Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Itali, djali i Umberto Bossit i diplomuar në Shqipëri, dyshohet se diploma është blerë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Itali, djali i Umberto Bossit i diplomuar në Shqipëri, dyshohet se diploma është blerë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Itali, djali i Umberto Bossit i diplomuar në Shqipëri, dyshohet se diploma është blerë

2 posters

Shko poshtë

Itali, djali i Umberto Bossit i diplomuar në Shqipëri, dyshohet se diploma është blerë Empty Itali, djali i Umberto Bossit i diplomuar në Shqipëri, dyshohet se diploma është blerë

Mesazh nga WebMaster Sat 5 May 2012 - 0:13

Djali i ish-liderit të Lega Nord, Umberto Bossi disponon një diplomë shqiptare.

Dokumenti u gjet në kasafortën e financierit të Lega Nord, Francesco Belsito nga hetuesit që janë ngarkuar për të zbuluar detaje në lidhje me skandalin e shpërdorimit të fondeve të partisë nga ish-lideri Bossi.
Mediat e shtetit fqinj publikuan sot fotokopjen e diplomës së Renzo Bossit, e cila mban vulën e një Universiteti privat në Shqipëri.

Pak kohë më parë shefja e administratës së Lega Nord, Nadia Dagrada deklaroi në prokurori se në listën e shpenzimeve të partisë rezultonte edhe shkollimi i djalit të Umberto Bossit, i cili sipas saj, po studionte në një universitet në Londër. Nadia Dagrada shpjegoi se shkollimi i Renzos do të kushtonte rreth 130 mijë euro, por jo të gjitha shpenzimet do të mbuloheshin nga fondet e partisë.
Por emisioni televiziv "Striscia la Notizia" u përpoq të zbulonte diçka më shumë nga i biri i Bossit në lidhje me shkollimin e tij, po ky i fundit nuk pranoi të jepte detaje.

Tashmë misteri u zbulua. Në fakt djali i Umberto Bossit rezulton të jetë diplomuar në 29 shtator të 2010-ës në një Universitet privat të Tiranës, për Menaxhim Biznesi.

Në dokumentet e publikuara duket se Renzo Bossi ka qenë një student i shkëlqyer dhe ka arritur rezultate shumë të mira në të gjitha degët.

Hetuesit e Milanos dhe Napolit dyshojnë se djali i Bossit nuk e ka frekuentuar fare fakultetin dhe se diploma është blerë me fondet e fushatave elektorale të Lega Nord.

Në dokumentet e Belsito-s u gjet edhe një kopje e diplomës së marrë nga Pierangelo Moscagiuro (partneri i senatores legiste Rosy Mauro), në të njëjtin universitet privat, në Shkenca Politike me drejtim Socialogji. Edhe diploma e Moscagiuro mban të njëjtën datë me atë të Renzo Bossit, 29 qershor 2010.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Itali, djali i Umberto Bossit i diplomuar në Shqipëri, dyshohet se diploma është blerë Empty Re: Itali, djali i Umberto Bossit i diplomuar në Shqipëri, dyshohet se diploma është blerë

Mesazh nga Anakonda Mon 7 May 2012 - 23:11

po meqe esht djal bosi per te ska qen aspak problem
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time