Komeditë romantike forcojnë jetën në cift
3 posters
Faqja 1 e 1
Komeditë romantike forcojnë jetën në cift
Një komedi romantike 90 minutëshe mund të rinovojë jetën sentimentale për javë të tëra, muaj ndoshta edhe vite.
Kështu bën të ditur një sondazh australian i kryer ndaj 1 mijë të rriturve prej ‘Warner Home Video’ dhe i udhëhequr prej seksologes Gabrielle Morrissey. Para televizorit me shami në duar, fundi i lumtur i një filmi mund t’ju bëjë të mendoni ndryshe dhe të forconi marrëdhënien në cift. E gjithë kjo vjen prej dëshirës për të qenë më të mirë se ai cifti i lumtur protagonist në film që iu ka bërë të ëndërroni./Ks-Max.com/
Kështu bën të ditur një sondazh australian i kryer ndaj 1 mijë të rriturve prej ‘Warner Home Video’ dhe i udhëhequr prej seksologes Gabrielle Morrissey. Para televizorit me shami në duar, fundi i lumtur i një filmi mund t’ju bëjë të mendoni ndryshe dhe të forconi marrëdhënien në cift. E gjithë kjo vjen prej dëshirës për të qenë më të mirë se ai cifti i lumtur protagonist në film që iu ka bërë të ëndërroni./Ks-Max.com/
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Komeditë romantike forcojnë jetën në cift
sbesoj,te pakten mua,dua ti krijoj vet romancat e jo ti shikoj,maredheniet ne cift vetem sinqeriteti i forcon,te tjerat jan fjal boshe
Shkembi- V.I.P Anëtarë
- Postime : 9500
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/10/2011
Mosha : 43
Re: Komeditë romantike forcojnë jetën në cift
jam shum dakord me ket lart
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Shprehje Dhe Batuta nga Filmat dhe Komedite Shqiptare
» Rrezikon jetën për t’i shpëtuar jetën kalit
» Ushtrimet fizike të forcojnë trurin
» Respektimi i rregullave te qarkullimit: respekt per jeten tende, respekt per jeten e te tjereve
» Foto Romantike
» Rrezikon jetën për t’i shpëtuar jetën kalit
» Ushtrimet fizike të forcojnë trurin
» Respektimi i rregullave te qarkullimit: respekt per jeten tende, respekt per jeten e te tjereve
» Foto Romantike
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi