Meshkujt po behen gjithnje e me te bukur?
3 posters
Faqja 1 e 1
Meshkujt po behen gjithnje e me te bukur?
Shkencëtarët thonë se njerëzit akoma vazhdojnë të evoluojnë – meshkujt bëhen gjithnjë e më të bukur dhe më inteligjentë, ndërsa këto karakteristika nuk kanë efekt të ngjashëm të femrat.Sipas hulumtuesve, edhe në kohën moderne njerëzit i nënshtrohen seleksionimit dhe kjo ka bërë që meshkujt të duken gjithnjë e më mirë.
Ata po zhvillohen dhe po bëhen më atraktivë, më të bukur dhe më inteligjentë, në mënyrë që të jenë më të suksesshëm në riprodhim.
Studimi i realizuar nga shkencëtarët finlandezë pohon se seksi me më shumë partnerë rrit suksesin reproduktiv te meshkujt shumë më tepër sesa te femrat.
Ata po zhvillohen dhe po bëhen më atraktivë, më të bukur dhe më inteligjentë, në mënyrë që të jenë më të suksesshëm në riprodhim.
Studimi i realizuar nga shkencëtarët finlandezë pohon se seksi me më shumë partnerë rrit suksesin reproduktiv te meshkujt shumë më tepër sesa te femrat.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Meshkujt po behen gjithnje e me te bukur?
cduhet mashkulli te jete i bukur??? ,,po t ejete i bukur esh femer,,, ,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Re: Meshkujt po behen gjithnje e me te bukur?
vetem pederat jan tbukur;i urrrej meshkujt e bukur;
pasi e bukur jam vet e skrahasohen dot me mu;edhe e dyta meshkujt e bukur jan budallenj nga trut e kokes
pasi e bukur jam vet e skrahasohen dot me mu;edhe e dyta meshkujt e bukur jan budallenj nga trut e kokes
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Meshkujt janë më të butë pasi bëhen prindër
» Femijet qe gjithnje ankohen dhe fajesojne te tjeret
» Ksamili, gjithnjë një zbulim!
» Duhet te mendojme gjithnje me koke ?