Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Beyonce u kthehet koncerteve në maj People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Beyonce u kthehet koncerteve në maj People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beyonce u kthehet koncerteve në maj

2 posters

Shko poshtë

Beyonce u kthehet koncerteve në maj Empty Beyonce u kthehet koncerteve në maj

Mesazh nga Emona Sun 25 Mar 2012 - 6:45

Beyonce u kthehet koncerteve në maj 23-LA-SHOWBIZZ-Beyonce_u_kthehet_koncerteve_ne_majVetëm dy muaj më parë këngëtarja Beyonce lindi vajzën Blue Ivy Carter, dhe tashmë ka paralajmëruar tri koncerte kthyese për muajin maj në qytetin e Atlantas. Beyonce do të performojë kështu në hapjen e qendrës së re për relaksim dhe argëtim “Revel Resort”, më 25, 26 dhe 27 maj, raporton “NME”.

Tri paraqitjet në kompleksin e kazinosë së vlefshme 2.4 miliardë dollarë do të jenë koncertet e saja të para që nga gushti 2011, kur ajo u shfaq në Roseland Ballroom në New York, e cila është regjistruar në DVD-në "Live at Roseland".

Në fillim të këtij muaji Beyonce gjithashtu njoftoi se ka arritur marrëveshje për të marrë pjesë në filmin muzikal "One Hit Wonders", në regji të Ryan Murphy, autor i serisë "Glee". Këngëtarja e popullarizuar në ekranin e madh do të jetë së bashku me Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow dhe Reese Witherspoon. Ndërsa biletat për koncertin e kthimit të këngëtares dhe bashkëshortes së reperit amerikan, Jay-Z do të dalin në shitje prej 6 prillit, ndërsa çmimi i tyre tani për tani nuk dihet.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Beyonce u kthehet koncerteve në maj Empty Re: Beyonce u kthehet koncerteve në maj

Mesazh nga Anakonda Fri 30 Mar 2012 - 18:42

mire sepse shum veta i ka marr malli per te,ndersa mua jo
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time