Delvinë, 47-vjecari përdhunon vajzën 8-vjecare të bashkëjetueses
4 posters
Faqja 1 e 1
Delvinë, 47-vjecari përdhunon vajzën 8-vjecare të bashkëjetueses
DELVINË- Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në qytetin e Delvinës. Një vajzë vetëm 8-vjece është bërë pre e përdhunimit të një 47-vjecari.
Ngjarja bëhet edhe më e rëndë, teksa mësojmë që 47-vjecari Panajot Anangnosti është burri me të cilin bashkëjetonte nëna e vajzës së vogël.
Policia lokale saktëson se ngjarja është regjistruar dy ditë më parë në fshatin Krane, të Delvinës, ndërsa përdhunimi është denoncuar dje nga e ëma e vajzës.
Policia shtoi se përdhunimi është konstatuar edhe nga mjekësia-ligjore, ndërsa hetimet për këtë ngjarje vijojnë.
(ma.ar/BalkanWeb)
Ngjarja bëhet edhe më e rëndë, teksa mësojmë që 47-vjecari Panajot Anangnosti është burri me të cilin bashkëjetonte nëna e vajzës së vogël.
Policia lokale saktëson se ngjarja është regjistruar dy ditë më parë në fshatin Krane, të Delvinës, ndërsa përdhunimi është denoncuar dje nga e ëma e vajzës.
Policia shtoi se përdhunimi është konstatuar edhe nga mjekësia-ligjore, ndërsa hetimet për këtë ngjarje vijojnë.
(ma.ar/BalkanWeb)
Re: Delvinë, 47-vjecari përdhunon vajzën 8-vjecare të bashkëjetueses
veprim me et ulet nuk besoj se mund et veproj nje njeri,,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
edhe une kur te plekem do behem perdhunues
valtori- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : ne havana
Postime : 2505
Gjinia :
Anëtarësuar : 13/12/2011
Mosha : 43
Hobi : te ngacmoj inteligjentet
vdeksh kur tu pleksh pra ishalla,,,valtori shkruajti:edhe une kur te plekem do behem perdhunues
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Arabela shkruajti:vdeksh kur tu pleksh pra ishalla,,,valtori shkruajti:edhe une kur te plekem do behem perdhunues
per ty harabel jam gati ne cdo kohe per te perdhunuar sote neser mbas nje jave nje muaj viti shekulli
valtori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
une te vras pa pasur ti shans te me afrohesh dy metra,,, pse behesh i paedukate mo??valtori shkruajti:Arabela shkruajti:vdeksh kur tu pleksh pra ishalla,,,valtori shkruajti:edhe une kur te plekem do behem perdhunues
per ty harabel jam gati ne cdo kohe per te perdhunuar sote neser mbas nje jave nje muaj viti shekulli
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Arabela shkruajti:une te vras pa pasur ti shans te me afrohesh dy metra,,, pse behesh i paedukate mo??valtori shkruajti:Arabela shkruajti:vdeksh kur tu pleksh pra ishalla,,,valtori shkruajti:edhe une kur te plekem do behem perdhunues
me cfar do me vrasesh do me dalesh larte ta maresh perdhunimin ti ne dor
une i pa edukat jam kush tha qe jam me edukat
valtori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
papapapap je shume i prape,,, ,,ika ika se sja dal dot me ty una,,,valtori shkruajti:Arabela shkruajti:une te vras pa pasur ti shans te me afrohesh dy metra,,, pse behesh i paedukate mo??valtori shkruajti:Arabela shkruajti:vdeksh kur tu pleksh pra ishalla,,,valtori shkruajti:edhe une kur te plekem do behem perdhunues
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Arabela shkruajti:papapapap je shume i prape,,, ,,ika ika se sja dal dot me ty una,,,valtori shkruajti:Arabela shkruajti:une te vras pa pasur ti shans te me afrohesh dy metra,,, pse behesh i paedukate mo??valtori shkruajti:Arabela shkruajti:vdeksh kur tu pleksh pra ishalla,,,valtori shkruajti:edhe une kur te plekem do behem perdhunues
ike ste mban njeri me zor ty mbarova pune une
valtori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
nje njeri qe ska nivel ben nje gje aq te ulet
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Thikë pas shpine, e presin në shtëpi u përdhunon vajzën 4 vjeçare
» Greqi, shqiptari përdhunon të bijën
» Përdhunon të miturën, më pas i kërkon dorën tek i ati
» Greqi, 35-vjeçari shqiptar përdhunon rregullisht mbesën 11 vjeçe, e shoqja hesht
» Tom Cruise, një diamant 3.5 milionë dollarësh për vajzën 5-vjeçare Suri
» Greqi, shqiptari përdhunon të bijën
» Përdhunon të miturën, më pas i kërkon dorën tek i ati
» Greqi, 35-vjeçari shqiptar përdhunon rregullisht mbesën 11 vjeçe, e shoqja hesht
» Tom Cruise, një diamant 3.5 milionë dollarësh për vajzën 5-vjeçare Suri
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi