Facebook apo Twitter? Sipas karakterit që ke!
2 posters
Faqja 1 e 1
Facebook apo Twitter? Sipas karakterit që ke!
Rrjetet sociale të komunikimit në internet, mund të flasin shumë për karakterin e personit që zakonisht i përdor ato. Por në kundërshtim me atë që është thënë deri tani, personaliteti i përdoruesit të Facebook ose Twitter, nuk është dhe aq i lehtë për t'u përcaktuar.
Dhe vërtet, ai mund të përmbajë surpriza.
Le të marrin një shembull.
Ai që përdor Facebook nuk është domosdoshmërisht një narcisist, dhe ai që përdor Twitter, nuk është mbreti i padiskutueshëm egocentrik, siç jemi mësuar të dëgjojmë.
Një debat të tillë e ndezi, disa kohë më parë, kërkimi realizuar nga Illinois University, i cili shpjegoi suksesin e Facebook, me faktin se ky rrjet pëlqehej falë tendencave tona narcistie.
Pra, u pa se ata të cilët përditësojnë statusin e tyre në Facebook, apo ndryshojnë fotot në të dhe kanë një numër të madh të miqve virtualë, kanë të ngjarë të shfaqin tipare narciste.
Një tjetër studim ka krijuar gjithashtu idenë se njerëzit me nivel të lartë të narcizmit, kishin më shumë gjasa të shpenzonin më shumë se një orë në ditë në Facebook, dhe të postonin fotot personale nga kompjuteri
Dhe vërtet, ai mund të përmbajë surpriza.
Le të marrin një shembull.
Ai që përdor Facebook nuk është domosdoshmërisht një narcisist, dhe ai që përdor Twitter, nuk është mbreti i padiskutueshëm egocentrik, siç jemi mësuar të dëgjojmë.
Një debat të tillë e ndezi, disa kohë më parë, kërkimi realizuar nga Illinois University, i cili shpjegoi suksesin e Facebook, me faktin se ky rrjet pëlqehej falë tendencave tona narcistie.
Pra, u pa se ata të cilët përditësojnë statusin e tyre në Facebook, apo ndryshojnë fotot në të dhe kanë një numër të madh të miqve virtualë, kanë të ngjarë të shfaqin tipare narciste.
Një tjetër studim ka krijuar gjithashtu idenë se njerëzit me nivel të lartë të narcizmit, kishin më shumë gjasa të shpenzonin më shumë se një orë në ditë në Facebook, dhe të postonin fotot personale nga kompjuteri
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Facebook apo Twitter? Sipas karakterit që ke!
me mir fb sesa twitter
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» CIA përcjell çdo ditë Twitter –in, Facebook – un....
» Përmirësohet lëshimi në Twitter
» Facebook dhe Twitter, varësi më e madhe krahasuar me duhanin e alkoolin
» Mjekimi i karakterit të keq
» Pija, percaktuese e karakterit te personit !
» Përmirësohet lëshimi në Twitter
» Facebook dhe Twitter, varësi më e madhe krahasuar me duhanin e alkoolin
» Mjekimi i karakterit të keq
» Pija, percaktuese e karakterit te personit !
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi