Lavdim Sylejmani kandidat për mister të Zvicrës
2 posters
Faqja 1 e 1
Lavdim Sylejmani kandidat për mister të Zvicrës
Lavdim Sylejmani, një djalosh 23-vjeçar me prejardhje nga Kosova, është duke kandiduar për Mister 2012 të Zvicrës.
Ai kishte migruar me familjen në Zvicër që në moshën tre vjeçare dhe tani Pregassona të Tesinës. Siç transmeton Albinfo, Lavdimi studion ekonominë ndërsa e ka hobi futbollin, tenisin, volejbollin, fotografimin dhe udhëtimin.
Në portretin e publikuar në mediet zvicerane, Lavdrimi thotë se ruan në kujtesë pushimet në SHBA me të dashurën e tij, kurse e kishte përjetuar rëndë kohën, kur babi i tij ishte shtrirë për dy javë në kujdesin intensiv me probleme të zemrës.
“Unë e kam përjetuar rëndë, kur babai im ishte shtrirë në mesin e të gjitha aparateve", thotë Lavdrimi.
Lavdrim Sylejmani kishte hyrë në konkurrencën e ngushtë për Mister 2012 në një garë të fortë prej 100 pretendentëve. /Telegrafi/
Ai kishte migruar me familjen në Zvicër që në moshën tre vjeçare dhe tani Pregassona të Tesinës. Siç transmeton Albinfo, Lavdimi studion ekonominë ndërsa e ka hobi futbollin, tenisin, volejbollin, fotografimin dhe udhëtimin.
Në portretin e publikuar në mediet zvicerane, Lavdrimi thotë se ruan në kujtesë pushimet në SHBA me të dashurën e tij, kurse e kishte përjetuar rëndë kohën, kur babi i tij ishte shtrirë për dy javë në kujdesin intensiv me probleme të zemrës.
“Unë e kam përjetuar rëndë, kur babai im ishte shtrirë në mesin e të gjitha aparateve", thotë Lavdrimi.
Lavdrim Sylejmani kishte hyrë në konkurrencën e ngushtë për Mister 2012 në një garë të fortë prej 100 pretendentëve. /Telegrafi/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Lavdim Sylejmani kandidat për mister të Zvicrës
suksese edhe pse tashi po e degjoj si emer.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» “Shaqiri” shkëlqimi i vetëm i Zvicrës
» Vokrri krenar me shqiptarët e Zvicrës
» Prostitutat e Zvicrës nga trotuarët, nëpër bokset e seksit
» Interneti, kandidat për Çmimin Nobel