Me mire ne krahet e nje shqiptareje apo te huaje?
+2
Maksi
WebMaster
6 posters
Faqja 1 e 1
Me mire ne krahet e nje shqiptareje apo te huaje?
Koha po evulon gjithashtu dhe Shqiperia dhe cdo gje duket se po ndryshon me ritme shume te shpejta dhe nje nga problemet qe doja te diskutoja eshte kjo teme se ku ndiheni me rehat ne krahet e nje te huaje apo nje shqiptareje?
Per vete kam vene re se me nje te huaj nuk egziston shume opinioni publik dhe nuk e marrin per baze fare ate duke e injoruar dhe duke mos e vrare trurin fare ndersa shqiptaret e kane shume te theksuar se cfare do mendoje shoqeria, komshia, familja etj etj etj me radhe.
Tashme kohet kane evoluar shume dhe akoma opinioni se cfare do mendoje dikush nese lidhesh me dike egziston ende ne shqiperi, merakosen se cfare do mendoje shoqja dhe se cfare do i thote ajo nese ka nje lidhje ndersa me nje te huaj keto gjera as nuk egzistojne fare... pse jane kaq stresuese keto lidhjet me shqiptaret forumista? Apo jam une ajo qe i shikoj icik ne menyre abstrakte keto gjera?
Per vete kam vene re se me nje te huaj nuk egziston shume opinioni publik dhe nuk e marrin per baze fare ate duke e injoruar dhe duke mos e vrare trurin fare ndersa shqiptaret e kane shume te theksuar se cfare do mendoje shoqeria, komshia, familja etj etj etj me radhe.
Tashme kohet kane evoluar shume dhe akoma opinioni se cfare do mendoje dikush nese lidhesh me dike egziston ende ne shqiperi, merakosen se cfare do mendoje shoqja dhe se cfare do i thote ajo nese ka nje lidhje ndersa me nje te huaj keto gjera as nuk egzistojne fare... pse jane kaq stresuese keto lidhjet me shqiptaret forumista? Apo jam une ajo qe i shikoj icik ne menyre abstrakte keto gjera?
Edituar për herë të fundit nga K@Love në Sun 25 Mar 2012 - 9:55, edituar 1 herë gjithsej
Re: Me mire ne krahet e nje shqiptareje apo te huaje?
Me plot kuptimin e fjales, me mire ne krahet e nje Shqiptareje.
shqiptaret jan me te buta prandaj.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
normalisht ma mire ne ni shqiptare por ketu si diet dashuria ska fej sa lidhje me internacionalitetin
era85- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Zürich
Postime : 594
Anëtarësuar : 17/02/2012
Hobi : Me Pelqen ta Jetoj Jeten ashtu si me vin, Kam Luftu per GJerat qe i kam dash Nderi Dhe Respekti , Dy Nga Vlerat Kryesore Ne Jete , Asgje me SHum Ja Lem Kohe GJerat Tjera
Se kam provuar dashurin me nje te huaj kshuqe mbetem me shqiptaret
Vizitor- Vizitor
Kush me Rrespekton me meriton
Lonisa- I/e Regjistruar
- Postime : 15
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/04/2012
Mosha : 33
Similar topics
» Fluturova ne krahet e tu....
» Në krahet e tjetrit apo tjetres
» Lopez rikthehet në krahët e Diddyt?
» Mire Se Erdha e mire se ju Gjeta te Gjitheve ..!!
» Me kembet dhe krahet e prere, 7 vjecarja luan futboll
» Në krahet e tjetrit apo tjetres
» Lopez rikthehet në krahët e Diddyt?
» Mire Se Erdha e mire se ju Gjeta te Gjitheve ..!!
» Me kembet dhe krahet e prere, 7 vjecarja luan futboll
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi