Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ermela dhe Joti shijojnë borën në Voskopojë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ermela dhe Joti shijojnë borën në Voskopojë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ermela dhe Joti shijojnë borën në Voskopojë

2 posters

Shko poshtë

Ermela dhe Joti shijojnë borën në Voskopojë Empty Ermela dhe Joti shijojnë borën në Voskopojë

Mesazh nga Aяtємιѕα Mon 6 Feb 2012 - 13:42

Duket se Ermelës po i shkon lidhja për së mbari me Jotin, pas 8 vitesh ri takim. Pas gjashtë muaj bashkëjetesë në Tiranë, ata kanë vendosur të dalin pak nga rutina e përditshme duke bërë një udhëtim drejt Voskopojës, për të shijuar bardhësinë e dëborës. Intimitetin nuk kanë dashur ta prishin me askënd tjetër, ndaj kanë vendosur të udhëtojnë vetëm si çift drejt Korçës. Duket se pasi i dha fund lidhjes me Ervinin, Ermela preferon që tani ta jetojë në mënyrë më diskrete dhe pa shumë bujë. Në një intervistë dhënë gazetës “Panorama” dy javë më parë, ajo pohoi se u ka dhënë fund aventurave dhe dëshiron të krijojë familjen e saj me të dashurin të zemrës. Madje, ata kanë planifikuar me djalin nga Lezha një ceremoni martese më 18 gusht, në ditëlindjen e saj.

Edhe pse Ermela është vetëm 25 vjeç, e ka menduar si moshën e duhur për t’u martuar. Madje, paralelisht me ceremoninë e dasmës më 18 gusht dhe blerjen e një apartamenti, ata kanë programuar sjelljen në jetë të fëmijës së tyre të parë. Martesa e Ermelës me Jotin do të ndodhë pas një viti bashkëjetesë në Tiranë, që prej kthimit të Jotit nga Italia. /albeu.com/
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Ermela dhe Joti shijojnë borën në Voskopojë Empty Re: Ermela dhe Joti shijojnë borën në Voskopojë

Mesazh nga Anakonda Fri 24 Feb 2012 - 19:45

Bravo kane fat ca njerez,jo si ne ketu ne forum qe ngelem ne dere.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye