Kirurgët më të mirë nga 35-50 vjeç
2 posters
Faqja 1 e 1
Kirurgët më të mirë nga 35-50 vjeç
Londër, 12 Janar 2012, NOA - Kirurgët më të mirë, me pak fjalë ata që i japin më shumë siguri pacientëve gjatë një ndërhyrje, përfshihen nga mosha 35 deri në atë 50 vjeçare, me një eksperiencë mesatare nga 5 deri në 20 vite.
Siç raporton agjencia e lajmeve NOA.al, eksperienca profesionale e atyre që është me më shumë se 20 vite punë duhet thënë se rrit ndjeshëm sigurinë që kanë pacientët dhe në të njëjtën kohë ul rrezikun e komplikimeve gjatë një ndërhyrje.
Një rezultat i tillë është fryt i një studimi që është shfaqur në British Medical Journal.
Hulumtimi i përket Antoine Duclos dhe Jean-Christophe Lifante, që janë pjesë e Universitetit të Lionit.
r.b/NOA
Siç raporton agjencia e lajmeve NOA.al, eksperienca profesionale e atyre që është me më shumë se 20 vite punë duhet thënë se rrit ndjeshëm sigurinë që kanë pacientët dhe në të njëjtën kohë ul rrezikun e komplikimeve gjatë një ndërhyrje.
Një rezultat i tillë është fryt i një studimi që është shfaqur në British Medical Journal.
Hulumtimi i përket Antoine Duclos dhe Jean-Christophe Lifante, që janë pjesë e Universitetit të Lionit.
r.b/NOA
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Kirurgët më të mirë nga 35-50 vjeç
un sua kom besen hic doktorve frika ime me u smun se nuk shkoj nspital
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Nëse nuk do e dinit se sa vjeç jeni, sa vjeç do e konsideronit ju vetvehten tuaj?!
» Kirurget plastike, te 'fituarit' e festave
» Të dalësh në pension 80 vjeç
» Me mire te dish apo me mire te kesh??
» Mire se ju gjeta mire se erdha
» Kirurget plastike, te 'fituarit' e festave
» Të dalësh në pension 80 vjeç
» Me mire te dish apo me mire te kesh??
» Mire se ju gjeta mire se erdha
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi