Libri: Si e humba virgjërinë me Xhon Kenedin ...
Libri: Si e humba virgjërinë me Xhon Kenedin ...
Ajo e quajti atë gjithmonë “zoti President", edhe pse ishte ai pikërisht njeriu, me të cilin ajo e kishte humbur virgjërinë e saj. E në të njëjtën kohë, njeriu që nuk e puthi asnjëherë në jetë ...
Kështu dëshmon në librin autobiografik të saj, Mimi Alford, një ish-e dashur e presidentit të famshëm amerikan, Xhon Fitzgerald Kenedi.
Gjithçka ka ndodhur sipas saj, gjatë ditëve kur ajo ishte një praktikante 19-vjeçare në Shtëpinë e Bardhë.
“New York Post” tashmë ka botuar disa pjesë të këtij libri, por ende ka detaje të pathëna rreth jetës së liderit të historik amerikan dhe kësaj historie dashurie.
e.t/NOA
Kështu dëshmon në librin autobiografik të saj, Mimi Alford, një ish-e dashur e presidentit të famshëm amerikan, Xhon Fitzgerald Kenedi.
Gjithçka ka ndodhur sipas saj, gjatë ditëve kur ajo ishte një praktikante 19-vjeçare në Shtëpinë e Bardhë.
“New York Post” tashmë ka botuar disa pjesë të këtij libri, por ende ka detaje të pathëna rreth jetës së liderit të historik amerikan dhe kësaj historie dashurie.
e.t/NOA
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Similar topics
» Humba mendjen pas bixhozit.
» Nuk kam besim tek meshkujt dhe humba nje mundesi
» Kam humbur dy herë virgjërinë
» Shet virgjërinë në internet
» Ja produkti që rikthen virgjërinë
» Nuk kam besim tek meshkujt dhe humba nje mundesi