A e keni ndjere ndonjehere veten te tradhetuar ?
+12
Erion N
Gjilanasi
valtori
An0nim
CuN@BosS/
Aяtємιѕα
Єямєℓiиdå
Anakonda
Emona
Arabela
Maksi
WebMaster
16 posters
Faqja 2 e 2
Faqja 2 e 2 • 1, 2
A e keni ndjere ndonjehere veten te tradhetuar ?
First topic message reminder :
Ketu se kam fjalen vetem per tradhetine fizike , por edhe per ate shpirterore.
Ketu se kam fjalen vetem per tradhetine fizike , por edhe per ate shpirterore.
Re: A e keni ndjere ndonjehere veten te tradhetuar ?
te lutem une ty cjan keto marrezira ske turp ku lutet valtori valtori jep vetem urdhraArabela shkruajti:u quakerke katil e neve na thua valtor,,, nuk te kam shok me,,,derisa t eme lutesh,,,valtori shkruajti:po cfar te bej sndryshoj dot me keshtu jam gatuar njeri katilArabela shkruajti:nuk thashe se je njeri i keq po fole paksa keq,,,valtori shkruajti:flm per komplimentin te gjith thon jam i keq me thua edhe ti kam filluar ta besoj edhe vet qe jam i keq ndihem mire njeri i keqArabela shkruajti:iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sa i keq,,,valtori shkruajti:jo ai i corapeve po ai mbathjeve hahahah me dhembe te mprehet edhe sy te kuqArabela shkruajti:lacoste i corapeve mo???ate se kam frike fare,,valtori shkruajti:Arabela shkruajti:po por puna esh se une nuk njoh ndonje krokodil,,,ma prezanto ti po deshe,,,valtori shkruajti:Arabela shkruajti:shoku skifter una arabela kaçurrela kerkoj falje dhe jam penduar sa pupla qe kam ne trup qe te kam bere rezistence ,,,valtori shkruajti:Arabela shkruajti:nuk esh ceshtje rezistence por bindjeje,,,valtori shkruajti:si ha keto une dikush te ka dhen inoformacione per taktiken time edhe di pikat e forta te mija ti edhe ben rezistencvaltori shkruajti:valtori shkruajti:valtori shkruajti:Arabela shkruajti:ska lindur akoma ai qe do me rrembej zemren mua,,,, loooolvaltori shkruajti:Arabela shkruajti:ti je shok forumi,,,une fola per realitetin,,,valtori shkruajti:arabela une ku futem moj vajze
vetem kaq shok forumi kaq pak
une kujtova se te kam rrembyer zemren ty
eh jam mesuar me kete lloj taktike une do te vij ty mbrapa une sa te mbush mendjen ti dukesh je prer fare
perball ste dal une ty se kam frik se ma rremben zemren sic ta kam rrembyer une njeri duhet te jet fitimtar une sjam mesuar te humbas
e ke ndar mendjen do te fitosh me mbretin e mbreterve
ketu ka tradhti burra dikush me ka spiunuar
harabele kerkoj falje skifterit se ta hengra zemren ben edhe rezistenc ti ku eshte par kjo pune
TI DO krokodilin ai te sjell ne terezi ty harabele vogel pushverdh
nuk njef la costen ai qe te shqyen te masakron te ben copa copa
valtori- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : ne havana
Postime : 2505
Gjinia :
Anëtarësuar : 13/12/2011
Mosha : 43
Hobi : te ngacmoj inteligjentet
smarr urdhra nga ty,,,valtori shkruajti:te lutem une ty cjan keto marrezira ske turp ku lutet valtori valtori jep vetem urdhraArabela shkruajti:u quakerke katil e neve na thua valtor,,, nuk te kam shok me,,,derisa t eme lutesh,,,valtori shkruajti:po cfar te bej sndryshoj dot me keshtu jam gatuar njeri katilArabela shkruajti:nuk thashe se je njeri i keq po fole paksa keq,,,valtori shkruajti:flm per komplimentin te gjith thon jam i keq me thua edhe ti kam filluar ta besoj edhe vet qe jam i keq ndihem mire njeri i keqArabela shkruajti:iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sa i keq,,,valtori shkruajti:jo ai i corapeve po ai mbathjeve hahahah me dhembe te mprehet edhe sy te kuqArabela shkruajti:lacoste i corapeve mo???ate se kam frike fare,,valtori shkruajti:Arabela shkruajti:po por puna esh se une nuk njoh ndonje krokodil,,,ma prezanto ti po deshe,,,valtori shkruajti:Arabela shkruajti:shoku skifter una arabela kaçurrela kerkoj falje dhe jam penduar sa pupla qe kam ne trup qe te kam bere rezistence ,,,valtori shkruajti:Arabela shkruajti:nuk esh ceshtje rezistence por bindjeje,,,valtori shkruajti:si ha keto une dikush te ka dhen inoformacione per taktiken time edhe di pikat e forta te mija ti edhe ben rezistencvaltori shkruajti:valtori shkruajti:valtori shkruajti:Arabela shkruajti:ska lindur akoma ai qe do me rrembej zemren mua,,,, loooolvaltori shkruajti:Arabela shkruajti:ti je shok forumi,,,une fola per realitetin,,,valtori shkruajti:arabela une ku futem moj vajze
vetem kaq shok forumi kaq pak
une kujtova se te kam rrembyer zemren ty
eh jam mesuar me kete lloj taktike une do te vij ty mbrapa une sa te mbush mendjen ti dukesh je prer fare
perball ste dal une ty se kam frik se ma rremben zemren sic ta kam rrembyer une njeri duhet te jet fitimtar une sjam mesuar te humbas
e ke ndar mendjen do te fitosh me mbretin e mbreterve
ketu ka tradhti burra dikush me ka spiunuar
harabele kerkoj falje skifterit se ta hengra zemren ben edhe rezistenc ti ku eshte par kjo pune
TI DO krokodilin ai te sjell ne terezi ty harabele vogel pushverdh
nuk njef la costen ai qe te shqyen te masakron te ben copa copa
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
harabela ta hengra zemren ok
bindju urdhrave
bindju urdhrave
valtori- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : ne havana
Postime : 2505
Gjinia :
Anëtarësuar : 13/12/2011
Mosha : 43
Hobi : te ngacmoj inteligjentet
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Patjeter qe po ,po nuk me ben me pershtypje se eshte ber si buka me djath per disa e perdorin shpesh tradhetin
nga dashamiret jam i tradhtuar
Gjilanasi- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Gjilan
Postime : 673
Gjinia :
Anëtarësuar : 06/01/2013
Hobi : .....
po shpesh here dhe nga persona qe nuk kam pritur ate gje
Erion N- Legjendë
- Vendbanimi : Boston
Postime : 597
Gjinia :
Anëtarësuar : 08/11/2012
Hobi : Shume--> pasion kitarat
Po sonte nga nje person qe se kam prit.
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Po edhr shpesh nga se. kom pritur
Malsori- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Gjermani
Postime : 1966
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/10/2010
Mosha : 53
Hobi : Lexim, sport, punë
Patjeter qe po Tradhetia vjen nga njerezit qe se presim nga njerez qe ju dhuron shum ,
Malsori- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Gjermani
Postime : 1966
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/10/2010
Mosha : 53
Hobi : Lexim, sport, punë
Shum here po sme ben me pershtypje kam mesuar qe mos te besoj me
vetem ne boten virtuale hahah....ma pak ne jeten e perditshme!
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
para pak disa ditesh.. shum i tradhetuar si nga ana fizike dhe shpirterore
Erion N- Legjendë
Gjinia :
Po me ka rastisur disa here, dhe kur e kam vertetuar e kam bere te mallkoje diten e lindjes
Sweetheart- Princeshë
- Postime : 247
Gjinia :
Anëtarësuar : 22/03/2013
Mosha : 104
Sweetheart shkruajti:Po me ka rastisur disa here, dhe kur e kam vertetuar e kam bere te mallkoje diten e lindjes
cfare metodash ke perdorur haha rrafje me shqelma, shpulla apo si?
Erion N- Legjendë
Gjinia :
Hahaha Po me ka ndodhur edhe kam mesuar nga ajo tradheti
Faqja 2 e 2 • 1, 2
Similar topics
» A keni ndjere ndonjehere sikur tere bota ecen e vetem ti je ndalur?
» Keni menduar ndonjehere te vrisni veten?
» A e keni pyetur ndonjehere veten:Cili eshte qellimi i JETES?", "Jeta ime?","Jeta jote?"
» A keni gjetur veten ndonjëherë duke thënë: "E urrej jetën që po bëj"? Si mund të përjetojë një person ndryshim të vërtetë të jetës? Ndryshim pozitiv?
» Si jeni ndjere dhe cfare keni menduar, diten kur keni mbushur 20 vjec/e?!
» Keni menduar ndonjehere te vrisni veten?
» A e keni pyetur ndonjehere veten:Cili eshte qellimi i JETES?", "Jeta ime?","Jeta jote?"
» A keni gjetur veten ndonjëherë duke thënë: "E urrej jetën që po bëj"? Si mund të përjetojë një person ndryshim të vërtetë të jetës? Ndryshim pozitiv?
» Si jeni ndjere dhe cfare keni menduar, diten kur keni mbushur 20 vjec/e?!
Faqja 2 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi