Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Këshilla se si të krijoni manikyrin “gazetë” People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Këshilla se si të krijoni manikyrin “gazetë” People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Këshilla se si të krijoni manikyrin “gazetë”

2 posters

Shko poshtë

Këshilla se si të krijoni manikyrin “gazetë” Empty Këshilla se si të krijoni manikyrin “gazetë”

Mesazh nga Aяtємιѕα Sat 24 Mar 2012 - 8:17

Dhjetë hapa mjaft të lehta që do t’ju ndihmojnë të krijoni një tendencë të re manikyri.
1. Për të marrë këtë efekt të modës si një gazetë, fillojmë me një shtresë bazë.
2. Aplikoni dy shtresa të manikyrit të thonjëve me një ngjyrë të lehtë duke e hapur mirë për të marrë efektin e plotë.
Këshilla se si të krijoni manikyrin “gazetë” 1-25
3. Pasi thonjtë tuaj të jenë tharë, përgatisni një sasi të vogël alkooli në një tas të vogël.
4. Pastaj, gjeni një gazetë apo revistë të çfarëdoshme që ju pëlqen.
5. Prisni 10 shirita të vegjël letre për të mbuluar thonjtë tuaj.
Këshilla se si të krijoni manikyrin “gazetë” 2-163
6. Kridhni në alkool të gjithë copat e gazetave të prera deri në ngopje.
7. Një nga një, aplikoni copat për thonjtë tuaj, duke mbajtur gazetat sikur jeni duke aplikuar një tatuazh të rremë.
8. Mos harroni! Nëse ju e shtypni atë për një kohë të gjatë, manikyri do të ngjitet në letër.Këshilla se si të krijoni manikyrin “gazetë” 3-173
9. Rrotullojeni gishtin tuaj duke tërhequr gazetën mbi thonj. Teksti do të qëndrojë i ngjitur mbi manikyrin e thonjve.
10. Aplikoni një shtresë të trashë manikyri dhe ju jeni gati! Rezultati shpresojmë të jetë i kënaqshëm. (LajmeShqip.com)
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Këshilla se si të krijoni manikyrin “gazetë” Empty Re: Këshilla se si të krijoni manikyrin “gazetë”

Mesazh nga Anakonda Sat 24 Mar 2012 - 18:16

keshilla shum te vlefshme,dhe thonjt dilkan ne menyre te shkelqyer.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye