Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Këto janë hobit e disa prej të famshmeve People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Këto janë hobit e disa prej të famshmeve People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Këto janë hobit e disa prej të famshmeve

Shko poshtë

Këto janë hobit e disa prej të famshmeve Empty Këto janë hobit e disa prej të famshmeve

Mesazh nga Anakonda Sat 30 Apr 2016 - 2:43

Këto janë hobit e disa prej të famshmeve Fa214bceda85ff44d7dc58284aeeaa12_XL
Të gjithë kanë një hobi me të cilën e kalojnë kohën e lirë dhe argëtohet. Sigurisht as të famshmit nuk janë jashtë kësaj, pasi që përveç punës që e bëjnë edhe ata kanë disa hobi të cilat ju ndoshta as që i keni menduar se do t’i kenë. 

Këngëtari i njohur, Justin Bieber është një kampion në zbërthimin e një rubikoni dhe këtë ai e bënë zakonisht gjatë udhëtimeve.
Ndërsa Rivky Gervais ani pse është komedian, ai hobi ka vizatimin.

Ylli i filmit “The Fault In Our Stars”, Shailene Woodley, hobi ka përgatitjen në shtëpi të produkteve organike.

E Tom Cruise, hobi ka një lloj sporti që në Kosovë nuk është se praktikohet, e kjo është skerma.

Karate është hobi i aktorit të njohur, Bob Barker.

Johnny Depp, ka një hobi ndoshta pak më të çuditshëm sesa të tjerët, pasi që atij i pëlqen të luaj me barbi.

Harry Styles i pëlqen thurja, ai gjatë kohës së lirë thur me shtiza.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye