Një Kafe Me...?
+61
leta
Xhan
Esba
valtori
Arian 123
Lazdrane
Binni
Petriti
Bukurosh-Djal
fioll
Neta E
AlbHACK
Docteur
An0nim
Anila
Andetta
vlonjatja
Besa
Free spirit
Shuke
LaDescarada
Fata
era85
Gangsta
Labja
Anakonda
Albert
Kinxhi
Yll Qielli
Ajo goca
Shkembi
qershicka
Aяtємιѕα
Poeti Dhimbjes
Arabela
Milingona
CuN@BosS/
Alberti
Ariel
Єямєℓiиdå
EMI
Next
/:UserCode"
Katniss
bobi 10
Durrsaku
il conte
Darius
kasperi
Medina
Tonii
Emona
Klio
WebMaster
tipi engjellor
Maksi
dajti modh
Daku
T_o_n_i
Dori_sweet
AlBora
65 posters
Faqja 9 e 17
Faqja 9 e 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Një Kafe Me...?
First topic message reminder :
prit ti prit...
T_o_n_i shkruajti:AlBora shkruajti:me tonin
po te pres pra une [You must be registered and logged in to see this image.]
prit ti prit...
AlBora- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : prishtina
Postime : 2297
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/10/2010
Mosha : 42
Hobi : leximi
Re: Një Kafe Me...?
un mendoja se ti do jepje mua kafe............bobo cfare korronci qe qenke asnje kafe sme the.............hahahah
Labja- Princeshë
- Vendbanimi : Ne Gjakun e zemres te Mamit
Postime : 8252
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/12/2011
Mosha : 33
Hobi : Io anziché fare castelli in aria mi faccio templi nel cuore
Nuk kam lek [TeTreGojNeVeshReta labja shkruajti:un mendoja se ti do jepje mua kafe............bobo cfare korronci qe qenke asnje kafe sme the.............hahahah
Albert- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : selanik
Postime : 7055
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/07/2010
Mosha : 80
Hobi : sekret
:541221: :541221: hajde se po e bej un per sotAlbert shkruajti:Nuk kam lek [TeTreGojNeVeshReta labja shkruajti:un mendoja se ti do jepje mua kafe............bobo cfare korronci qe qenke asnje kafe sme the.............hahahah
Labja- Princeshë
Gjinia :
E piva dhe sot me duket erdha :541221:Reta labja shkruajti::541221: :541221: hajde se po e bej un per sotAlbert shkruajti:Nuk kam lek [TeTreGojNeVeshReta labja shkruajti:un mendoja se ti do jepje mua kafe............bobo cfare korronci qe qenke asnje kafe sme the.............hahahah
Albert- I/e Regjistruar
Gjinia :
mos hajde se ta dergoj aty ku je :541221: :541221:Albert shkruajti:E piva dhe sot me duket erdha :541221:Reta labja shkruajti::541221: :541221: hajde se po e bej un per sotAlbert shkruajti:Nuk kam lek [TeTreGojNeVeshReta labja shkruajti:un mendoja se ti do jepje mua kafe............bobo cfare korronci qe qenke asnje kafe sme the.............hahahah
Labja- Princeshë
Gjinia :
Mos ftohet deri sa te vi ketuReta labja shkruajti:mos hajde se ta dergoj aty ku je :541221: :541221:Albert shkruajti:E piva dhe sot me duket erdha :541221:Reta labja shkruajti::541221: :541221: hajde se po e bej un per sotAlbert shkruajti:Nuk kam lek [TeTreGojNeVeshReta labja shkruajti:un mendoja se ti do jepje mua kafe............bobo cfare korronci qe qenke asnje kafe sme the.............hahahah
Albert- I/e Regjistruar
Gjinia :
jo jo do te vij e ngroht mos u shqetesoAlbert shkruajti:Mos ftohet deri sa te vi ketuReta labja shkruajti:mos hajde se ta dergoj aty ku je :541221: :541221:Albert shkruajti:E piva dhe sot me duket erdha :541221:Reta labja shkruajti::541221: :541221: hajde se po e bej un per sotAlbert shkruajti:Nuk kam lek [TeTreGojNeVeshReta labja shkruajti:un mendoja se ti do jepje mua kafe............bobo cfare korronci qe qenke asnje kafe sme the.............hahahah
Labja- Princeshë
Gjinia :
Po ma solle ti po po erdhi me dike tjeter jo
Albert- I/e Regjistruar
Gjinia :
si te duash un sta sjell (tongueout)
Labja- Princeshë
Gjinia :
Lere atehere se po ja kerkoj kumshijes []Reta labja shkruajti:si te duash un sta sjell (tongueout)
Albert- I/e Regjistruar
Gjinia :
dakort capu nga komshija, por mbaje mend se ske per te pir me kafe me mua (tongueout)Albert shkruajti:Lere atehere se po ja kerkoj kumshijes []Reta labja shkruajti:si te duash un sta sjell (tongueout)
Labja- Princeshë
Gjinia :
E kam te mire komshin do vish ta shikoshReta labja shkruajti:dakort capu nga komshija, por mbaje mend se ske per te pir me kafe me mua (tongueout)Albert shkruajti:Lere atehere se po ja kerkoj kumshijes []Reta labja shkruajti:si te duash un sta sjell (tongueout)
Albert- I/e Regjistruar
Gjinia :
jo nuk vij se po erdha me duhet te shikoj edhe tyAlbert shkruajti:E kam te mire komshin do vish ta shikoshReta labja shkruajti:dakort capu nga komshija, por mbaje mend se ske per te pir me kafe me mua (tongueout)Albert shkruajti:Lere atehere se po ja kerkoj kumshijes []Reta labja shkruajti:si te duash un sta sjell (tongueout)
Labja- Princeshë
Gjinia :
Une nuk jam vampirReta labja shkruajti:jo nuk vij se po erdha me duhet te shikoj edhe tyAlbert shkruajti:E kam te mire komshin do vish ta shikoshReta labja shkruajti:dakort capu nga komshija, por mbaje mend se ske per te pir me kafe me mua (tongueout)Albert shkruajti:Lere atehere se po ja kerkoj kumshijes []Reta labja shkruajti:si te duash un sta sjell (tongueout)
Albert- I/e Regjistruar
Gjinia :
po un sthash qe kame frikAlbert shkruajti:Une nuk jam vampirReta labja shkruajti:jo nuk vij se po erdha me duhet te shikoj edhe tyAlbert shkruajti:E kam te mire komshin do vish ta shikoshReta labja shkruajti:dakort capu nga komshija, por mbaje mend se ske per te pir me kafe me mua (tongueout)Albert shkruajti:Lere atehere se po ja kerkoj kumshijes []Reta labja shkruajti:si te duash un sta sjell (tongueout)
Labja- Princeshë
Gjinia :
Po cfar keReta labja shkruajti:po un sthash qe kame frikAlbert shkruajti:Une nuk jam vampirReta labja shkruajti:jo nuk vij se po erdha me duhet te shikoj edhe tyAlbert shkruajti:E kam te mire komshin do vish ta shikoshReta labja shkruajti:dakort capu nga komshija, por mbaje mend se ske per te pir me kafe me mua (tongueout)Albert shkruajti:Lere atehere se po ja kerkoj kumshijes []Reta labja shkruajti:si te duash un sta sjell (tongueout)
Albert- I/e Regjistruar
Gjinia :
asgje thjesht nuk kame interes te te takojAlbert shkruajti:Po cfar keReta labja shkruajti:po un sthash qe kame frikAlbert shkruajti:Une nuk jam vampirReta labja shkruajti:jo nuk vij se po erdha me duhet te shikoj edhe tyAlbert shkruajti:E kam te mire komshin do vish ta shikoshReta labja shkruajti:dakort capu nga komshija, por mbaje mend se ske per te pir me kafe me mua (tongueout)Albert shkruajti:Lere atehere se po ja kerkoj kumshijes []Reta labja shkruajti:si te duash un sta sjell (tongueout)
Labja- Princeshë
Gjinia :
Se dija keteReta labja shkruajti:asgje thjesht nuk kame interes te te takojAlbert shkruajti:Po cfar keReta labja shkruajti:po un sthash qe kame frikAlbert shkruajti:Une nuk jam vampirReta labja shkruajti:jo nuk vij se po erdha me duhet te shikoj edhe tyAlbert shkruajti:E kam te mire komshin do vish ta shikoshReta labja shkruajti:dakort capu nga komshija, por mbaje mend se ske per te pir me kafe me mua (tongueout)Albert shkruajti:Lere atehere se po ja kerkoj kumshijes []Reta labja shkruajti:si te duash un sta sjell (tongueout)
Albert- I/e Regjistruar
Gjinia :
kush po sherben kafe kendej-nje te mesme per mua
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
ja ta thash un, por se nuk te njoh per te te takuarAlbert shkruajti:Se dija keteReta labja shkruajti:asgje thjesht nuk kame interes te te takojAlbert shkruajti:Po cfar keReta labja shkruajti:po un sthash qe kame frikAlbert shkruajti:Une nuk jam vampirReta labja shkruajti:jo nuk vij se po erdha me duhet te shikoj edhe tyAlbert shkruajti:E kam te mire komshin do vish ta shikoshReta labja shkruajti:dakort capu nga komshija, por mbaje mend se ske per te pir me kafe me mua (tongueout)Albert shkruajti:Lere atehere se po ja kerkoj kumshijes []Reta labja shkruajti:si te duash un sta sjell (tongueout)
Labja- Princeshë
Gjinia :
nuk sherben asnje po hajde se po ta bej unkasperi shkruajti:kush po sherben kafe kendej-nje te mesme per mua
Labja- Princeshë
Gjinia :
Me Klean se kjo Vlonjatja nuk dashka
Albert- I/e Regjistruar
Gjinia :
shiko shiko ishe ti ai qe the do shkoj ta pi me komeshine dhe tani thua qe sdesha un.......upupupu cfare njeriu hahhahaAlbert shkruajti:Me Klean se kjo Vlonjatja nuk dashka
Labja- Princeshë
Gjinia :
Po po une isha nuk thash gjeReta labja shkruajti:shiko shiko ishe ti ai qe the do shkoj ta pi me komeshine dhe tani thua qe sdesha un.......upupupu cfare njeriu hahhahaAlbert shkruajti:Me Klean se kjo Vlonjatja nuk dashka
Albert- I/e Regjistruar
Gjinia :
jo thash se mos thosheAlbert shkruajti:Po po une isha nuk thash gjeReta labja shkruajti:shiko shiko ishe ti ai qe the do shkoj ta pi me komeshine dhe tani thua qe sdesha un.......upupupu cfare njeriu hahhahaAlbert shkruajti:Me Klean se kjo Vlonjatja nuk dashka
Labja- Princeshë
Gjinia :
Mundem te them joReta labja shkruajti:jo thash se mos thosheAlbert shkruajti:Po po une isha nuk thash gjeReta labja shkruajti:shiko shiko ishe ti ai qe the do shkoj ta pi me komeshine dhe tani thua qe sdesha un.......upupupu cfare njeriu hahhahaAlbert shkruajti:Me Klean se kjo Vlonjatja nuk dashka
Albert- I/e Regjistruar
Gjinia :
jo nuk mundesh (tongueout)Albert shkruajti:Mundem te them joReta labja shkruajti:jo thash se mos thosheAlbert shkruajti:Po po une isha nuk thash gjeReta labja shkruajti:shiko shiko ishe ti ai qe the do shkoj ta pi me komeshine dhe tani thua qe sdesha un.......upupupu cfare njeriu hahhahaAlbert shkruajti:Me Klean se kjo Vlonjatja nuk dashka
Labja- Princeshë
Gjinia :
[You must be registered and logged in to see this image.] Albert ja nje kafe per ty se te lodha duke shkruajtur hahahahahaha
Labja- Princeshë
Gjinia :
E di prandaj e mbylla (sorry)Reta labja shkruajti:jo nuk mundesh (tongueout)Albert shkruajti:Mundem te them joReta labja shkruajti:jo thash se mos thosheAlbert shkruajti:Po po une isha nuk thash gjeReta labja shkruajti:shiko shiko ishe ti ai qe the do shkoj ta pi me komeshine dhe tani thua qe sdesha un.......upupupu cfare njeriu hahhahaAlbert shkruajti:Me Klean se kjo Vlonjatja nuk dashka
Albert- I/e Regjistruar
Gjinia :
me juve online...
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
:| :|Albert shkruajti:E di prandaj e mbylla (sorry)Reta labja shkruajti:jo nuk mundesh (tongueout)Albert shkruajti:Mundem te them joReta labja shkruajti:jo thash se mos thosheAlbert shkruajti:Po po une isha nuk thash gjeReta labja shkruajti:shiko shiko ishe ti ai qe the do shkoj ta pi me komeshine dhe tani thua qe sdesha un.......upupupu cfare njeriu hahhahaAlbert shkruajti:Me Klean se kjo Vlonjatja nuk dashka
Labja- Princeshë
Gjinia :
[You must be registered and logged in to see this image.]Reta labja shkruajti::| :|Albert shkruajti:E di prandaj e mbylla (sorry)Reta labja shkruajti:jo nuk mundesh (tongueout)Albert shkruajti:Mundem te them joReta labja shkruajti:jo thash se mos thosheAlbert shkruajti:Po po une isha nuk thash gjeReta labja shkruajti:shiko shiko ishe ti ai qe the do shkoj ta pi me komeshine dhe tani thua qe sdesha un.......upupupu cfare njeriu hahhahaAlbert shkruajti:Me Klean se kjo Vlonjatja nuk dashka
Bera vetem nje per ty meqe nuk do ta pim bashk
Albert- I/e Regjistruar
Gjinia :
po e pe me lart qe edhe un ta bera ty, flm :|
Labja- Princeshë
Gjinia :
Qenka e ngroht akoma po e marr e po iki nuk po te shqetsoj flmReta labja shkruajti:[You must be registered and logged in to see this image.] Albert ja nje kafe per ty se te lodha duke shkruajtur hahahahahaha
Albert- I/e Regjistruar
Gjinia :
nuk me shqetesove po te thash qe do e pije te ngrot po ti sme besoveAlbert shkruajti:Qenka e ngroht akoma po e marr e po iki nuk po te shqetsoj flmReta labja shkruajti:[You must be registered and logged in to see this image.] Albert ja nje kafe per ty se te lodha duke shkruajtur hahahahahaha
Labja- Princeshë
Gjinia :
Po kur se njeh jetren mos fol para kohe kishe te drejt se paske zemer te ngroteReta labja shkruajti:nuk me shqetesove po te thash qe do e pije te ngrot po ti sme besoveAlbert shkruajti:Qenka e ngroht akoma po e marr e po iki nuk po te shqetsoj flmReta labja shkruajti:[You must be registered and logged in to see this image.] Albert ja nje kafe per ty se te lodha duke shkruajtur hahahahahaha
Albert- I/e Regjistruar
Gjinia :
me Ladescaraden,eja mos te ftofet
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666