Ermela dhe Joti shijojnë borën në Voskopojë
2 posters
Faqja 1 e 1
Ermela dhe Joti shijojnë borën në Voskopojë
Duket se Ermelës po i shkon lidhja për së mbari me Jotin, pas 8 vitesh ri takim. Pas gjashtë muaj bashkëjetesë në Tiranë, ata kanë vendosur të dalin pak nga rutina e përditshme duke bërë një udhëtim drejt Voskopojës, për të shijuar bardhësinë e dëborës. Intimitetin nuk kanë dashur ta prishin me askënd tjetër, ndaj kanë vendosur të udhëtojnë vetëm si çift drejt Korçës. Duket se pasi i dha fund lidhjes me Ervinin, Ermela preferon që tani ta jetojë në mënyrë më diskrete dhe pa shumë bujë. Në një intervistë dhënë gazetës Panorama dy javë më parë, ajo pohoi se u ka dhënë fund aventurave dhe dëshiron të krijojë familjen e saj me të dashurin të zemrës. Madje, ata kanë planifikuar me djalin nga Lezha një ceremoni martese më 18 gusht, në ditëlindjen e saj.
Edhe pse Ermela është vetëm 25 vjeç, e ka menduar si moshën e duhur për tu martuar. Madje, paralelisht me ceremoninë e dasmës më 18 gusht dhe blerjen e një apartamenti, ata kanë programuar sjelljen në jetë të fëmijës së tyre të parë. Martesa e Ermelës me Jotin do të ndodhë pas një viti bashkëjetesë në Tiranë, që prej kthimit të Jotit nga Italia. /albeu.com/
Edhe pse Ermela është vetëm 25 vjeç, e ka menduar si moshën e duhur për tu martuar. Madje, paralelisht me ceremoninë e dasmës më 18 gusht dhe blerjen e një apartamenti, ata kanë programuar sjelljen në jetë të fëmijës së tyre të parë. Martesa e Ermelës me Jotin do të ndodhë pas një viti bashkëjetesë në Tiranë, që prej kthimit të Jotit nga Italia. /albeu.com/
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Ermela dhe Joti shijojnë borën në Voskopojë
Bravo kane fat ca njerez,jo si ne ketu ne forum qe ngelem ne dere.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Diellza dhe Tuna shkrijne Boren
» Elisa Caushi: “Le ta fitojë Ermela BB”
» Ermela dhe Torosi i futen biznesit…
» Ermela Mezuraj me look te ri, behet flokekuqe…
» Ermela, fituesja milionere bën lypsaren në televizion
» Elisa Caushi: “Le ta fitojë Ermela BB”
» Ermela dhe Torosi i futen biznesit…
» Ermela Mezuraj me look te ri, behet flokekuqe…
» Ermela, fituesja milionere bën lypsaren në televizion
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi