Nicki Minaj: Meshkujt duhet të trajtohen si kafshë shtëpiake
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Nicki Minaj: Meshkujt duhet të trajtohen si kafshë shtëpiake
Nicki Minaj gjatë një interviste për revistën amerikane “Marie Claire”, ka thënë se për të joshur meshkujt duhet t’i trajtosh ata si kafshë shtëpiake.
Minaj: “Mos i shkoni nga pas asnjë mashkulli. Kushtojini më shumë rëndësi shkollës. Meshkujt i dashurojnë femrat e pavarura.
Ata janë si fëmijë përsa i përket dashurisë. Gjithashtu iu pëlqen ti trajtosh si kafshë shtëpiake, përshembull si qen”./alb-observer.com/
Minaj: “Mos i shkoni nga pas asnjë mashkulli. Kushtojini më shumë rëndësi shkollës. Meshkujt i dashurojnë femrat e pavarura.
Ata janë si fëmijë përsa i përket dashurisë. Gjithashtu iu pëlqen ti trajtosh si kafshë shtëpiake, përshembull si qen”./alb-observer.com/
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Re: Nicki Minaj: Meshkujt duhet të trajtohen si kafshë shtëpiake
sa tdrejt ka sa qef e kam ket edhe si kengatare edhe pse i thot gjerat drejt
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Coco: Nicki Minaj ka trup artificial
» Nicki Minaj pozon për kopertinën e revistës Allure
» Do Te Kishit Deshire Te Keni Kafshe Shtepiake Nje Te Tille?
» Meshkujt shqiptarë si kafshë me bark e të pambajtur - Apo një tjetër rast i titujve të kërkuar?
» Meshkujt qe duhet te kemi kujdes.
» Nicki Minaj pozon për kopertinën e revistës Allure
» Do Te Kishit Deshire Te Keni Kafshe Shtepiake Nje Te Tille?
» Meshkujt shqiptarë si kafshë me bark e të pambajtur - Apo një tjetër rast i titujve të kërkuar?
» Meshkujt qe duhet te kemi kujdes.
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi