Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Aksidenti, 6 studente dalin nga reanimacioni, vajzat në Austri në koma People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Aksidenti, 6 studente dalin nga reanimacioni, vajzat në Austri në koma People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aksidenti, 6 studente dalin nga reanimacioni, vajzat në Austri në koma

Shko poshtë

Aksidenti, 6 studente dalin nga reanimacioni, vajzat në Austri në koma Empty Aksidenti, 6 studente dalin nga reanimacioni, vajzat në Austri në koma

Mesazh nga WebMaster Fri 25 May 2012 - 1:10

TIRANË- 6 studente të plagosura nga aksidenti i Himarës, dolën sot nga reanimacioni.

Parametrat shëndetësorë të gjashtë nga studenteve që mbetën të plagosura në aksidentin që ndodhi pasditen e të hënës në afërsi të qytetit të Himarës dhe që po trajtohen ende në Spitalin e Ushtarak, janë përmirësuar ndjeshëm gjatë ditës së sotme.

Mjeku Luan Nikollari dha lajmin e mirë duke iu përgjigjur interesit të gazetarëve për gjendjen e Florije Peci dhe Eriselda Gubere, të cilat u transportuan dje në Austri për mjekim më të specializuar tha se udhëtimi i tyre shkoi mirë, ndërkohë që ato vijojnë të jenë në gjendje kome. Mjeku sqaroi se vajzat do i nënshtrohen analizave nga e para.

2 vajza kurim në Austri
Dy vajzat e plagosura në u nisën dje me avion sanitar drejt Austrisë. Florije Peçi gjatë aksidentit ka marrë dëmtime të rënda në shtyllën kurrizore dhe në tru, ndërsa Eriselda Gubere është dëmtuar në 4 vertebra të shtyllës kurrizore dhe në veshka. Dy vajzat janë në gjendje kome, që prej 21 majit, ditën kur ndodhi edhe aksidenti tragjik, në urën e Vishës, i cili i mori jetën 13 personave, mes të cilëve 11 studente të Universitetit ‘Aleksandër Xhuvani”.

Aksidenti
Në aksidentin që ndodhi në pasditen e të hënës, në afërsi të qytetit të Himarës, në vendin e quajtur “Qafa e Vishës”, ku një autobus me studente të Universitetit “Aleksandër Xhuvani” të Elbasanit, ra nga një lartësi prej disa dhjetra metrash, humbën jetën 13 persona, mes të cilëve 11 studente. Po ashtu, u plagosën 26 të tjera, nga të cilat 10 u trajtuan në Spitalin Rajonal të qytetit të Vlorës. Në këtë ngjarje tragjike humbën jetën gjithashtu edhe drejtuesi i autobuzit, 55 vjeçari Pëllumb Çela, si dhe i riu Armando Alilaga, i fejuari i njerës prej studenteve të plagosura.
(el.me/BalkanWeb)
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com