Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL.
+2
Anakonda
Aяtємιѕα
6 posters
Faqja 1 e 1
Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL.
E lehte eshte flasesh dhe e veshtir eshte te veprosh
Me thoni ju anetare si do reagonit e sa do e pranonit nese femija,motra,vellai ju deklaronin dicka te tille?
Me thoni ju anetare si do reagonit e sa do e pranonit nese femija,motra,vellai ju deklaronin dicka te tille?
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Si do te reagonit nese femija juaj ju thote se eshte HOMOSEKSUAL.
“Baba, jam gay”. Ai e zë me shkelma dhe e përgjak
Të jesh i sinqertë është një gjë e mirë, por jo gjithmonë bëka mirë. Sidomos kur të vërtetat që ti rrëfen përmes sinqeritetit tënd, e tronditin palën tjetër. Këtë më mirë se kushdo, duket se e ka provuar në kurrizin e tij një djalosh 29-vjeçar nga Katania e Italisë, i cili mori guximin për t’i thënë babait të tij se ka prirje homoseksuale.
“Baba, jam gay”, guxoi të thoshte djaloshi, ndërsa menjëherë e pasuan shkelma të fuqishëm prej të atit, deri në rrëzim përtokë dhe përgjakje.
Sikur të ishte duke u rrahur nga ndonjë armik i tij, djaloshi ka provuar një dhunë të vërtetë, ndërsa rasti i tij ka shkaktuar një shok në rajonin ku jeton.
"Unë vendosa t’u them prindërve të mi që unë me të vërtetë jam gay, por u ndjeva i mohuar. Përkundër të gjithave, tashmë kam humbur babain tim dhe unë e di se kjo përvojë më ka bërë mua edhe më të fortë”, mësohet se ka rrëfyer djaloshi, pranë një shoqate që mbron njerëzit si ai.
B;kosova.net
Dua mendimin tuaj te sinqert,..
Si do vepronit ju ,po te ishit prinder ne kete rast,.?
PO ne qofte se do ishit djali,..si do vepronit pas nje rrefimi te tille,,dhe reagimi te tille nga prinderit,,
Do ju lindeshin ndjenja urrejtje per prinderit,,..?
Do largoheshit nga shtepia,..?
Si do vepronit,.?
Dhe ne funde veprimi impulsiv deri ne gjakosje,,i djalit nga ana e prindit te tij,,"E denoni si krim,,apo e Jystifikoni nga shoku psikollogjik i momentit,."..
Të jesh i sinqertë është një gjë e mirë, por jo gjithmonë bëka mirë. Sidomos kur të vërtetat që ti rrëfen përmes sinqeritetit tënd, e tronditin palën tjetër. Këtë më mirë se kushdo, duket se e ka provuar në kurrizin e tij një djalosh 29-vjeçar nga Katania e Italisë, i cili mori guximin për t’i thënë babait të tij se ka prirje homoseksuale.
“Baba, jam gay”, guxoi të thoshte djaloshi, ndërsa menjëherë e pasuan shkelma të fuqishëm prej të atit, deri në rrëzim përtokë dhe përgjakje.
Sikur të ishte duke u rrahur nga ndonjë armik i tij, djaloshi ka provuar një dhunë të vërtetë, ndërsa rasti i tij ka shkaktuar një shok në rajonin ku jeton.
"Unë vendosa t’u them prindërve të mi që unë me të vërtetë jam gay, por u ndjeva i mohuar. Përkundër të gjithave, tashmë kam humbur babain tim dhe unë e di se kjo përvojë më ka bërë mua edhe më të fortë”, mësohet se ka rrëfyer djaloshi, pranë një shoqate që mbron njerëzit si ai.
B;kosova.net
Dua mendimin tuaj te sinqert,..
Si do vepronit ju ,po te ishit prinder ne kete rast,.?
PO ne qofte se do ishit djali,..si do vepronit pas nje rrefimi te tille,,dhe reagimi te tille nga prinderit,,
Do ju lindeshin ndjenja urrejtje per prinderit,,..?
Do largoheshit nga shtepia,..?
Si do vepronit,.?
Dhe ne funde veprimi impulsiv deri ne gjakosje,,i djalit nga ana e prindit te tij,,"E denoni si krim,,apo e Jystifikoni nga shoku psikollogjik i momentit,."..
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
E shkreta mos me ndodhte,do te mundohesha ti kerkoja shpjegime sepse beri nje zgjidhje te tille.Ose do te mundohesha ta keshilloja,por jo ta nxjirrja ne mes te 4rrugeve.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
O zot mos me rafte po edhe femija nuk duhet ta gjukojme sepse ai pelqen te njejten gjini
Nuk eshte dicka qe dikush e merr me spontanitet..s'do doja te vihem ne situate te tille, eshte heret per mua ta flas...per kete gje.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Zot mos na provo duhet me thene....
Se di ca do beja.....do ti jep edukaten e duhur..te ja mesoj rendesine e gjerave te jetes...dashurise..familjes..nderit etj...duke shpresuar per te miren.
Se di ca do beja.....do ti jep edukaten e duhur..te ja mesoj rendesine e gjerave te jetes...dashurise..familjes..nderit etj...duke shpresuar per te miren.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Mos me raft se nuk di si do reagoj ne ato momente
:A Pff mos me merz :'( :'( [@@nervaa@@] [@@@@@@] ihiuuu :[BadNews]: :[HuH]: :456654: :qajjjjjj: :priftii: :S 833945 :884615: :10578: :thermometer2: :[hey]: :bang-head-on-d :crying-gi,rl: :O.M.G: :nrv...:
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Jo me ikona ore jepp mendimin tend
Per sa i perket femijes sim,..nuk hidhem nga gezimi ,,po te ndodhe dicka e till,por kurresesi nuk do ndryshonte dhimbshuria,dashuria dhe respekti qe une ndjej, ndaj femijes sim.
Ne funde te fundi,preferencat seksuale jane dicka krejt intime,,eshte jashte llogjike dhe barbare,,te paragjykoshe dike thjeshte vetem se ai ka shije tjeter seksuale.
POr nje gje dua te cilsoj,ne qofte se do isha djali,,i atij idiotit "Baba"..qe e ka gjakosur nga dhuna,,femijen e tij vetem se i ka pohuar qe eshte homosekslual.
Kurre me nuk do ishte prindi im te pakten shpirteror dhe moral,biologjikisht fatekeqsishte e pashmagshme.
C'FARE qenka femija jote,,cope druri,,prone e jotja..apo faculet qe fshine hundet,,qe paske te drejt ti,,ta dhunoshe,,qofte psikollogjikisht qofte fizikishte...
PRINDI DUHET TE KUPTOJ NJE GJE,FAKTI QE SJELL NE JETE FEMIJEN E TIJ,,NUK I JEP TE DREJTEN TA KEQTRAJTOJ APO TE MENAXHOJ JETEN E FEMIJES TIJ.SIDOMOS KUR FEMIJA ARRINE NJE MOSHE TE CAKTUAR.
TE JESHE PRIND DO TE THOTE,,TE JAPESH,,TE SAKRIFIKOSH,,TE MUNDOHESH PER ME TE MIREN E MUNDSHME,,POR LARGE DHUNES,,LARGE CENIMIT TE PSERSONALITETIT TE FEMIJES TEND,,SE KUR TA SHKELESH ME KEMBE FEMIJEN TI QE JE PRINDI,.c'pret qe te beje bota me te,,do jete nje dordolec qe hidhet sa me nje koshe ne i tjeter.
Ne funde te fundi,preferencat seksuale jane dicka krejt intime,,eshte jashte llogjike dhe barbare,,te paragjykoshe dike thjeshte vetem se ai ka shije tjeter seksuale.
POr nje gje dua te cilsoj,ne qofte se do isha djali,,i atij idiotit "Baba"..qe e ka gjakosur nga dhuna,,femijen e tij vetem se i ka pohuar qe eshte homosekslual.
Kurre me nuk do ishte prindi im te pakten shpirteror dhe moral,biologjikisht fatekeqsishte e pashmagshme.
C'FARE qenka femija jote,,cope druri,,prone e jotja..apo faculet qe fshine hundet,,qe paske te drejt ti,,ta dhunoshe,,qofte psikollogjikisht qofte fizikishte...
PRINDI DUHET TE KUPTOJ NJE GJE,FAKTI QE SJELL NE JETE FEMIJEN E TIJ,,NUK I JEP TE DREJTEN TA KEQTRAJTOJ APO TE MENAXHOJ JETEN E FEMIJES TIJ.SIDOMOS KUR FEMIJA ARRINE NJE MOSHE TE CAKTUAR.
TE JESHE PRIND DO TE THOTE,,TE JAPESH,,TE SAKRIFIKOSH,,TE MUNDOHESH PER ME TE MIREN E MUNDSHME,,POR LARGE DHUNES,,LARGE CENIMIT TE PSERSONALITETIT TE FEMIJES TEND,,SE KUR TA SHKELESH ME KEMBE FEMIJEN TI QE JE PRINDI,.c'pret qe te beje bota me te,,do jete nje dordolec qe hidhet sa me nje koshe ne i tjeter.
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Similar topics
» Si ta dini nëse trupi juaj është dehidruar
» Femija eshte shpirti, ndersa femija i femijes (nipi & mbesa) eshte shpirti i shpirtit...
» Biberoni dhe fëmija juaj
» Cilin grup të gjakut do ta ketë fëmija juaj
» Nëse i/e dashuri/a juaj vuan nga AIDS si do t'veproni?
» Femija eshte shpirti, ndersa femija i femijes (nipi & mbesa) eshte shpirti i shpirtit...
» Biberoni dhe fëmija juaj
» Cilin grup të gjakut do ta ketë fëmija juaj
» Nëse i/e dashuri/a juaj vuan nga AIDS si do t'veproni?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi