Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
“Akulloret teknologjike”, lamtumirë shijeve tradicionale People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
“Akulloret teknologjike”, lamtumirë shijeve tradicionale People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

“Akulloret teknologjike”, lamtumirë shijeve tradicionale

2 posters

Shko poshtë

“Akulloret teknologjike”, lamtumirë shijeve tradicionale Empty “Akulloret teknologjike”, lamtumirë shijeve tradicionale

Mesazh nga Aяtємιѕα Fri 16 Mar 2012 - 3:20

“Akulloret teknologjike”, lamtumirë shijeve tradicionale Akullore-noaLondër, 16 Mars 2012, NOA - Mund ti themi lamtumirë karrocave tradicionale që shesin akullore nëpër rrugët e shumë qyteteve, por sidomos në SHBA.

Për të kërkuar një sh*tës të tillë, ku dhe shijet e akullores janë të limituara, tashmë mund të themi se i përkasin të së kaluarës: sot është epoka e internetit dhe e larmisë së madhe.

Me një klikim në Twitter, mund të vihesh në dijeni se kush janë shijet e akullores që zotëron dyqani më i afërt që i ofron.

Një prej dyqaneve më të mira të akulloreve është CoolHaus, një kamionçinë që shpërndan akullore mes dy biskotave dhe i mban të informuar klientët e saj nëpërmjet rrjetit të internetit dhe Twitter, ku nuk bëhet i ditur vetëm pozicioni ku ndodhet por dhe shijet që ofron dhe kodet për të përfituar ulje.

Ka dhe nga ata që e porosisin akulloren e tyre në shërbim taxi online dhe diçka të tillë e ofron MilkMade, ku edhe ajo është prezent në Twitter.

Çmimi i “akullores teknologjike” rrotullohet tek 17 dollarët.

Një mënyrë e re kjo dhe tepër praktike për të gjithë ata që janë të pasionuar pas akulloreve.

r.b/NOA
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

“Akulloret teknologjike”, lamtumirë shijeve tradicionale Empty Re: “Akulloret teknologjike”, lamtumirë shijeve tradicionale

Mesazh nga Anakonda Sat 17 Mar 2012 - 18:24

ka ec teknologjia,a e ketu paskan bere nderhyrje?
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye