Rita Ora: Krahasimi me Rihann-an është kompliment
2 posters
Faqja 1 e 1
Rita Ora: Krahasimi me Rihann-an është kompliment
Rita Ora është shfaqur së fundmi edhe në kopertinën e revistës britanike “Style”, që botohet nga “Sunday Times”. Rita Ora, pasi po mbizotëron çdo toplistë nëpër Evropë me këngën e saj më të re “R.I.P”, ka thënë në këtë intervistë per “Style” se cila është arsyeja që qëndron kaq lart dhe si e gjykon ajo krahasimin që i bëjnë me Rihanna-n.Pse qëndroj kaq lart?! Mendoj se jam e thjeshtë në paraqitjen dhe muzikën që bëj. Këndoj ato këngë që më përshtaten, por s’ka kufij në muzikën time. Nëse me pëlqen një këngë reggae, e këndoj që nesër nëse më thuhet. Jap gjithë potencialin tim dhe kënaqem maksimalisht gjatë atyre 3 minutave këngë”, është shprehur Rita.Duke u ndalur te krahasimi me këngëtaren nga Barbados Rihanna, ajo tha se, “jam e lumtur kur dikush e krahason me emra të mëdhenj të muzikës. E marr si një kompliment, sepse ne jemi nga e njëjta skuadër apo familje dhe çdo krahasim që bëhet na duket interesant dhe cool. Rihanna eshte super, me e mira ne ate qe ben, keshtu qe ky krahasim, me shume se gjithcka tjeter eshte kopliment”, ka thene Rita, e cila dhe ne kete interviste ka folur per Kosoven, Prishtinen dhe krenarine e saj qe eshte Shqiptare nga Kosova.
Standard
Standard
Re: Rita Ora: Krahasimi me Rihann-an është kompliment
shyqyr ke u bo e kjo me shit mend..........
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Messi: Jam lodhur nga krahasimi me Cristianon
» A është e mundur që, pa patur aspak dyshim, të dallojmë se ç'është e mirë apo e keqe?!
» Obama: Bin Laden është vrarë; drejtësia është vënë në vend
» Cila është e fuqia e fjalës gjersa nuk është vepër?
» Rita Ora me bikini!
» A është e mundur që, pa patur aspak dyshim, të dallojmë se ç'është e mirë apo e keqe?!
» Obama: Bin Laden është vrarë; drejtësia është vënë në vend
» Cila është e fuqia e fjalës gjersa nuk është vepër?
» Rita Ora me bikini!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi