Cilët janë planetet që po dominojnë qiellin ?
2 posters
Faqja 1 e 1
Cilët janë planetet që po dominojnë qiellin ?
A keni ngritur shikimin nga qielli si ne pasdite por edhe gjate nates dhe keni vene re nje yll qe shkelqen ne gjithe qiellin me shume se te tjeret?
Dy planetet e shndritshem Venusi dhe Jupiterido te dhurojne sot (26 Mars) nje pamje te mahnitshme ne qiell ka raportuar NASA, nderkohe qe Hena eshte po ashtu pjese e ketij spektakli qiellor.
Sot Paleneti Venus do te jete me i shndritshem se cdo dite tjeter. Venusi eshte shume i thjeshte per tu vezhguar edhe gjate dites nese e dini se ku ndodhet dhe i perqendroni syte ne te. Ajo qe e ben planetin te vecante sot eshte se gjysem Hena ndodhet fare prne tij. “Kjo do te jete pamja me e qarte e Venusit dhe Jupiterit, per vitet qe do te pasojne,” kane thene zyrtaret e NASA-s ne nje deklarate. Te Henen, Hena do te qendoroje pezull pak me larte Jupiterit, reth 3 grade ne te djathte te planetit dhe gjate oreve te mengjesit Hena do te jete me prane Venusit.
Dy planetet e shndritshem Venusi dhe Jupiterido te dhurojne sot (26 Mars) nje pamje te mahnitshme ne qiell ka raportuar NASA, nderkohe qe Hena eshte po ashtu pjese e ketij spektakli qiellor.
Sot Paleneti Venus do te jete me i shndritshem se cdo dite tjeter. Venusi eshte shume i thjeshte per tu vezhguar edhe gjate dites nese e dini se ku ndodhet dhe i perqendroni syte ne te. Ajo qe e ben planetin te vecante sot eshte se gjysem Hena ndodhet fare prne tij. “Kjo do te jete pamja me e qarte e Venusit dhe Jupiterit, per vitet qe do te pasojne,” kane thene zyrtaret e NASA-s ne nje deklarate. Te Henen, Hena do te qendoroje pezull pak me larte Jupiterit, reth 3 grade ne te djathte te planetit dhe gjate oreve te mengjesit Hena do te jete me prane Venusit.
Re: Cilët janë planetet që po dominojnë qiellin ?
ehehe token ton te shkrete qenka duke e len me mijera kilometra
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Cilët njerëz janë të lumtur?
» Cilët Meshkuj Janë Më Tërheqës Për Femrat?
» -Planetet-
» Cilet janë këngëtarët më konkurent në muzikën shqiptare ?
» Ja cilët janë faktorët që ndikojnë te tërheqja drejt grackës dalldisëse të seksit
» Cilët Meshkuj Janë Më Tërheqës Për Femrat?
» -Planetet-
» Cilet janë këngëtarët më konkurent në muzikën shqiptare ?
» Ja cilët janë faktorët që ndikojnë te tërheqja drejt grackës dalldisëse të seksit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi