Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Profesionet më të kërkuara në kohë krize People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Profesionet më të kërkuara në kohë krize People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Profesionet më të kërkuara në kohë krize

2 posters

Shko poshtë

Profesionet më të kërkuara në kohë krize Empty Profesionet më të kërkuara në kohë krize

Mesazh nga Emona Wed 23 May 2012 - 6:37

Profesionet më të kërkuara në kohë krize 299-300x118

Inxhinierë, arkëtarë bankash, apo punonjës në kompanitë e sigurimeve, figurojnë të jenë për momentin, ndër profesionet më të kërkuara në Evropë.

Kështu rezulton të paktën sipas një studimi të fundit të ndërmarrë lidhur me këtë tregues, në kuadrin e një krize financiare që ka mbërthyer shumë vende të këtij rajoni.

Sipas tij, profesione të tjera që vlejnë në këto kohë krize, janë edhe ato të të qenit ekspertë në administrimin dhe kontrollin e kompanive private; transportues apo agjentë reklamash.

Nga ana tjetër, shumë të preferuar mësohet se janë edhe kontabilistët, pra, ata që bëjnë llogari.

Sondazhi i realizuar konkretisht nga kompania “Mestre CGIA”, tregon gjithashtu se në mesin e profesioneve të preferuara në kohë krize, renditen edhe ato që quhen “zanate” jetësore.

Përmendim këtu kasapët, bukëpjekësit, hidraulikët apo edhe instaluesit elektrikë.

Pa harruar as riparuesit e pajisjeve kompjuterike, teknikët, mekanikët apo rregulluesit e pajisjeve dhe makinave industriale.

e.t/noa

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Profesionet më të kërkuara në kohë krize Empty Re: Profesionet më të kërkuara në kohë krize

Mesazh nga Anakonda Fri 9 Nov 2012 - 5:57

ce do se mu asnjo nga kta profesjon sme pelqen si me ja bo une
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time