Nicki Minaj pozon për kopertinën e revistës Allure
2 posters
Faqja 1 e 1
Nicki Minaj pozon për kopertinën e revistës Allure
Këngëtarja Nicki Minaj në kopertinën e revistës Allure duket fantastike.
Ajo është këngëtarja që e ka mrekulluar të gjithë botën jo vetëm me talentin e saj, por edhe me format dhe stilin e veçantë, ndonjëherë paksa qesharak, por që me sa duket divën e kënaq stili i jetës së saj.Megjithëse shpesh herë shfaqet me stile të çuditshme flokësh, kjo gjë e bën atë më të veçantë në stilin e saj.
Me shumëllojshmërinë e ngjyrave të cilat e karakterizojnë këtë këngëtare të njohur, shfaqet më e bukur se asnjëherë tjetër në kopertinën e revistës.
Nicki Minaj në këtë intervistë ekskluzive flet për jetën e saj private, për profesionin dhe çdo gjë tjetër. Për më tepër lexoni intervistën në revistën Allure. (LajmeShqip.com)
Ajo është këngëtarja që e ka mrekulluar të gjithë botën jo vetëm me talentin e saj, por edhe me format dhe stilin e veçantë, ndonjëherë paksa qesharak, por që me sa duket divën e kënaq stili i jetës së saj.Megjithëse shpesh herë shfaqet me stile të çuditshme flokësh, kjo gjë e bën atë më të veçantë në stilin e saj.
Me shumëllojshmërinë e ngjyrave të cilat e karakterizojnë këtë këngëtare të njohur, shfaqet më e bukur se asnjëherë tjetër në kopertinën e revistës.
Nicki Minaj në këtë intervistë ekskluzive flet për jetën e saj private, për profesionin dhe çdo gjë tjetër. Për më tepër lexoni intervistën në revistën Allure. (LajmeShqip.com)
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Nicki Minaj pozon për kopertinën e revistës Allure
Shum bukur paska dal,me nje buzeqeshje joshese.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Coco: Nicki Minaj ka trup artificial
» Nicki Minaj: Meshkujt duhet të trajtohen si kafshë shtëpiake
» Leonora Jakupi pozon në kopertinën e një reviste
» Dafina Zeqiri kopjon Nicky Minaj?
» Rene Rexhepi Kuzhinieri me origjinë shqiptare në kopertinën e TIME!
» Nicki Minaj: Meshkujt duhet të trajtohen si kafshë shtëpiake
» Leonora Jakupi pozon në kopertinën e një reviste
» Dafina Zeqiri kopjon Nicky Minaj?
» Rene Rexhepi Kuzhinieri me origjinë shqiptare në kopertinën e TIME!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi