Ke shumë “friends” në Facebook? Ke edhe përfitime financiare
2 posters
Faqja 1 e 1
Ke shumë “friends” në Facebook? Ke edhe përfitime financiare
Ka mjaft nga ata njerëz të cilët e kalojnë shumicën e kohës së tyre, duke parë profilin në Facebook. Madje ka nga ata që kalojnë tërë muajin pa patur asnjë punë tjetër, vetëm duke frekuentuar rrjetin e njohur shoqëror.
Por ekonomikisht, sa të vlefshme janë këto kontakte virtuale?
Shumë pak, shumë pak në të vërtetë, sipas një vlerësimi të fundit të bërë nga shtëpia e prodhimeve filmike “Picture”.
Jo më shumë se një e dhjeta e dollarit secili, e megjithatë, ajo citon se kush ka gjetur një “friend” në Facebook, ka gjetur një “thesar”.
Një rast i përfitimit konkret nga të qenit “friend” në këtë rrjet shoqëror, përmendet ai i marifetit publicitar të përdorur për filmin e titulluar "Andy X", një film për jetën e artistit Andy Warhol.
Ajo parashikon që audiencës do t’i jepet një zbritje prej 1/10 e dollarit të kostos së biletës, për çdo miqësi të ngushtë në Facebook.
Kështu, të kesh këtë film, duhet të kushtojë 6.99 dollarësh, por ju do të paguani vetëm 2.99 dollarë nëse ju keni të paktën 400 kontakte në Facebook...
e.t/NOA
Por ekonomikisht, sa të vlefshme janë këto kontakte virtuale?
Shumë pak, shumë pak në të vërtetë, sipas një vlerësimi të fundit të bërë nga shtëpia e prodhimeve filmike “Picture”.
Jo më shumë se një e dhjeta e dollarit secili, e megjithatë, ajo citon se kush ka gjetur një “friend” në Facebook, ka gjetur një “thesar”.
Një rast i përfitimit konkret nga të qenit “friend” në këtë rrjet shoqëror, përmendet ai i marifetit publicitar të përdorur për filmin e titulluar "Andy X", një film për jetën e artistit Andy Warhol.
Ajo parashikon që audiencës do t’i jepet një zbritje prej 1/10 e dollarit të kostos së biletës, për çdo miqësi të ngushtë në Facebook.
Kështu, të kesh këtë film, duhet të kushtojë 6.99 dollarësh, por ju do të paguani vetëm 2.99 dollarë nëse ju keni të paktën 400 kontakte në Facebook...
e.t/NOA
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Ke shumë “friends” në Facebook? Ke edhe përfitime financiare
interesante kjo rrezik me u bo 2000 shok nfb tim
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011