A kane edukate meshkujt shqiptar sot !!!
+2
LaDescarada
An0nim
6 posters
Faqja 1 e 1
A kane edukate meshkujt shqiptar sot !!!
Per mua :
Varet nga sjellja qe te ben personi tjeter atehere varet edhe sjellja jote.....e dini ate shprehjen:"mos ngaterro personalitetin tim me sjelljen time se sjellja ime varet nga ty kurse personaliteti jam une....."
Varet nga sjellja qe te ben personi tjeter atehere varet edhe sjellja jote.....e dini ate shprehjen:"mos ngaterro personalitetin tim me sjelljen time se sjellja ime varet nga ty kurse personaliteti jam une....."
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Re: A kane edukate meshkujt shqiptar sot !!!
Network shkruajti:Per mua :
disa kan edukate e disa jo...sjon te gjith njesoj...
me kete thenje qe po e thu ti...eshte e vertet se ti sillesh ashtu shkaku dikuj tjeter ama tash nqoft se e ki karakterin-personalitetin agresiv atehere dhe sillesh ashtu ne shumicen e rasteve ashtu eshte, ndryshe eshte nese je karakter i qet dhe nese te qon dej ne ate situate per me reagu agresiv ai person ndoshta nuk reagon ashtu por me qetsi....
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
LaDescarada shkruajti:Network shkruajti:Per mua :
disa kan edukate e disa jo...sjon te gjith njesoj...
me kete thenje qe po e thu ti...eshte e vertet se ti sillesh ashtu shkaku dikuj tjeter ama tash nqoft se e ki karakterin-personalitetin agresiv atehere dhe sillesh ashtu ne shumicen e rasteve ashtu eshte, ndryshe eshte nese je karakter i qet dhe nese te qon dej ne ate situate per me reagu agresiv ai person ndoshta nuk reagon ashtu por me qetsi....
Shum bukur e ke thene c'do fjali e ka nje parim me vete ... !!
sigurisht qe kan meshkujt shqiptar edukat,kultur,nivel ,etj etj.
Ne qofte se i referohemi shoqeris Shqiptare ne % atehere ketu shoqeria shqiptare bjen ne te zez,pasi pjesa mbizoteruese nuk ploteson normat elementare te sjelljes sociale si individ i pergjegjshem ne shoqeri.
shumica nuk i njohin se nuk kan informacionin e duhur ,se si bashkjetohet ne nje komunitet social,cka e ben te pamundur nivelin normal te sjelljes njerzor te atij komuniteti.
(ketu hyne shum faktor pastaj,,qe nga shteti,ligjet.informim,bokuptimi,dija,,etj etj..)
Nejse gjithesesi Shqiptari duhet te mesoj te kretikoj veten dhe gabimet,por jo secili nga ne te hedhim mbi tryezen ton mbeturina dhe te ik epr vete duke fajsuar te tjeret,qe ketu fillon ndryshimi,pra duhet te ndjejm pergjegjsin per te bere dicka pozitive qe ky mentalitet te ndryshoj,patriarkalizmat ne Shqiperi po shkatrrojn familje te tera,po mbushin gazetet shqiptare me kronika te zeza,ke malle te shfletosh informacinon e shtypit Shqiptar,,se vdekje,vrasje,,krime te renda ne familje,C'ka eshte prov e nje shoqerie tranzite dhe ne zierje totale.
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Meshkujt shqiptar......ca edukate kan mor mon..vec fjal banal folin nga mgjesi deri ndark kan ngel tu permend nonat e njoni-tjetrit..skan femrat e jo mo meshkujt..skon fare po fare edukate
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Hobi : Once Upon A Time
Varet sesi jane rrite, ambjentin familjar & me kend shoqerohen.
Ka qe kan edhe me shume se femrat, ka qe as nuk e dine te shkruajne fjalen edukate.
Them qe kane shumica.
Ka qe kan edhe me shume se femrat, ka qe as nuk e dine te shkruajne fjalen edukate.
Them qe kane shumica.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Єямєℓiиdå shkruajti:Varet sesi jane rrite, ambjentin familjar & me kend shoqerohen.
Them qe kane shumica.
bravo ermela
valtori- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : ne havana
Postime : 2505
Gjinia :
Anëtarësuar : 13/12/2011
Mosha : 43
Hobi : te ngacmoj inteligjentet
Varet se si jan rritur po sot vallai sa asnje lloj edukate kan dalur duarsh si djemt si gocat
Similar topics
» Ja pse femrat kanë më ftohtë se meshkujt
» Pse meshkujt shqiptare kane frike nga martesa??
» Meshkujt që kanë martesë të lumtur jetojnë më gjatë
» Femrat ia kanë zili – meshkujt e admirojnë (Foto)
» Nëse meshkujt janë të palumtur fajin e kanë femrat
» Pse meshkujt shqiptare kane frike nga martesa??
» Meshkujt që kanë martesë të lumtur jetojnë më gjatë
» Femrat ia kanë zili – meshkujt e admirojnë (Foto)
» Nëse meshkujt janë të palumtur fajin e kanë femrat
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi