe castin dhe nje here ,dhe ti do mbetesh pergjithmone
Akulli- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirana
Postime : 151
Gjinia :
Anëtarësuar : 07/03/2010
Mosha : 36
Hobi : Basketbollist
Per Klea!
Mbaj mend mesazhin e pare qe te kam derguar ne forum! Edhe pergjigja jote!
Pershtypjet e mia per ty? Booo nga tja filloj!
Vajze e mire,gjithmone e qeshur! Puntore e madhe dreqi!
Me deshiren me te madhe do doja te te takoja e te kisha shoqeri me ty dhe ne realitet!
Me ben te qesh,cdo here qe flas me ty! Shume e thjeshte dhe e sakte ne mendimet e tua.
Me ngacmon icik fare po do ta laj hakun sa tja marr doren! Pastaj mos harro se mke bere te qaj ne 2 te nates!!
Pastaj do e mbaj mire muhabetin me ty qe tme rregullosh punet me ate j/k!!
Je e vecante dhe nje mike shume e mire.
Te uroj gjithe te mirat e kesaj bote dhe shpresojme te takohemi ne nje te ardhme te shpejte!(shoqerore)
Te puth fort!
ReSpEcT
Me deshiren me te madhe do doja te te takoja e te kisha shoqeri me ty dhe ne realitet!
Me ben te qesh,cdo here qe flas me ty! Shume e thjeshte dhe e sakte ne mendimet e tua.
Me ngacmon icik fare po do ta laj hakun sa tja marr doren! Pastaj mos harro se mke bere te qaj ne 2 te nates!!
Te uroj gjithe te mirat e kesaj bote dhe shpresojme te takohemi ne nje te ardhme te shpejte!(shoqerore)
Te puth fort!
ReSpEcT
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Per Reta !!!
Sa e embel qe je moj Reta.Sa zili te kam qe je kaq e qete!
Flet mire,e respektueshme.E urte,shume e mire!
Mendoj se jane me fat familja jote qe kane patur fatin te te kene ty!!
Nje vajze qe nuk flet kurre kot,dhe qe mundohet te respektoje te gjithe pa perjashtim.
Mund te flas hapur me ty nuk e di pse! Shpresoj te jesh mir!
Je e mrekullueshme!
Sa e embel qe je moj Reta.Sa zili te kam qe je kaq e qete!
Flet mire,e respektueshme.E urte,shume e mire!
Mendoj se jane me fat familja jote qe kane patur fatin te te kene ty!!
Nje vajze qe nuk flet kurre kot,dhe qe mundohet te respektoje te gjithe pa perjashtim.
Mund te flas hapur me ty nuk e di pse! Shpresoj te jesh mir!
Je e mrekullueshme!
An0nim- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
ReSpEcT shkruajti:Per Klea!
Te puth fort!
ReSpEcT
Do me rrisesh mendjen tani muve (tongueout) :h.u.g.o:
per arabelen :
je femra njeshe e forumit qe kurre sta ha qeni shkopin hahah
je femra njeshe e forumit qe kurre sta ha qeni shkopin hahah
Sa e cuditshme historia e shkronjave,aq edhe ajo qe te gezon apo vret.
Ne radhe te pare tema flet per nje mesazh,edhe mirenjohes atij qe hapi temen.
S'kam kujt ti dedikoj nje mesazh perkates,por ne te pergjithshmen e them per te gjithe ju.
Kjo faqe tashme s'eshte e rastesishme,edhe ne te ka pasur antare te cilet disa vijne,edhe disa ikin sikurse ndodh ne boten e virtualitetit,por kryesorja ka pas edhe ka anatre te cilet refleoktojne bukur edhe pozitivitet qe zoterojne ne fjale.
Per kete si pjese e stafit ju them faleminderit qe merrni pjese ne forum.
Ne te vertete eshte nje faqe e begate,edhe e bukur aty ku mbizoteron nje debat i mirfillte,edhe antaret ne mirekuptim.
Kjo faqe meriton aq sa eshte,edhe vlerat nuk ia ul apo ngre nje person i vetem(me apo pa bobo)forumi do jete ky qe eshte,edhe ritmi do jete po i njejte.
Populli thote
Tenxherja gjen kapakun,,,,,,,,.
Ata qe kontribojne per te (forumin)eshte fryma e mirekuptimit ne antare.
Jeni te mrekullueshem te gjithe.
Shoket i zgjidhni me te mire se vetja,ashtu t'ju konsiderojne ata ju!!!
Ndryshe shkelmo e gozhdo sikurse Akili mbi Trojen[You must be registered and logged in to see this image.]
S'kam kujt ti dedikoj nje mesazh perkates,por ne te pergjithshmen e them per te gjithe ju.
Kjo faqe tashme s'eshte e rastesishme,edhe ne te ka pasur antare te cilet disa vijne,edhe disa ikin sikurse ndodh ne boten e virtualitetit,por kryesorja ka pas edhe ka anatre te cilet refleoktojne bukur edhe pozitivitet qe zoterojne ne fjale.
Ne te vertete eshte nje faqe e begate,edhe e bukur aty ku mbizoteron nje debat i mirfillte,edhe antaret ne mirekuptim.
Kjo faqe meriton aq sa eshte,edhe vlerat nuk ia ul apo ngre nje person i vetem(me apo pa bobo)forumi do jete ky qe eshte,edhe ritmi do jete po i njejte.
Populli thote
Ndryshe shkelmo e gozhdo sikurse Akili mbi Trojen[You must be registered and logged in to see this image.]
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
bobi 10 shkruajti:Sa e cuditshme historia e shkronjave,aq edhe ajo qe te gezon apo vret.
Populli thote
Fjalet e tuaja jan gjithmone me vend e pranoj cdo kritike qe me ben sepse kuptoj me teper edhe mesoj me teper flm shume per sinqeritetin qe te tregon kujt si pelqen ajo qe thua nuk ka asnje problem sepse gjithmone koha eshte deshmi e fjaleve 432965
bobi 10 shkruajti:Sa e cuditshme historia e shkronjave,aq edhe ajo qe te gezon apo vret.
big like... i madh si gjithmone...inderuar BOB...
Populli thote
like.like...i nderuar BOB...
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
Miqësia është shumë më shumë se një fjalë e thjeshtë,
mund të tentosh për ta përshkruar,por vetëm koha do ti japë kuptimin e drejtë.
P.s Kujdes mesazhet qe jep ketu te mos jan jashte temes...nese doni te jepmi i mesazh bejeni si duhet dhe qe vlen te lexoji dikush edhe nese eshte thjeshte Vizitor/e.
mund të tentosh për ta përshkruar,por vetëm koha do ti japë kuptimin e drejtë.
P.s Kujdes mesazhet qe jep ketu te mos jan jashte temes...nese doni te jepmi i mesazh bejeni si duhet dhe qe vlen te lexoji dikush edhe nese eshte thjeshte Vizitor/e.
Emona- WebMaster
Gjinia :
Vleresojini njerezit qe kane sakrifikuar dicka per ju.. pasi ajo dicka mund te kete qene gjithcka per ta.
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
Secili nga ne ne kete Forum japim nje mendim thjeshte mundohemi te themi te drejten, po nganjehere duhet qe disa gjera te jen te ndare si pershembull, miqesia edhe komunikimi, nese keta te dyja nuk jane gjithmone do te eci mbrapesht ne ate qe shkruan po thjeshte nese din te kuptosh edhe te pergjigjesh atehere themi qe kemi mesuar .
Mos harroni... gjithçka që ju bëni, për mirë ose për keq,
njerëzit do të bëjë 'gjithmonë komentet e tyre... pa problem..
Bëhuni indiferent... dhe gëzoni jetën tuaj!
.
njerëzit do të bëjë 'gjithmonë komentet e tyre... pa problem..
Bëhuni indiferent... dhe gëzoni jetën tuaj!
.
Emona- WebMaster
Gjinia :
Mos mendoni kurre se kleas i intereson nga iken edhe ku rrin se sma ndjen fare thjeshte secili njeri tregon dobesine e ti celebrate005
kaloni sa me mire qe te mundeni,,,, [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Ju uroj te gjithve nje fundjave sa me te kendshme me familjet tuaja 432965
Zoti na ka dhene syte jo per te ofenduar,por per te pare pertej situatave, buzet jo per te kritikuar por per te folur te verteten, duart jo per te gjuajtur dike por per te dhene ndihme, veshet jo per tu bere te pandjeshem por per te degjuar nje ze qe vuan. Cdo gje ka nje qellim dhe duhet perdorur ne menyren e duhur!
Besa- Princeshë
- Vendbanimi : Ne zemren e trojeve shqipatre
Postime : 1402
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/10/2011
Mosha : 38
Hobi : muzika,leximi
Me te vertete pa nje adm,kjo forum nuk do te kishte asnje kuptim,por pa anetaret ...nuk do kishte asnje vlere.!!!
An0nim- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Duhet të mësojmë të buzëqeshim çdo mëngjes… Duhet të ngrihemi nga shtrati, duke menduar se kjo ditë mund të jetë një ditë perfekte. Nuk ka rëndësi nëse bie shi… nuk ka rëndësi nëse nuk dëshiron të bësh ndonjë gjë… nuk kanë rëndësi "pse-të" dhe "sepse-të". E rëndësishme është të provosh të buzëqeshësh, edhe nëse kjo gjë të duket e padobishme. Nuk i dihet kurrë, dikush mund të dashurohet me buzëqeshjen tënde.
Emona- WebMaster
Gjinia :
n`këtë botë Gezimi dhe Hidherimi jetojnë bashkë...
Kështu që duhet mu pajtuu me dyjat !!!
Kështu që duhet mu pajtuu me dyjat !!!
Kinxhi- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Gjilan
Postime : 423
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/02/2012
Hobi : Fittness & Skijimi ( Snowboard )
1.e]]Nuk eshte nevoja te nxitohesh. Nese dicka eshte e thene te behet, do te ndodhe, ne kohen e duhur, me personin e duhur, per arsyen e duhur!![/i]
2.Kryelartësia e të vegjëlve shprehet në të folurit e pareshtur për vetveten, kurse madhështia e të mëdhenjve në faktin se ata kurrë nuk flasin për vete.
2.Kryelartësia e të vegjëlve shprehet në të folurit e pareshtur për vetveten, kurse madhështia e të mëdhenjve në faktin se ata kurrë nuk flasin për vete.
An0nim- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Jam keq shpirterisht ndodhem ne krize ekonomike dhe dashurie dy grate e shokve me kane lene sepse spata lek me i qu ne kinema,e 3 - ta eshte ne kriza nervore sepse spo arrij me i ble iphone... Mesazhi im ju lutem te dashur forumiste me ndimoni i ket fukara me falni qa te mundesi 5 10 20 euro 50 nuk i pranoj se mund te jene fallco
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
Ama kaq mo....qyqa na terreme me cuno hahahahahahahahahaaaa...
Po ti thuj t'hyjm shkes me nonji goc bossi
Po ti thuj t'hyjm shkes me nonji goc bossi
mome m'prit n'durres ama dua dhe nje vajze ene i ket here dua te martohem se me kaloi mosha u plaka dhe floket me kane rene,jam thinjur... tan te kqiat qe i ka nje mashkull i bukur
du i gru mu martu ska rendesi se si por mu martu
du i gru mu martu ska rendesi se si por mu martu
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
Qyyqa, boj flokesh sa te dush ri...pastaj mashkulli me thinja ka me lezet se tregon zgjuarsi dhe fisnikeri
Po mire se te vish...goca tbukra dhe tmira Durresi ka plot
Po mire se te vish...goca tbukra dhe tmira Durresi ka plot
E dua mikun , por edhe armiku mund te jete i dobishem; miku me tregon se perse jam i zoti, armiku me meson si te veproj .
Faqja 4 e 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Sa vlerësoni anetaret e forumit, nga 1 tek 10?
» Njoftime për Anëtarët e Forumit !
» Keni lidhje me ndonje nga anetaret e forumit?
» Perzgjedhni dhe votoni anetaret e forumit ne kete fundviti?!
» Çfare keni te perbashket me anetaret e tjere te forumit?
» Njoftime për Anëtarët e Forumit !
» Keni lidhje me ndonje nga anetaret e forumit?
» Perzgjedhni dhe votoni anetaret e forumit ne kete fundviti?!
» Çfare keni te perbashket me anetaret e tjere te forumit?
Faqja 4 e 8
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi