Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
85% e femrave që dyshojnë për tradhti, kanë të drejtë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
85% e femrave që dyshojnë për tradhti, kanë të drejtë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

85% e femrave që dyshojnë për tradhti, kanë të drejtë

2 posters

Shko poshtë

85% e femrave që dyshojnë për tradhti, kanë të drejtë Empty 85% e femrave që dyshojnë për tradhti, kanë të drejtë

Mesazh nga Emona Tue 3 Apr 2012 - 23:43

Se statistikat nuk kanë mëshirë e vërteton edhe hulumtimi më i fundit, i cili tregon se 32% e njerëzve janë në lidhje me partner të gabuar, se meshkujt e qëllojnë tradhtinë të femrat në 50% të rasteve, por edhe femrat gjithashtu kanë intuitë më të zhvilluar sesa meshkujt kur bëhet fjalë për tradhtinë e bashkëshortit.

Nëse femra dyshon se po e tradhton mashkulli, në 85% të rasteve ka të drejtë.

E gjithë kjo saktësi vjen si rezultat i një hulumtimi nga studiuesit australiane për statistika, të udhëhequr nga Xhon Krauçer.
Pothuajse 68% e meshkujve mendojnë se prapa secilës lidhje të një femre për kafe në fakt fshihet thirrja për seks, përderisa 11% e tyre e kanë ndërprerë lidhjen pasi nuk mund ta duronin macen në shtëpinë e të dashurës.

Sikur të dinin dikur atë që dinë tani, rreth 70% e femrave kurrë nuk do të martoheshin me partnerin aktual, përderisa 39% e njerëzve mendojnë se e kanë martuar shpirtin binjak.

Kur femrat dëshirojnë të tërheqin vëmendjen e ndryshojnë drejtimin e flokëve, i kryqëzojnë këmbët dhe majën e gotës e ledhatojnë me gishtërinj./knninfo/.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

85% e femrave që dyshojnë për tradhti, kanë të drejtë Empty Re: 85% e femrave që dyshojnë për tradhti, kanë të drejtë

Mesazh nga Anakonda Fri 6 Apr 2012 - 4:14

ken te drejte,me keta meshkujt e sotshem,
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time