Feminitet është ...
2 posters
Faqja 1 e 1
Feminitet është ...
Feminiteti është ... buzëqeshje
"Një njeri i qeshur komunikon gëzimin e tij të jetës dhe ndjenja e tij në lehtësi me vete, kështu që edhe me femrën e saj tani. Përveç kësaj, buzëqeshja ka një fuqi të vërtetë magnetike për të tërhequr të tjerët për ne. Por sipas sens të përbashkët buzëqeshje është vetëm pasojë e të qenit i lumtur:. ky qëndrim, megjithatë, largon shumë nga efektet e dobishme të humorit, si të brendshëm tonë dhe jashtë Pra, ne duhet të mësojnë të buzëqeshë përsëri para nuk është një Arsyeja për ta bërë këtë, sikur të ishte një shenjë e mirë Përvoja të buzëqeshni është tashmë domethënës në vetvete:.. në qoftë se unë buzëqeshje, unë ndryshoj qenien time në botë kështu që unë pyes veten në një tjetër, të lumtur, më të hapur Dhe të tjerët mendojnë se. Me fjalë të tjera, nëse ju doni të jenë të lumtur, të jetë një person të lumtur, në qoftë se doni të mësoni si të buzëqeshje, buzëqeshje ".
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Feminitet është ...
Feminiteti është ... instinkt
"Për të mësuar për të zhvilluar dhe të ndjekë atë që është njohur si intuitë femërore duhet të mbështeten para së gjithash 5 shqisat, në vend se të mendjes, duke hapur kanalin ndijor dhe të dëgjuar me kujdes për trupin tuaj se çfarë na thotë, ndjenjat që ne, pa perjetimin e emocioneve analizuar apo gjykuar ato Pyetja e vetme që ne duhet të pyesin veten është:. kjo ndjenjë më bën të ndjehem mirë? Kjo ndjenjë - e rehati ose siklet që është - është tashmë e jona, para se ai mund të mendojnë Në fakt, në mes ndjesi dhe mendim të ndërgjegjshëm. Pasano rreth 300 milisekonda, por vendimet janë bërë shumë më herët, rreth 50 milisekonda përmbledhur:. në vend të të menduarit e jetës, dhe vetëm jetojnë intensivisht. ".
Gjinia :
Feminiteti është ... jetë sensuale dhe terheqese
"Për të shprehur feminitet tonë në afat më erotik dhe joshëse, së pari duhet të fillojnë të ndihen thellësisht femërore dhe joshëse. Por ne nuk duhet ta bëjë këtë, sepse një njeri i njohur për ne, apo mënyra të tjerët presin. Ne e bëjmë atë për veten, për kënaqësinë që na jep për të shprehur forcën tonë sensual. Mënyra më e lehtë për të bërë këtë është për të gjetur diçka e jona që ne me të vërtetë donte, dhe mendohet thjesht për të qenë të transmetohet tek ne dhe na bën të ndihemi një avantazh konkurrues të mprehtë dhe për të përmirësuar Kjo mund të jetë një pjesë e trupit tonë, ose një anë të karakterit tonë, por edhe një qëndrim, një mënyrë për të lëvizur ose duke vepruar. Pasi të keni gjetur këtë burim shumë personale dhe intime, nuk ka nevojë për të treguar feminitet e tyre, sepse kjo do të dalin natyrisht , përmes një buzëqeshje apo një vezullim në sy të jetës, një diçka misterioze që na bën të veçantë dhe jashtëzakonisht tërheqëse. "
Gjinia :
Feminiteti është ... jetë vetë (dhe të tregojë se për të gjithë)
"Feminitet është pjesë prej nesh, personaliteti ynë. Për të shprehur këtë edhe do të thotë të dish se si për të komunikuar, duke afirmuar identitetin e saj në marrëdhëniet me botën e jashtme. Zakonisht, aftësia për të komunikuar qartë personalitetin e tyre, mendimet e tyre dhe mendimet, është i lidhur direkt me vetëdije dhe besim ne kemi në veten tonë. Për ta bërë këtë ne kemi nevojë për të punuar në vetë-respekt dhe imazhin ne kemi për veten, të mësuarit për dashuri pa kushte, ashtu si ne jemi , për të pranuar komplimente me një buzëqeshje thjesht sepse ne e meritojnë ata, dhe të mos marrin kritikat si një refuzim ose kritikës një sulm personal. Kështu që ju mund të vërtetë vënë në lojë në lidhje me tjetrin, pa maska, dhe kjo është padyshim më interesante ".
Gjinia :
Feminiteti është ... të jetë i guximshëm
"Duke shprehur veten, personalitetin e tyre dhe feminiteti është një akt i guximit, thjesht sepse ai shkon kundër stereotipeve, dhe na bën të ndihemi tepër të lirë, indirizzandoci drejt realizimit të dëshirave tona dhe jetën e përmbushin. Të çlirojmë veten nga" kafazet "mendore dhe instinkt i sigurimit shoqëror dhe një nevojë për të bashkuar në vetvete, duke u ndjerë se çfarë trupi thotë, duke e lejuar atë që të na udhëzojë, dhe heshtin pak "se një pjesë prej nesh që na bën të ndihemi të pamjaftueshme, mban na kthehen dhe të na gjykojë sikur të thonë:. dëgjojnë" bark, "vetë e brendshme, nuk pritjet".
Gjinia :
Feminiteti është ... jetë i ndjeshëm
"Gjithmonë feminiteti është e lidhur edhe me ëmbëlsi, duke qenë të ngrohtë dhe të ndjeshme. Kjo nuk është nëse ju keni këto cilësi, por duke mësuar për të komunikuar me njëri-tjetrin duke shkuar në ndjeshmëri, ndjenjë një kontakt të thellë me emocionet e tij . dhe mendimet e tij dhe të bëhet i përfshirë Një teknikë e dobishme është ajo e " Dëgjimi aktiv : së pari, para se të pyes pse? fakt ju duhet të kuptoni se çfarë personi tjetër është e thënë me fjalët e tij dhe gjuha e trupit , në Së dyti ai është jashtë klisheve të komunikimit diktuara nga konventat sociale - e cila shpesh të vendosur komunikimin si një sekuencë të thirrjes dhe përgjigje, dhe jo si një qenie njerëzore shkëmbim-të mësuarit për të vënë veten në tjetrën, duke u përpjekur për t'i dhënë atij arsyen Zhvillimi ". Empathy do të thotë vetëm se: duke u përpjekur për të akorduar emocionalisht me njëri-tjetrin, që lidh fije të tyre ".
Gjinia :
Mendoni nuk ndryshon shumë", një libër për agjërim lumturi
Për të duhet të mësojnë të jenë të kënaqur me veten e tyre dhe për të kapërcyer bllokimi i vogël rekomanduar ditore këtë libër Alice 59 sekonda - mendoj se ndryshime shumë pak të Richard Wiseman. "Ajo ofron zgjidhje dhe ushtrime në më pak se një minutë për të gjetur ekuilibrin dhe për të ndihmuar të zhbllokuar mekanizmat e mendjes se shpesh na marrin larg nga lumturia dhe pengojnë shprehjen e plotë të personalitetit tonë, duke përfshirë gjininë femërore."
Gjinia :
Shprehni feminitet tuaj me parodi
Feminiteti është ... të jetë gjithashtu irreverent, të guximshme , humor, karizmatik, shqetësuese, dhe kështu me radhë e kështu me radhë.
Për të qenë jashtëzakonisht rrip femër ju i çdo gjëje - ose gati - me përjashtim të personalitetit tuaj, ju kurrë nuk kanë provuar estrada ? Ajo është shumë e modës për momentin ...donnamoderna.
Gjinia :
Feminitet e cfare feminiteti,kjo ketu siper e qaka fare.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Gratë dhe barazisë: të drejtat e barabarta nuk do të thotë feminitet humbur
» A është e mundur që, pa patur aspak dyshim, të dallojmë se ç'është e mirë apo e keqe?!
» Obama: Bin Laden është vrarë; drejtësia është vënë në vend
» Eshte mese e vertete qe 21 dhjetor eshte dita tragjike
» Cila është e fuqia e fjalës gjersa nuk është vepër?
» A është e mundur që, pa patur aspak dyshim, të dallojmë se ç'është e mirë apo e keqe?!
» Obama: Bin Laden është vrarë; drejtësia është vënë në vend
» Eshte mese e vertete qe 21 dhjetor eshte dita tragjike
» Cila është e fuqia e fjalës gjersa nuk është vepër?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi