“I dua kuqezinjtë, Xhakës t’i vijë turp”
4 posters
Faqja 1 e 1
“I dua kuqezinjtë, Xhakës t’i vijë turp”
Kryetari i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka, është shprehur tejet i kënaqur me fitoren e kombëtares shqiptare, sidomos pas golit të fitores shënuar nga Erjon Bogdani, duke thënë se ëndrra vazhdon.
“Jam i entuziazmuar dhe shumë i gëzuar. Kam të drejt, pasi këta djem dhanë shpirtin në fushë. Kanë luajtur me zemër dhe treguan se po të punosh me seriozitet, të besosh tek skuadra dhe të zbatosh planin arrin të marrësh atë që meriton. Me lojën që zhvilluam, merituam fitoren dhe e arritëm duke lënë zemrën në fushë. I dua me shpirt të gjithë kuq e zinjt dhe se luajnë me zemër, këtë e treguan sot”, ka theksuar Duka.
I pyetur se nëse ka frikë nga Zvicra e përforcuar me pesë shqiptarë, Duka tha se nuk dëshiron t’ia di për lojtarët shqiptarë që luajnë për Zvicrën.
“Nuk më intereson asnjë lojtar i kombëtares zvicërane. Për mua ajo është ndeshje që konsiderohet si takim i radhës dhe ndaj një kundërshtari shumë të fortë. Një kundërshtari pjesërisht shqipfolës. Xhakës duhet t’i vijë turp që mendon t’i shënojë skuadrës që mban emrin e vendlindjes së gjyshit të tij”, ka deklaruar Duka.
Granit Xhaka, i cili luan si sulmues për kombëtaren e Zvicrës ka thënë ditë më parë se do të tentojë të shënojë për të mposhtur Shqipërinë, por se nuk do ta festonte golin. /Telegrafi/
“Jam i entuziazmuar dhe shumë i gëzuar. Kam të drejt, pasi këta djem dhanë shpirtin në fushë. Kanë luajtur me zemër dhe treguan se po të punosh me seriozitet, të besosh tek skuadra dhe të zbatosh planin arrin të marrësh atë që meriton. Me lojën që zhvilluam, merituam fitoren dhe e arritëm duke lënë zemrën në fushë. I dua me shpirt të gjithë kuq e zinjt dhe se luajnë me zemër, këtë e treguan sot”, ka theksuar Duka.
I pyetur se nëse ka frikë nga Zvicra e përforcuar me pesë shqiptarë, Duka tha se nuk dëshiron t’ia di për lojtarët shqiptarë që luajnë për Zvicrën.
“Nuk më intereson asnjë lojtar i kombëtares zvicërane. Për mua ajo është ndeshje që konsiderohet si takim i radhës dhe ndaj një kundërshtari shumë të fortë. Një kundërshtari pjesërisht shqipfolës. Xhakës duhet t’i vijë turp që mendon t’i shënojë skuadrës që mban emrin e vendlindjes së gjyshit të tij”, ka deklaruar Duka.
Granit Xhaka, i cili luan si sulmues për kombëtaren e Zvicrës ka thënë ditë më parë se do të tentojë të shënojë për të mposhtur Shqipërinë, por se nuk do ta festonte golin. /Telegrafi/
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
Re: “I dua kuqezinjtë, Xhakës t’i vijë turp”
Nije kush po fol, Armand Duka don me na kallxu cka osht turp e cka nuk osht. Shoqi Armand, maspari Zvicra osht shteti qe i ka nimu mas shumti Shqiptarve, ju ka jep buke me honger, e ti pi thu dikujna turp. Pse se shpallet tradhtar Sotir Ninin qe e ka ndru emrin e ka bo Sotir Nisis qe ju ka ik e lun per Greqine ne Euro 2012 hiq ma larg, pse si shpallet tradhtar qindra sportist qe krejt keti vjet ne
shancen e pare qe kane dal jasht kane ik e sjon kthy mo ne Shqiperi, gjysen e ekipit olimpik e nxunen ne Londer ne Olimpiad me doping, e kerkush kurgjo nuk tha. Cka boni Shqiperia per kta djem qe lujn per Zvicren? Shteti Zvicran i ka perkrahe prej lindjes, sot familjet e tyne jon te rahatum prej shtetit Zvicran, cka ofroj Shqiperia ma mire per ta? Skan faj ata djem, nashta vjen koha kane drejte me lujt per Kosoven, se per ty ne krye te qasaj federate te korruptume skisha pranu hiq me lujt bile. Keshtu qe ty duhet met shpall person non-grata per arsye qe po ndjelle urrejtje. Sot duhet mi tregu krejt Botes cfare jemi, e jo me na kesh krejt bota se veq edhe qikjo na ka met!
shancen e pare qe kane dal jasht kane ik e sjon kthy mo ne Shqiperi, gjysen e ekipit olimpik e nxunen ne Londer ne Olimpiad me doping, e kerkush kurgjo nuk tha. Cka boni Shqiperia per kta djem qe lujn per Zvicren? Shteti Zvicran i ka perkrahe prej lindjes, sot familjet e tyne jon te rahatum prej shtetit Zvicran, cka ofroj Shqiperia ma mire per ta? Skan faj ata djem, nashta vjen koha kane drejte me lujt per Kosoven, se per ty ne krye te qasaj federate te korruptume skisha pranu hiq me lujt bile. Keshtu qe ty duhet met shpall person non-grata per arsye qe po ndjelle urrejtje. Sot duhet mi tregu krejt Botes cfare jemi, e jo me na kesh krejt bota se veq edhe qikjo na ka met!
Medina- Princeshë
- Vendbanimi : Te engjulli im mbrojtes
Postime : 1046
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/09/2010
Mosha : 35
Hobi : Leximi
sporti asht sport kuptone,kur osht koha per bashkim bashkohemi ne sport ska xhelozi ,nese i vjen inati atina portjerit te shqiprise ateher ne ti ushtroje ma mir lojtaret e mos tmirret me ofendime...
Americco- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : MIAMI
Postime : 641
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/11/2009
Mosha : 44
Hobi : Bartender
Po aq shum e kon dasht saqe shqiptaret e zvicres lujten kunder vendit te tyre....aq shum e dun saqe u kputen mo...ca budallash mban kjo bote...
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Vrasja e kryekomisarit, ja biseda midis Tahirajt dhe Xhakes
» Viti 2010 i mbarë, kuqezinjtë e nisin titullarë
» Shqipëri-Luksemburg, 1-0, kuqezinjtë arrijnë tri pikë në Euro 2012
» Kuqezinjtë mundin 1-0 Atalantën. Alegri: Jemi në rritje, por të presim majin