A hyjne burrat per te gjuajtur femra ne forum ?
+9
Docteur
bobi 10
Єямєℓiиdå
Emona
WebMaster
Leo_uk
Besa
Anakonda
An0nim
13 posters
Faqja 1 e 1
A hyjne burrat per te gjuajtur femra ne forum ?
Desha nje mendim nga ju si mendoni a keni menduar ndonje here kete ide se djemte apo burrat e martuar hyjne ndonjehere neper forume vetem per te gjuajtur femra ??
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Re: A hyjne burrat per te gjuajtur femra ne forum ?
kam qesh me lot kur e kam lexu ket pyetje;nese nje burre esht tip donzhuani edhe mund ta bej ket pune,por nese ai seshte se besoj se mund te hyje te gjuaje femra.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Dikush hyne per kete qellim e dikush hyne per t'u argetuar...
Besa- Princeshë
- Vendbanimi : Ne zemren e trojeve shqipatre
Postime : 1402
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/10/2011
Mosha : 38
Hobi : muzika,leximi
sikur femrat nuk hyn ne forum per te gjuajtur burra.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Besoj se kjo Teme Ekziston po nese do jap pergjigjen time
Kam hyre tek nje forum edhe aty tek ai forum ka burra te martuar edhe femra te martuara secili ka ata jan dashnor edhe ne realitet imagjino tani qe ne virtualitet mos te jete kjo gje .E vertet ka shum raste qe mashkulli hyn te gjuaj ne virtualitet ka edhe nga ata femra qe futen te gjuajne .Un jam ajo qe ne kete bote te virtualitet kam njohur burra te martuar edhe meshkuj beqare dikush bie ne dashuri dikush i han genjeshtrat e fjaleve qe munden te shprehen dikush mundet te thone e kemi kapur kur sme kan kapur .edhe vete fakti qe bota virtuale eshte e tille kap edhe mbaj genje edhe i ha .kshu eshte mos besoni shumeeeeeeeeeeeee ne fjalet po ne realitet
Kam hyre tek nje forum edhe aty tek ai forum ka burra te martuar edhe femra te martuara secili ka ata jan dashnor edhe ne realitet imagjino tani qe ne virtualitet mos te jete kjo gje .E vertet ka shum raste qe mashkulli hyn te gjuaj ne virtualitet ka edhe nga ata femra qe futen te gjuajne .Un jam ajo qe ne kete bote te virtualitet kam njohur burra te martuar edhe meshkuj beqare dikush bie ne dashuri dikush i han genjeshtrat e fjaleve qe munden te shprehen dikush mundet te thone e kemi kapur kur sme kan kapur .edhe vete fakti qe bota virtuale eshte e tille kap edhe mbaj genje edhe i ha .kshu eshte mos besoni shumeeeeeeeeeeeee ne fjalet po ne realitet
Ja ku keni shembullin ky katunari kerkon vajzave ne forum per ti bo dokumentat
------
Burri i mencur dhe me karakter nuk hyn me ''gju'' femra ne forum.
------
Burri i mencur dhe me karakter nuk hyn me ''gju'' femra ne forum.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Secili ka arsyen e tij/saj pse hyjne ne forume, ku i dihet, ne virtualitet mundesh me qene cdo kush qe do te jesh, kjo eshte e keqja.
Une per veti skam hy me gjujt kend.[You must be registered and logged in to see this image.]
Une per veti skam hy me gjujt kend.[You must be registered and logged in to see this image.]
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Klea shkruajti:Besoj se kjo Teme Ekziston po nese do jap pergjigjen time
OREKSE orekse kjo dynja
Jo vetem
Edhe po u fiksu keq,e bohet(gjuajme ndonje cike)
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
vallai ku jetoj une e ku jetoni ju sja vlen me gjujt femra,por nuk e mohoj se dhe ndodh disa gjera ndodhin pa e menduar...psh ka ca vajza qe kam sh rsp per ta per nje vajze qe ke rsp do te pelqente dhe ndonje lidhje me ta .... dal prap sic kam shkru ma lart jemi shume larg me ju forumi
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
oj te gjuajture....
madje disa jane fiksu...
madje disa jane fiksu...
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
Ja psh...kjo siper gjeti burre
E se kam ble dhe fustonin se do i shkoj ne dasem
se mos hyne femrat per te gjuajtur meshkujt mo??? [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
hahaha qyqa mome, ishalla ste leviz trupi mi, se sidihet kur martohemi ne moj...hahahaAriel shkruajti:Ja psh...kjo siper gjeti burre
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
EMI shkruajti:oj te gjuajture....
madje disa jane fiksu... [You must be registered and logged in to see this image.]
qfsha per Zotin ishte kshu paprit e pamendu dashuria ime per ty se nuk kisha mend me te gjujt ..por me preve rrugen me ato sycka e ato flket e tu e me iku zari ..... [You must be registered and logged in to see this image.]
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
hahahah ishalla nuk kam qen si macia e zeze kur te pret rrugen hahahhaT_o_n_i shkruajti:EMI shkruajti:oj te gjuajture....
madje disa jane fiksu... [You must be registered and logged in to see this image.]
qfsha per Zotin ishte kshu paprit e pamendu dashuria ime per ty se nuk kisha mend me te gjujt ..por me preve rrugen me ato sycka e ato flket e tu e me iku zari ..... [You must be registered and logged in to see this image.]
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
sme ke dal ashu deri sot ...vetem po me dole ...dije se ta kom perdredh qafen si te pules
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
qyqa cjane kto kercenime kshtu cuno..se te kerkoj direkt divorcinT_o_n_i shkruajti:sme ke dal ashu deri sot ...vetem po me dole ...dije se ta kom perdredh qafen si te pules
EMI- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
toleranca mes nesh edhe ne kulmet e saja e mos bej kshu
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Similar topics
» Pub-i, vendi më i keq për të "gjuajtur"
» Femra qe terhiqen nga femra te tjera-Shkaqet e lesbizmit
» Femra e te kaluares apo femra e sotshme?
» Femra e te kaluares apo femra e sotcme?
» Madrid, hyjne nudo ne dyqan, dalin veshur
» Femra qe terhiqen nga femra te tjera-Shkaqet e lesbizmit
» Femra e te kaluares apo femra e sotshme?
» Femra e te kaluares apo femra e sotcme?
» Madrid, hyjne nudo ne dyqan, dalin veshur
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi