Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
A lejohet te punoje femra ne zyrat shteterore?  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
A lejohet te punoje femra ne zyrat shteterore?  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

A lejohet te punoje femra ne zyrat shteterore?

+4
Aяtємιѕα
Arabela
Besa
WebMaster
8 posters

Shko poshtë

A lejohet te punoje femra ne zyrat shteterore?  Empty A lejohet te punoje femra ne zyrat shteterore?

Mesazh nga WebMaster Thu 29 Dec 2011 - 2:02

Jam 32 vjeçar dhe i martuar. Pyetja ime ka te beje me ate se ai i lejohet nje
femre, konkretisht gruas time qe te punoje e perziere me meshkuj ne pune. Ne fakt
bashkeshortja ime eshte e mbuluar me veshje islame. Por dua te dije se ai i lejohet,
a eshte haram apo hallall te punoj e perzier me burrat ne nje zyre. Punen ne nje nga
bashkite-komunat e Republikes se Maqedonise.

A lejohet te punoje femra ne zyrat shteterore?
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

A lejohet te punoje femra ne zyrat shteterore?  Empty Re: A lejohet te punoje femra ne zyrat shteterore?

Mesazh nga Besa Fri 6 Jan 2012 - 23:44

Per te shikuar realitetin feja sa e di une nuk e lejon ngaqe ajo rrgullisht duhet te miret me pune edhe te meshkujve,sa di une me falni nqs jam gabim femrat e mbuluara nuk ju flasin perdore meshkujve te huaj dhe nga gjithe kjo po me cudit fakti se si e kan pranuar nje femer te mbuluar te punoj ne zyre e sidomos ate te Maqedonise ngaqe jane shume racista ne kete aspekt,po te isha une ne vendin tend do te kisha lejuar,pse jo le t'iu hapet rruga edhe ktyre se mjaft i kane lene pa pune per shkak te mbuleses.Zoti eshte nje per gjithe o me mbules o pa mbules.
Besa
Besa
Princeshë
Princeshë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne zemren e trojeve shqipatre
Postime Postime : 1402
Anëtarësuar Anëtarësuar : 15/10/2011
Mosha Mosha : 38
Hobi Hobi : muzika,leximi

A lejohet te punoje femra ne zyrat shteterore?  Empty Re: A lejohet te punoje femra ne zyrat shteterore?

Mesazh nga Arabela Sat 7 Jan 2012 - 4:00

femra ne fakt si me mbulese si pa mbulese ne prani t evetem meshkujve ne zyre nuk ndihet rehat,,,pa asnje femer tjeter aty,,,,tani varet se sa meshkuj punojne ne ate zyre,,,1 ose dy mbase dhe do vente por me shume nuk besoj se do isht e vend pune i pershtatshem per nje femer,,,pa paragjykime flas,,,sepse e kam kuptuar vete se si mund te ndihet nje femer ne prani te shume meshkujve,,,sepse me ka ndodhur te dergoj nje here nipin per te prere floket ne floktore meshkujsh,,,gjysme ore me esh dukur nje dite,,,dhe jam betuar qe nuk shkeli me ne aty,,,, :541221: :541221: :541221: thjesht nuk ndihesh ne terezi tenden,,,
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 26332
Anëtarësuar Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha Mosha : 30

Mesazh nga Aяtємιѕα Sat 7 Jan 2012 - 4:04

Po per te lare banjat publike i lejojne me lehte si duket keta :541221:

Pyetje koti
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mesazh nga Arabela Sat 7 Jan 2012 - 4:08

jo mua mu duk pyetje interesante,,,,,sepse kuptimi i vertete i fjales femer po humbet nuancat e verteta duke u munduar ti veshin gjasme petkun e barazise,,, rose53 rose53
pastaj mqs thua ti artemis,,,pse nuk vene edhe pastrues meshkujt????apo kjo nuk esh dicka qe meshkujt duan ta kene si t edrjte te barabarte me gjinine femerore ???eeeee???
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Shkembi Sat 7 Jan 2012 - 4:09

ne zyren time personale me gjith deshiren e mundshme celebrate005

Shkembi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 9500
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 17/10/2011
Mosha Mosha : 43

Mesazh nga Aяtємιѕα Sat 7 Jan 2012 - 4:14

Arabela shkruajti:jo mua mu duk pyetje interesante,,,,,sepse kuptimi i vertete i fjales femer po humbet nuancat e verteta duke u munduar ti veshin gjasme petkun e barazise,,, rose53 rose53
pastaj mqs thua ti artemis,,,pse nuk vene edhe pastrues meshkujt????apo kjo nuk esh dicka qe meshkujt duan ta kene si t edrjte te barabarte me gjinine femerore ???eeeee???

Nese ti i jep rendesine e pa duhur eshte e vertet qe edhe ata ate duan qe te vihet ende ne pyetje ceshtja "FEMER"...mua mu duk boshe sepse jam njeri e kam mendjen time si dhe jam pergjegjese per gjithcka qe bej,(jo objekt e pronesi ku varem nga goja e burrit,apo e kujtdo te me thote cfare duhet te bej une) Me komunikim te mirekuptimte nga te dyja palet mund ta bejne jeten si ata deshirojne vete..
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mesazh nga Arabela Sat 7 Jan 2012 - 4:18

Artemis shkruajti:
Arabela shkruajti:jo mua mu duk pyetje interesante,,,,,sepse kuptimi i vertete i fjales femer po humbet nuancat e verteta duke u munduar ti veshin gjasme petkun e barazise,,, rose53 rose53

Nese ti i jep rendesine e pa duhur eshte e vertet qe edhe ata ate duan qe te vihet ende ne pyetje ceshtja "FEMER"...mua mu duk boshe sepse jam njeri e kam mendjen time si dhe jam pergjegjese per gjithcka qe bej,(jo objekt e pronesi ku varem nga goja e burrit,apo e kujtdo te me thote cfare duhet te bej une) Me komunikim te mirekuptimte nga te dyja palet mund ta bejne jeten si ata deshirojne vete..
fakti qe ti vendos dhe merr vendimet e tua me vullnetin tend te lire nga une meriton nje duartrokitje plot respekt,,, brava brava rose53 rose53
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Mesazh nga Emona Mon 23 Jan 2012 - 6:12

Nuk e di ne eshte e ndaluar qe femra muslimane te jet perkrah nje pune ,qofte zyre apo ndonje vend tjete Por di dhe kam degjuar se nuk lejohen te punojn ambjent ne mes te meshkujve te pa njohur..pytja qe eshte shtruar me lart me duket i cik provokuse ne qoft se eshte vet musliman ai,dhe bashkshortja e tij duhet te din rregullat e fes islame. 00027003

Nese familja ndmth burri i saj nuk e e ndalon kete gje atehere mundet edhe te punoj...ne nje vend te pershtatshem per te..jo perkrah burrave te huaj :P..

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mesazh nga Maksi Mon 23 Jan 2012 - 6:16

pse te mos punoje ? ku eshte pengesa ose arsyeja.?
Maksi
Maksi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 31226
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2011

Mesazh nga Emona Mon 23 Jan 2012 - 6:23

Marino shkruajti:pse te mos punoje ? ku eshte pengesa ose arsyeja.?

Me Mendim ,o me mire te them ligjet e fes ...femres i ndalohet te jet perkrah meshkujve qe jan jo te familjes..dmth nuk i lejohet te punoj ne nje ambjent me meshkujt.

Emona
WebMaster
WebMaster

Mesazh nga Maksi Mon 23 Jan 2012 - 6:26

EmoNa shkruajti:

Me Mendim ,o me mire te them ligjet e fes ...femres i ndalohet te jet perkrah meshkujve qe jan jo te familjes..dmth nuk i lejohet te punoj ne nje ambjent me meshkujt.
koha ecen perpara dhe femrat emancipohen dhe fitojne lirine e fjales dhe te veprimit keshtu qe normal qe ska problem te punojne perkrah meshkujve
Maksi
Maksi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 31226
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2011

Mesazh nga Anakonda Tue 7 Feb 2012 - 19:45

Ne ditet e sotme po lejohet.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Vizitor Tue 7 Feb 2012 - 22:07

EmoNa shkruajti:

Eh Emona te hecesh me ligjin e fes sic thua ti i bije cdo fis te hapi nga nje fabrik private per te mbajt grat e tyra sa me afer njeri tjetrit mos ti perzjejen me te tjer se sua lejon feja qe ta len gruan te punoj ne nje ven ku ka dhe meshkuj qe si njeh...
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Emona Tue 7 Feb 2012 - 22:20

r_3 shkruajti:
EmoNa shkruajti:

Eh Emona te hecesh me ligjin e fes sic thua ti i bije cdo fis te hapi nga nje fabrik private per te mbajt grat e tyra sa me afer njeri tjetrit mos ti perzjejen me te tjer se sua lejon feja qe ta len gruan te punoj ne nje ven ku ka dhe meshkuj qe si njeh...

E vertet ,por ja qe ky ''ligj i fes'' ne shum vendeve ku ka Musliman e praktikojn ende ate kulture nese mund ti themi keshtu!
...edhe pse kohet e fundit shihet se kan fillu me ec para , njerzimi me disa gjera prap ka ca gjona qe femres Feja ja kufizon!

Emona
WebMaster
WebMaster

Mesazh nga Vizitor Wed 8 Feb 2012 - 0:59

Nomale kjo ndodh me shum ne boten islame ku akoma ka shum per tu ber ne drejtim te femres pasi esht dhe zona me e izoluar per femrat kur smunden te hedhin hapin per te ber ate qe ato duan ne te vretet....
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi