Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Facebook apo Twitter? Sipas karakterit që ke! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Facebook apo Twitter? Sipas karakterit që ke! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Facebook apo Twitter? Sipas karakterit që ke!

2 posters

Shko poshtë

Facebook apo Twitter? Sipas karakterit që ke! Empty Facebook apo Twitter? Sipas karakterit që ke!

Mesazh nga Emona Mon 28 May 2012 - 0:31

Facebook apo Twitter? Sipas karakterit që ke! 2141-300x118Rrjetet sociale të komunikimit në internet, mund të flasin shumë për karakterin e personit që zakonisht i përdor ato. Por në kundërshtim me atë që është thënë deri tani, personaliteti i përdoruesit të Facebook ose Twitter, nuk është dhe aq i lehtë për t'u përcaktuar.

Dhe vërtet, ai mund të përmbajë surpriza.

Le të marrin një shembull.

Ai që përdor Facebook nuk është domosdoshmërisht një narcisist, dhe ai që përdor Twitter, nuk është mbreti i padiskutueshëm egocentrik, siç jemi mësuar të dëgjojmë.

Një debat të tillë e ndezi, disa kohë më parë, kërkimi realizuar nga Illinois University, i cili shpjegoi suksesin e Facebook, me faktin se ky rrjet pëlqehej falë tendencave tona narcistie.

Pra, u pa se ata të cilët përditësojnë statusin e tyre në Facebook, apo ndryshojnë fotot në të dhe kanë një numër të madh të miqve virtualë, kanë të ngjarë të shfaqin tipare narciste.

Një tjetër studim ka krijuar gjithashtu idenë se njerëzit me nivel të lartë të narcizmit, kishin më shumë gjasa të shpenzonin më shumë se një orë në ditë në Facebook, dhe të postonin fotot personale nga kompjuteri

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Facebook apo Twitter? Sipas karakterit që ke! Empty Re: Facebook apo Twitter? Sipas karakterit që ke!

Mesazh nga Anakonda Fri 1 Jun 2012 - 20:42

me mir fb sesa twitter
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time