Suedezët thonë se…jeta fillon 70 vjeç!
2 posters
Faqja 1 e 1
Suedezët thonë se…jeta fillon 70 vjeç!
Një studim i gjerë, i realizuar në Suedi, tregon se të moshuarit janë seksualisht më aktivë dhe më të lumtur kur janë 70 vjeç sesa ishin 30 vite më parë. Projekti afatgjatë, i realizuar nga Universiteti i Gotenburgut thotë se ata janë edhe më të prirur për t’u divorcuar.
Studimi ka filluar që në vitin 1971. Profesori që drejtoi studimin thotë se është koha për të folur për një rini të pleqërisë. Numri i të moshuarve në botë po rritet dhe mendohet se jetëgjatësia në Europë do kapë numrin 100 në fund të shekullit.
Në studim thuhet se numri i personave seksualisht aktivë është rritur dhe numri i atyre me probleme impotence ka rënë ndjeshëm. Testet e inteligjencës tregojnë një performancë shumë më të mirë për 70 vjeçarët e tanishëm se në vitet ’70.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Suedezët thonë se…jeta fillon 70 vjeç!
per ta po pasi ata i arridhjen 70 vjec;ndersa per ne te gjoret mendojm se fillon nga mosha 50
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Nëse nuk do e dinit se sa vjeç jeni, sa vjeç do e konsideronit ju vetvehten tuaj?!
» C’farë thonë e c’farë duan të thonë gratë
» A e keni pyetur ndonjehere veten:Cili eshte qellimi i JETES?", "Jeta ime?","Jeta jote?"
» Per mua thone?
» “Të dua”, meshkujt e thonë të parët
» C’farë thonë e c’farë duan të thonë gratë
» A e keni pyetur ndonjehere veten:Cili eshte qellimi i JETES?", "Jeta ime?","Jeta jote?"
» Per mua thone?
» “Të dua”, meshkujt e thonë të parët
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi