Pranon se ka përdorur drogë
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Pranon se ka përdorur drogë
ë rralla janë ato yje të famshëm që publikisht i pranojnë mëkatet e tyre, por këtu përjashtim ka bërë bukuroshja e pistave të modës Penny Lancaster, e cila e ka pranuar se dikur ka qenë e varur nga droga.
Biondina seksi e ka pranuar se ka provuar gati të gjitha lloje e drogave, duke përfshirë edhe heroinën dhe kokainën, por ajo thotë se tani është e pastër nga droga.
“Dikur kam provuar gjithçka, duke përfshirë kokainën dhe heroinën. Isha as shumë e varur nga ato, sa nuk mundesha të mendoja në diçka tjetër. Por tani jam plotësisht e pastër, pasi kam arritur të rehabilitohem plotësisht. Kam pasur fat, sepse në rastin tim vështirë ka qenë të shpëtoja”, ka thënë ajo./knni/
Biondina seksi e ka pranuar se ka provuar gati të gjitha lloje e drogave, duke përfshirë edhe heroinën dhe kokainën, por ajo thotë se tani është e pastër nga droga.
“Dikur kam provuar gjithçka, duke përfshirë kokainën dhe heroinën. Isha as shumë e varur nga ato, sa nuk mundesha të mendoja në diçka tjetër. Por tani jam plotësisht e pastër, pasi kam arritur të rehabilitohem plotësisht. Kam pasur fat, sepse në rastin tim vështirë ka qenë të shpëtoja”, ka thënë ajo./knni/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Pranon se ka përdorur drogë
qenka e sinqerte mesa duket kjo modelja
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Të Lahesh Pa Përdorur Ujë, Shpikja 2012
» Gjen një prezervativ të përdorur në salcë, dëmshpërblehet
» Cili krem është më i përshtatshëm për t’u përdorur në mëngjes?
» Stresi: Armën nuk e mbaja për ta përdorur, por vetëm për t’u dukur
» Ia rindërtojnë kokën duke përdorur dhjamin e stomakut
» Gjen një prezervativ të përdorur në salcë, dëmshpërblehet
» Cili krem është më i përshtatshëm për t’u përdorur në mëngjes?
» Stresi: Armën nuk e mbaja për ta përdorur, por vetëm për t’u dukur
» Ia rindërtojnë kokën duke përdorur dhjamin e stomakut
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi