Një Dedikim..
+65
Sweetheart
Arian 123
Lolita
Zeshkane
Klio
Robi dashuris
Anila
Nella
leta
bobi 10
Malsori
Petriti
fioll
asja1
Ailin
Lazdrane
Esba
T_o_n_i
Xhan
Neta E
Sasha
Oni
mister.albania
Samuela
il conte
Medina
An0nim
avokati i erresires
*Sweety*
Emona
Space
Erii
Labja
Anakonda
Next
Dori_sweet
Shkembi
AlBora
CuN@BosS/
Aяtємιѕα
Durrsaku
tironse
Besa
Yll Qielli
EMI
Maksi
Arabela
Darius
anxhela@love
esmerina
Docteur
EpiKada
dajti modh
kasperi
aLbinna.
Aristogata
Єямєℓiиdå
Elisaaa
stralli
Alberti
pexha
leona
Shaban Cakolli
WebMaster
alketa-fr
69 posters
Faqja 9 e 17
Faqja 9 e 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Një Dedikim..
First topic message reminder :
kopjen tem ki me kerku, po von ka me tu kujtu, origjinalen e pate, po zdite me e dashuru.....
kopjen tem ki me kerku, po von ka me tu kujtu, origjinalen e pate, po zdite me e dashuru.....
alketa-fr- I/e Regjistruar
- Postime : 1447
Anëtarësuar : 26/07/2010
Re: Një Dedikim..
Bota rrotullohet..-Cdo lumturi qe te eshte mohuar ,do te kthehet..-Cdo lot qe ke derdhur,do numerohet......
Cdo enderr e harruar do realizohet..-Ata qe te lenduan do pendohen,ata qe te braktisen,cdo dite me endrren per tu kthyer do zgjohen..-Padrejtesite qe tu bene do te gjykohen..-Genjeshtrat qe tu thane do te zbulohen..-Dashuria e dhene nje dite do te kthehet..-Buzeqeshja jote nga dikush do te pelqehet..Dikur bota ndali per ty, por 1 dite per ty do rrotullohet......
Cdo enderr e harruar do realizohet..-Ata qe te lenduan do pendohen,ata qe te braktisen,cdo dite me endrren per tu kthyer do zgjohen..-Padrejtesite qe tu bene do te gjykohen..-Genjeshtrat qe tu thane do te zbulohen..-Dashuria e dhene nje dite do te kthehet..-Buzeqeshja jote nga dikush do te pelqehet..Dikur bota ndali per ty, por 1 dite per ty do rrotullohet......
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Kjo nate pa ty Kjo nate pa tyAяtємιѕα shkruajti:Bota rrotullohet..-Cdo lumturi qe te eshte mohuar ,do te kthehet..-Cdo lot qe ke derdhur,do numerohet......
Si erdhi nata, erresira ne syte e mi!
si hija e territ kerkon te me perpije
sa keq qe vetem jam ketu pa ty
ne erresiren gllaberuese i kerkoj ata dy sy
ku je e dashur pafuqimisht po te kerkoj
te me japesh doren dhe terrin t’a largosh
eja dhe me merr dhe kurr mos u largo
je drita ne syte e mi kete mos e harro.
sa ftohte! sa e ftohte kjo nate pa ty
as edhe nje vullkan nuk do te mund t’a shkrije
akullin qe ka mberthyer zemren dhe qenien time
duke pritur ngrohtesine vetem prej teje te vij.
avokati i erresires- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : vlore
Postime : 27
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/02/2012
Mosha : 37
Hobi : Dora që përkund djepin është ajo që rrotullon fatin e njerëzisë, sepse ajo dhe vetëm ajo e drejton jetën kah horizontet e ndritura ose të errta.
Qendro me mua sot,se kam nevoj per ty,eja ne endrrat e mia dhe me fal ngrohtesi.Qendro te lutem ,ti mos ik sot,kam nevoje per ty qe te ndihem plot.Dicka me mungon ne krahrorin tim,e me fal dhembje e me ndjell vetmin .Ndaj qendro me mua te lutem vetem sot,thjesht me perqafo e lerme te derdh lot.kjo bote e trishtueshme sot po me frikson,me ngjall melankoli e zemren ma lendon.Ndaj qendro me mua se kam nevoj per ty,ndoshta frika do te zhduket nese jemi dy..................................
Gjinia :
diku e kam lexuarAяtємιѕα shkruajti:Bota rrotullohet..-Cdo lumturi qe te eshte mohuar ,do te kthehet..-Cdo lot qe ke derdhur,do numerohet......
Shkembi- V.I.P Anëtarë
- Postime : 9500
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/10/2011
Mosha : 43
E di se e kam postuar serish..!
Nuk jam lenduar qe ke ndryshuar, thjesht lendohem kur kujtoj si ishe me pare!!
Nuk jam lenduar qe ke ndryshuar, thjesht lendohem kur kujtoj si ishe me pare!!
Gjinia :
dhe per cilin ishin keto fjale?
apo thjesht vazhdim i temes
apo thjesht vazhdim i temes
Shkembi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Cdo mesazh i imi i dedikohet dikujt.....kujt..? nuk e shoh te nevojshme te permendet ketu..!
T’u afrova ngadale e dora me dridhej te thash"te lutem me fal"
por zeri nuk te ndihej... te kapa lehte per dore dhe ti hape syte "o zot sa kohe pa u pare u be gati nje vit" me buzeqeshe lehte e doren ma shtrengove, rrahjet e zemres sime menjehere i shpejtove. Se mbajta dot veten dhe syte m’u perloten... Ate dite me ty kurre skam per ta harruar me afrove prane vetes e me the mos qaj...E si te mos qaja une kur vdekja do te na ndaje.... me the"mos qaj te lutem vetem me buzeqesh , dua te te shoh te lumtur para se te vdes" ...Nuk di se si zemra s’me pushoi, gjith ate dhembje zemra nuk di si e duroi ...Mbeshteta lehte koken tek kraharori yt por se dija se ti shpejt do mbyllje syte, cova koken lart por ti ishe larguar zoti te kish marre me vete ne parajs te kish derguar.... Cfare ndodhi me pas vertet nuk e di, di vetem se kur u zgjova ste kisha prane ty ...vuajtjet qe kalova e qe sot po kaloj njerezve qe na ndane me zemer ua uroj... te lutem ti mos me kerko te fal ata njerez qe ty te cuan ne varr... mos me kerko te harroj ata qe neve na ndane.......................
por zeri nuk te ndihej... te kapa lehte per dore dhe ti hape syte "o zot sa kohe pa u pare u be gati nje vit" me buzeqeshe lehte e doren ma shtrengove, rrahjet e zemres sime menjehere i shpejtove. Se mbajta dot veten dhe syte m’u perloten... Ate dite me ty kurre skam per ta harruar me afrove prane vetes e me the mos qaj...E si te mos qaja une kur vdekja do te na ndaje.... me the"mos qaj te lutem vetem me buzeqesh , dua te te shoh te lumtur para se te vdes" ...Nuk di se si zemra s’me pushoi, gjith ate dhembje zemra nuk di si e duroi ...Mbeshteta lehte koken tek kraharori yt por se dija se ti shpejt do mbyllje syte, cova koken lart por ti ishe larguar zoti te kish marre me vete ne parajs te kish derguar.... Cfare ndodhi me pas vertet nuk e di, di vetem se kur u zgjova ste kisha prane ty ...vuajtjet qe kalova e qe sot po kaloj njerezve qe na ndane me zemer ua uroj... te lutem ti mos me kerko te fal ata njerez qe ty te cuan ne varr... mos me kerko te harroj ata qe neve na ndane.......................
Gjinia :
po ne p.m.?
pjes nga ditari?rreshta trishtimi
pjes nga ditari?rreshta trishtimi
Shkembi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Me fal nese te kam share per kete me heshtje kam qar , me fal nese TE DUA kurr ste thash nderlotet vegimin ton pash ,me fal sene nga ti jam larguar kur ti ishe dashuruar ,me fal nese te kam percmuar ne kete thyrje vet jam deshpruar . Nese bera ndonje gabim fatal ME FAL te lutem te lutem ME FALLLLLLAяtємιѕα shkruajti:Cdo mesazh i imi i dedikohet dikujt.....kujt..? nuk e shoh te nevojshme te permendet ketu..!
Gjinia :
Hobi : Dora që përkund djepin është ajo që rrotullon fatin e njerëzisë, sepse ajo dhe vetëm ajo e drejton jetën kah horizontet e ndritura ose të errta.
Kaq shume rendesi ka?
Me vjen keq qe po te le i dashur dhe qe po iki kaq larg nga ty... Me fal qe po te zhgenjej kaq papritur , por prane do me kesh gjithmone...Nese nje dite do te qash me lot dhe dhimbje do ndjesh..kthe koken nga qielli dhe mundohu te perballesh me ironine e fatit tim te keq...Keto fjale t’i tha ajo qe nuk ke me prane dhe qe aq shume te deshi...Ajo qe dikur jetoi prane teje dhe qe tani ne paqe me engjejt jeten e ndeshi.......................
[You must be registered and logged in to see this image.] Avokati hmmm!!!
Me vjen keq qe po te le i dashur dhe qe po iki kaq larg nga ty... Me fal qe po te zhgenjej kaq papritur , por prane do me kesh gjithmone...Nese nje dite do te qash me lot dhe dhimbje do ndjesh..kthe koken nga qielli dhe mundohu te perballesh me ironine e fatit tim te keq...Keto fjale t’i tha ajo qe nuk ke me prane dhe qe aq shume te deshi...Ajo qe dikur jetoi prane teje dhe qe tani ne paqe me engjejt jeten e ndeshi.......................
Gjinia :
po ti si thu?
po sme the..dhe kjo pjes ditari te trishtuar?
po sme the..dhe kjo pjes ditari te trishtuar?
Shkembi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Ndoshta jemi shum miq per tu dashuruar .por nese nje dite ti do te takosh dike per tu dashuruar ,nese ai nuk do te jem un ,do te doja te me ngjante.Aяtємιѕα shkruajti:Kaq shume rendesi ka?
Gjinia :
E bej sepse dua qe ti te rreshtesh se me dashuri.. Sepse e di qe sja vlej dhe nuk i meritoj lotet e tu...
S'besoj se njihemi...!?
Shkembi pjese te shpirtit luftarak
S'besoj se njihemi...!?
Shkembi pjese te shpirtit luftarak
Gjinia :
naten artemisa =====================E DASHUR FLI..
E dashur, fli!
E dashur, fli,
E qetë,
Mos shih ëndrra.
Do gdhihet përsëri
Dhe përsëri do vij;
Në rrugën për tek ti
S'do mbijë kurrë shpëndra.
Ti fli, e dashur.
Fli.
Dhe mos shih ëndrra...
E dashur, fli!
E dashur, fli,
E qetë,
Mos shih ëndrra.
Do gdhihet përsëri
Dhe përsëri do vij;
Në rrugën për tek ti
S'do mbijë kurrë shpëndra.
Ti fli, e dashur.
Fli.
Dhe mos shih ëndrra...
Gjinia :
Naten e mire per ju Avokati,,,,
Do vrapoj drejt dhimbjes,me koken kthyer nga ti,
duke pare syte e tu e heshtur sdo kthehem perseri…
do I them vetes se dikur te kisha,por tani ste perkas…
do degjosh zemren qe me grushta gjuan ne kraherorin nga pas,
mbeshtetur ne muret e vetmise do bertase "me mungon"…
dhe shiu I loteve do lage dritaret e shpirtit tim,
per ndarjen tone faji eshte jetim….............
Do vrapoj drejt dhimbjes,me koken kthyer nga ti,
duke pare syte e tu e heshtur sdo kthehem perseri…
do I them vetes se dikur te kisha,por tani ste perkas…
do degjosh zemren qe me grushta gjuan ne kraherorin nga pas,
mbeshtetur ne muret e vetmise do bertase "me mungon"…
dhe shiu I loteve do lage dritaret e shpirtit tim,
per ndarjen tone faji eshte jetim….............
Gjinia :
Je ylli i mengjesit qe ngroh shpirtin tim,
je ai djale qe ma mori mendjen me nje shikim,
je gjaku qe rrjedh neper trupin tim,
je frymemarrja qe marrin buzet e mia,
ti per mua je vete dashuria.
je ai djale qe ma mori mendjen me nje shikim,
je gjaku qe rrjedh neper trupin tim,
je frymemarrja qe marrin buzet e mia,
ti per mua je vete dashuria.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Te shoh tek pi duhan dhe syte i mban mbi mua,
do doja qe te isha duhan te digjesha mbi buzet e tua.
Por,ti si gjithmon ma prish planin,
kur u bera cigare un ti e kishe len duhanin.
do doja qe te isha duhan te digjesha mbi buzet e tua.
Por,ti si gjithmon ma prish planin,
kur u bera cigare un ti e kishe len duhanin.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Do të të dua gjithnjë
Po e nisi këtë letër me fjalët: Të desha, të dua dhe do të dua përgjithmonë.Ah sa vështirë qenka që nën dirigjimin e vuajtjes së tmerrshme dhe nën tingujt e melodisë nga thellësia e plagëve shpirtërore ta nxjerrësh ndonjë shkronjë dhe ta shkruash fjalën — dashuri.
Dashuri ky vullkan i vuajtjeve shpirtërore.
I, dashurI im. Tani jemi të ndarë. Këtë nuk mund ta mohoj, por një gjë të tillë ende nuk e besojnë sytë e mi të kaltërt, të cilët edhe pse të përlotur dhe të lodhur nga nostalgia e mungesës sate ende edhe na mbetën përgjysmë përpilimet e planeve të reja për një ardhmëri të lumtur. Por jo. Këtë nuk e besoj. Kush e di, ndoshta edhe do të ndodhë. Dhe, nëse ndodhë, atëherë do të isha njeriu më i lumtur në botë. I dashur po i shkruaj këto vargje të shkurtra jo për të thënë se sa të kam dashur, sepse këtë e di edhe vet, apo për të ndërruar mendjen tënde, por vetëm desha të them se unë e dashura yte e dikurshëme, edhe pas gjithë asaj që më bëre ende jam gjallë dhe jetoi e vetmuar në një skaj të kësaj bote të çuditshme.
Ende unë e gjora, të dua, më shumë se çdo gjë tjetër në botë. Ti e di se unë gjithmonë t’i pranova këshillat e tua, ndërsa ti kurr nuk pranove këshillat e mia dhe pikërisht për këtë shkak në mes heshtjes sime dhe dyshimit tënd u formua hendeku i urrejtjes në të cilën pastaj u futen plumbat e gjelozisë që na vranë dashurinë.
Të lutem, si nuk pate mëshirë për lumin e madh të lotëve të mi, s’pate mëshirë as për lutjet e shumta që t’i bëra? Si e shkele premtimin që ma pate dhënë se vetëm vdekja do të na ndajë?! I dashur, të them edhe një herë — unë vuaj për ty!
Ende më përkundë hija e dorës sate në djepin e ëndrrave. Ende jetoi në shkëlqimin e syve të tu, të cilët nga një fotografi e varur në mur pa ndërprerë vështronë rënkimin e dhimbjeve të mija. Ku je, i dashur, në këtë moment, kur unë vuaj për ty? Ndoshta jeton i lumtur me dikend tjetër dhe nëse është ashtu atëherë të uroi fat, sepse unë nuk jam shpirtlig sikur je ti.
Po e nisi këtë letër me fjalët: Të desha, të dua dhe do të dua përgjithmonë.Ah sa vështirë qenka që nën dirigjimin e vuajtjes së tmerrshme dhe nën tingujt e melodisë nga thellësia e plagëve shpirtërore ta nxjerrësh ndonjë shkronjë dhe ta shkruash fjalën — dashuri.
Dashuri ky vullkan i vuajtjeve shpirtërore.
I, dashurI im. Tani jemi të ndarë. Këtë nuk mund ta mohoj, por një gjë të tillë ende nuk e besojnë sytë e mi të kaltërt, të cilët edhe pse të përlotur dhe të lodhur nga nostalgia e mungesës sate ende edhe na mbetën përgjysmë përpilimet e planeve të reja për një ardhmëri të lumtur. Por jo. Këtë nuk e besoj. Kush e di, ndoshta edhe do të ndodhë. Dhe, nëse ndodhë, atëherë do të isha njeriu më i lumtur në botë. I dashur po i shkruaj këto vargje të shkurtra jo për të thënë se sa të kam dashur, sepse këtë e di edhe vet, apo për të ndërruar mendjen tënde, por vetëm desha të them se unë e dashura yte e dikurshëme, edhe pas gjithë asaj që më bëre ende jam gjallë dhe jetoi e vetmuar në një skaj të kësaj bote të çuditshme.
Ende unë e gjora, të dua, më shumë se çdo gjë tjetër në botë. Ti e di se unë gjithmonë t’i pranova këshillat e tua, ndërsa ti kurr nuk pranove këshillat e mia dhe pikërisht për këtë shkak në mes heshtjes sime dhe dyshimit tënd u formua hendeku i urrejtjes në të cilën pastaj u futen plumbat e gjelozisë që na vranë dashurinë.
Të lutem, si nuk pate mëshirë për lumin e madh të lotëve të mi, s’pate mëshirë as për lutjet e shumta që t’i bëra? Si e shkele premtimin që ma pate dhënë se vetëm vdekja do të na ndajë?! I dashur, të them edhe një herë — unë vuaj për ty!
Ende më përkundë hija e dorës sate në djepin e ëndrrave. Ende jetoi në shkëlqimin e syve të tu, të cilët nga një fotografi e varur në mur pa ndërprerë vështronë rënkimin e dhimbjeve të mija. Ku je, i dashur, në këtë moment, kur unë vuaj për ty? Ndoshta jeton i lumtur me dikend tjetër dhe nëse është ashtu atëherë të uroi fat, sepse unë nuk jam shpirtlig sikur je ti.
Je gjaku qe hijeshon neper trupin tim.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Sikur nje pik shi te perfaqesonte dashurin time ndaj teje..
dhe sikur ti te me pyesje se sa shum te dua?!…
Me beso se vetem shi do te binte.
Prit prit, mos bjer ne gjum,
Se dua te them te dua shum,
Naten e mir e gjum te embel,
Me jep nje puthje e me shih ne enderr.
Perse sonte edhe yjet nuk shkelqejn?
A thua edhe ato mungesen tende e ndjejn.
Te lutem mendo pak ne mua, dhe ne zemren
tende ruaje nje vend per mua. TE DUA
dhe sikur ti te me pyesje se sa shum te dua?!…
Me beso se vetem shi do te binte.
Prit prit, mos bjer ne gjum,
Se dua te them te dua shum,
Naten e mir e gjum te embel,
Me jep nje puthje e me shih ne enderr.
Perse sonte edhe yjet nuk shkelqejn?
A thua edhe ato mungesen tende e ndjejn.
Te lutem mendo pak ne mua, dhe ne zemren
tende ruaje nje vend per mua. TE DUA
Na e hoqe petllen krejt ..
me kete mesazh ,qe ti ke shkrujt..
Eshte pak vone ,,po shkon ora 5 e mjesit..
se per zotin se kisha ,lone, ty,? pa te gjut..
............................................................
me kete mesazh ,qe ti ke shkrujt..
Eshte pak vone ,,po shkon ora 5 e mjesit..
se per zotin se kisha ,lone, ty,? pa te gjut..
............................................................
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Ne nje dashuri djali pasra vajzes hiqet si nje aktor i mire,por kur mbaron xhirimi i thote lamtumire
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Nje DeDiKim !!! ......
Kam kuptuar se njerezit jan si kenget: Ka nga ato qe i degjojm ne radio & menjeher na hyjn ne qejf por nuk ju dim titullin. Ka t tjera qe i marrim,i hedhim ne disk & pastaj nuk i degjojm me,disa te tjera i harrojm dhe ndo1her duke i degjuar perseri pas shum kohesh ende na magjepsin,ka edhe nga ato qe shnderrohen ne kolonen ton zanore..;) ♥
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Dikujt.................
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Lamtumirë Dashuria ime…
Ne enderr si nje mankth me vjen. Qan, qesh dhe
luan me mua… Iken vjen pa me then asnje fjale. Tashme ke ikur… Por
kur do te vish perseri? Ndoshta neser…? Po nuk erdhe neser…?
Ndoshta pasneser… Dhe e di qe do vish dhe te pres me lot ne sy…
Vall me te vertet do te vish pa ikur perseri?! Ike duke me dhuruar
dhimbjen si kujtim… Edhe pse se doja duhet ta pranoja. Tashme vetem
per dicka te falenderoj… Se ti me mesove cishte dashuria.
Faleminderit per gjithcka, qofte dhimbje lot nete pa gjum gezime
dashuri… Nese svjen ne kete bote… Nje cope parajse do ta ruaj per ty
une
tani nuk e di se cpo ndodh pa ty qe nga dita e ndarjes sone lotet kane
zene vend ne syte e mi. nuk mundem ti ndal dot edhe pse e di dhimbjen mire
qe jane te pa merituar. me kujtohen shume gjera njehohesisht… shume
momente qe nuk mund ti harroj shume caste qe me bejne te vuaj. mendova
se ndarja do me bente te te harroja por nuk po ndodh aspak keshtu.
perkundrazi! ajo po me ben te te dua me shume po me shton me shume ate
mall te zjarrte qe kisha kohe qe e ndjeja. e di mire qe po mundohesh te
ndertosh nje jete te re atje… larg nga te gjithe nga gjithcka dhe nga
une.. te uroj me gjithe forcen e shpirtit te jesh e lumtur… ndoshta
kete fat te ka rezervuar jeta! por kur ti te jetosh ate jete te re kur
te kesh prane dike tjeter ktheje edhe njehere koken nga e shkuara… me
co njeher neper mend sepse kujtimi im nuk eshte vrases per ty… ajo do
te jete thjesht nje aventure e bukur e moshes! mos u mendo se sime bere
te vuaj aq shume as mos u pendo! rri e qete sepse une te dua me gjithe
shpirt e te kam falur gjithcka… vetem mendo se dikur kam qene e
shkuara jote se zemren time ta fala krejtesisht ty! do te ndihesha me
mire nese ti nje dite do te ndjeje pak nostalgji per ndjenjen tone
qofte edhe per nje cast te vetem. Vetem mendo se diku larg hapesires qe
na ndan eshte nje shpirt qe vuan per ty qe do te te prese perjetesisht!
eh! malli me ka mbytur… ne cdo cast me del fytyra jote. me kumbojne
ne vesh fjalet dhe premtimet e tua! ne cdo enderr me shfaqesh duke
buzeqeshur sapo zgjohem kuptoj se ishte thjesht enderr e bukur dhe me
pas trishtohem… qaj mbytem me lot se me duket sikur keshtu do te
kthej serisht por ky eshte vetem nje pretekst per te jetuar ne
genjeshtra per tu shmangur realitetit te hidhur qe po me shkaterron pak
nga pak. tani jemi vertdet larg dhe une prane kam vetem kujtimet e cdo
dite qe kemi kaluar bashke… prane kam vetem mallin qe me djek e
pervelon ashtu si llava e nje vullkani qe shkaterron cdo gje qe ka
perpara. ashtu dhe malli qe kam per ty nuk po me le te jetoj jeten time
me ben te hedh poshte cdol mundesi per te qene i lumtur… ndoshta
heren tjeter qe do te shihemi do te kesh ne krah dike tjeter dhe nga
une ndoshta sdo ti kthesh syte as
per te me pershendetur. ndoshta
do te kesh harruar se dikur kam ekzistuar ne jeten tende dhe kjo do te
jete tronditja qe do te me shkaktoje me shume dhimbje… e megjithate
une do te jem serisht ajo qe do te shoh nga larg lumturine tende por
kurre nuk do te behem nje i trete ne lidhjen tuaj sepse ti ndoshta do
te ndjesh per ate pasion te mallshem qe me bere ta jetoj vetem ti…
une nuk dua te vuash e te ndjesh te njejten dhimbje te cilen dikur ma
bere ta jetoja… une do te kenaqem vetem me lumturine tende sepse
keshtu te pakten do te jem me i qete. duhet te mesohem me humbjen
tende, me idene se nuk od te jesh kurre e imja, por nuk mundem te te
mos mendoj qofte edhe per nje cast te vetem, sepse ti je kudo… ne cdo
lot trishtimi je ti, ne cdo cast dhimbje je ti… je kudo , ne cdo
pjese te qenjes sime, por teper larg dhe e pa arritshme… je thesari
me i cmuar qe nuk munda ta kem kurre, mbreteresha e mbreterise DASHURIA
ne te cilen nuk mund te jem as sherbetor… tani LAMTUMIRE pergjithmone
dashuria ime e paarritshme! “Lamtumire” dashuria ime e pamundur…
Ne enderr si nje mankth me vjen. Qan, qesh dhe
luan me mua… Iken vjen pa me then asnje fjale. Tashme ke ikur… Por
kur do te vish perseri? Ndoshta neser…? Po nuk erdhe neser…?
Ndoshta pasneser… Dhe e di qe do vish dhe te pres me lot ne sy…
Vall me te vertet do te vish pa ikur perseri?! Ike duke me dhuruar
dhimbjen si kujtim… Edhe pse se doja duhet ta pranoja. Tashme vetem
per dicka te falenderoj… Se ti me mesove cishte dashuria.
Faleminderit per gjithcka, qofte dhimbje lot nete pa gjum gezime
dashuri… Nese svjen ne kete bote… Nje cope parajse do ta ruaj per ty
une
tani nuk e di se cpo ndodh pa ty qe nga dita e ndarjes sone lotet kane
zene vend ne syte e mi. nuk mundem ti ndal dot edhe pse e di dhimbjen mire
qe jane te pa merituar. me kujtohen shume gjera njehohesisht… shume
momente qe nuk mund ti harroj shume caste qe me bejne te vuaj. mendova
se ndarja do me bente te te harroja por nuk po ndodh aspak keshtu.
perkundrazi! ajo po me ben te te dua me shume po me shton me shume ate
mall te zjarrte qe kisha kohe qe e ndjeja. e di mire qe po mundohesh te
ndertosh nje jete te re atje… larg nga te gjithe nga gjithcka dhe nga
une.. te uroj me gjithe forcen e shpirtit te jesh e lumtur… ndoshta
kete fat te ka rezervuar jeta! por kur ti te jetosh ate jete te re kur
te kesh prane dike tjeter ktheje edhe njehere koken nga e shkuara… me
co njeher neper mend sepse kujtimi im nuk eshte vrases per ty… ajo do
te jete thjesht nje aventure e bukur e moshes! mos u mendo se sime bere
te vuaj aq shume as mos u pendo! rri e qete sepse une te dua me gjithe
shpirt e te kam falur gjithcka… vetem mendo se dikur kam qene e
shkuara jote se zemren time ta fala krejtesisht ty! do te ndihesha me
mire nese ti nje dite do te ndjeje pak nostalgji per ndjenjen tone
qofte edhe per nje cast te vetem. Vetem mendo se diku larg hapesires qe
na ndan eshte nje shpirt qe vuan per ty qe do te te prese perjetesisht!
eh! malli me ka mbytur… ne cdo cast me del fytyra jote. me kumbojne
ne vesh fjalet dhe premtimet e tua! ne cdo enderr me shfaqesh duke
buzeqeshur sapo zgjohem kuptoj se ishte thjesht enderr e bukur dhe me
pas trishtohem… qaj mbytem me lot se me duket sikur keshtu do te
kthej serisht por ky eshte vetem nje pretekst per te jetuar ne
genjeshtra per tu shmangur realitetit te hidhur qe po me shkaterron pak
nga pak. tani jemi vertdet larg dhe une prane kam vetem kujtimet e cdo
dite qe kemi kaluar bashke… prane kam vetem mallin qe me djek e
pervelon ashtu si llava e nje vullkani qe shkaterron cdo gje qe ka
perpara. ashtu dhe malli qe kam per ty nuk po me le te jetoj jeten time
me ben te hedh poshte cdol mundesi per te qene i lumtur… ndoshta
heren tjeter qe do te shihemi do te kesh ne krah dike tjeter dhe nga
une ndoshta sdo ti kthesh syte as
per te me pershendetur. ndoshta
do te kesh harruar se dikur kam ekzistuar ne jeten tende dhe kjo do te
jete tronditja qe do te me shkaktoje me shume dhimbje… e megjithate
une do te jem serisht ajo qe do te shoh nga larg lumturine tende por
kurre nuk do te behem nje i trete ne lidhjen tuaj sepse ti ndoshta do
te ndjesh per ate pasion te mallshem qe me bere ta jetoj vetem ti…
une nuk dua te vuash e te ndjesh te njejten dhimbje te cilen dikur ma
bere ta jetoja… une do te kenaqem vetem me lumturine tende sepse
keshtu te pakten do te jem me i qete. duhet te mesohem me humbjen
tende, me idene se nuk od te jesh kurre e imja, por nuk mundem te te
mos mendoj qofte edhe per nje cast te vetem, sepse ti je kudo… ne cdo
lot trishtimi je ti, ne cdo cast dhimbje je ti… je kudo , ne cdo
pjese te qenjes sime, por teper larg dhe e pa arritshme… je thesari
me i cmuar qe nuk munda ta kem kurre, mbreteresha e mbreterise DASHURIA
ne te cilen nuk mund te jem as sherbetor… tani LAMTUMIRE pergjithmone
dashuria ime e paarritshme! “Lamtumire” dashuria ime e pamundur…
Dedikuar Dikujt
Dedikuar, atyre që qajnë natën, pasi të tjerët flenë që të mos ti dëgjojnë…
Dedikuar atij që vuan, por që qesh me të tjerë duke u shtirur sikur nuk ka asgjë…
Dedikuar atyre që gabojnë në jetë por gjejnë akoma force që të riprovojnë…
Dedikuar atyre që fshijnë lotët e mikut, dhe nuk kërkojnë asgjë në këmbim…
Dedikuar syve të tu që tashmë po lexojnë, por që pas një ore do e kenë harruar…
Po nuk ka rëndësi: sepse jeta është vetë kështu
Dedikuar atij që vuan, por që qesh me të tjerë duke u shtirur sikur nuk ka asgjë…
Dedikuar atyre që gabojnë në jetë por gjejnë akoma force që të riprovojnë…
Dedikuar atyre që fshijnë lotët e mikut, dhe nuk kërkojnë asgjë në këmbim…
Dedikuar syve të tu që tashmë po lexojnë, por që pas një ore do e kenë harruar…
Po nuk ka rëndësi: sepse jeta është vetë kështu
Aty ku vendos këmbët, lëre gjurmën tënde! Po s'le gjurmë, vallë, ç'kuptim do të kishte ekzistenca jote? Nuk është e vështirë lënia e gjurmëve. Lër një heshtje të bukur, një fjalë të bukur, një sjellje të bukur, një shikim të buzëqeshur. Nëse as këto s'mund t'i bësh, atëherë çfarë mund të bësh..!?
Nëse ata që ua tregove emrin,në emër të thërasin.
Edhe ata që ua tregove plagën ,në plagë do të të godasin.
Çdo plagë do të dëshmojë forcën tënde me të cilën ti do ngrihesh.
Jeto si thesar që edhe kur zbulohesh ,çmohesh njësoj sikur fshihesh.
Edhe ata që ua tregove plagën ,në plagë do të të godasin.
Çdo plagë do të dëshmojë forcën tënde me të cilën ti do ngrihesh.
Jeto si thesar që edhe kur zbulohesh ,çmohesh njësoj sikur fshihesh.
Ti po le shtepine e babait dhe te nenes tende per te hyre ne ate te burrit dhe tenden njekohesisht. Duke te dhene tek, heq dore nga gjithe autoriteti im per t'ia kaluar atij, ai s'me takon me mua. Ishte nje kohe kur te komandoja dhe detyra jote ishte te me bindeshe. Tani kam vetem te drejten e keshilles. Po e shfrytezoj. Lumturia jote eshte e pandare nga ajo e burrit tend. Duhet absolutisht te jeni te lumtur apo fatkeqe njeri prej tjetrit. Mos e hiq nga mendja kete ide, dritherohem nga merzitja e pare qe mund t'i shkarkoni njeri-tjetrit.Te kesh per burrin tend gjithe miresjelljen e imagjinueshme, pershtatju shijeve te tij te arsyeshme. Kujdes qe te mos mendosh asgje qe s'mund t'ia thuash atij, me qellim qe ai te jete vazhdimisht ne thellesi te shpirtit tend dhe mos bej asgje ne te cilen ai te mos jete i pranishem. Te jesh ne gjithcka dhe gjithmone si perpara syve te tij. Mendo se nje vajze qe sillet si grua eshte e pasjellshme dhe, per rrjedhim, gruaja qe di te ruaje qendrimin e sjellshem te nje vajze respektohet.Shikoni shendetin. Shendeti eshte baza e gjate e gjithe detyrave dhe ndoshta garantimi i zakoneve te mira te burrit. Ai qe te do me shume, fillimisht te qan hallin dhe kujdeset, por ai lodhet duke te pare gjithmone te vuajtur. Ne qofte se shfaqja e te qenit pa qejf fillon duke e shtuar interesin, ajo mbaron gjithmone duke e shkaterruar ate.Te besh shtepine sa me te kendshme per burrin, duke qene e embel, e sjellshme, e gezuar qe ai te mos largohet vecse me keqardhje. Keni nje barre te perbashket per te mbajtur, merrni persiper me guxim pjesen qe ju takon. Mos i beso te fshehtat askujt. As une nuk dua te di se cfare quan ti te rendesishme te me thuash, qofte ky edhe nje mister per kedo. Sukseset nxisin lakmine, fatkeqesite nxisin vecse nje meshire false. Do te me gjesh ne te gjitha momentet e veshtira dhe une duhet te te mjaftoj. Te rekomandoj te mos kesh huqe. Nje dyshim sado i vogel per sjellje te pahijshme nga ana jote, do te me mbushte me dhembje, do te hiqte vleresimin tim dhe do te me largonte nga shtepia jote edhe nga shume te tjera, pasi te kam levduar shume, do te ishte vdekje per mua po te skuqesha per ty. Te dua mbi cdo gje, prandaj kujdes ne hapat e para te kesaj jete te re. Nga frekuenca e vizitave te mia gjyko sa i kenaqur do te jem. Sa me i kenaqur te jem prej jush, aq me teper do me shohesh prane teje. Ne qofte se do te druhesha te kaloja prane deres tuaj, do te ishte fatkeqesi per mua dhe per ty. Bija ime! Kam qare shume e kam vuajtur shume qe kur erdhe ne jete. Me ngushello! Me shperble. Po te le te shkosh me nje mundim dhe me nje dhembje qe s'mund ta marresh me mend.
E ndjej qe ti nuk po provon te njejten gje. Une mbeta vetem dhe ti po shkon me nje burre te cilin duhet ta adhurosh. Sidoqofte, kur te mos bisedoj me ty si me pare, kur te flas me vete, do te them duke fshire lotet: "Vertet s'e kam me, por ajo eshte e lumtur".Te urdheroj ta ruash kete leter dhe ta rilexosh te pakten nje here ne muaj. Eshte hera e fundit qe te them: kete dua ta besh. Lamtumire, bija ime! Lamtumire, femija ime e shtrenjte! Eja te shtrengoj ne gjoks edhe nje here. Ne qofte se ndonjehere kam qene shume i ashper me ty, te kerkoj falje. Te jesh e sigurt se baballaret jane ndeshkuar mizorisht nga lotet, te drejte apo te padrejte, qe kane derdhur per bijat e tyre. Kete do ta mesosh nje dite dhe atehere do te me falesh. Ne qofte se do te perfitosh nga keto keshilla, kjo do te jete me e cmuara nga gjithcka e mire qe ke fituar prej meje. Te bekoj dhjete here, njeqind here, njemije here. S'me duhet c'thone baballaret e tjere. E shoh se shqetesimi i tyre merr fund ne momentin kur ata ndahen nga femijet, me duket se shqetesimi im tani fillon. Ishe shume mire ne krahun tim. Dashte Zoti qe miku i ri qe ke zgjedhur te jete po aq i mire, aq i dashur, aq besnik sa edhe une.
Babai yt (i imi per mua )[You must be registered and logged in to see this image.]
E ndjej qe ti nuk po provon te njejten gje. Une mbeta vetem dhe ti po shkon me nje burre te cilin duhet ta adhurosh. Sidoqofte, kur te mos bisedoj me ty si me pare, kur te flas me vete, do te them duke fshire lotet: "Vertet s'e kam me, por ajo eshte e lumtur".Te urdheroj ta ruash kete leter dhe ta rilexosh te pakten nje here ne muaj. Eshte hera e fundit qe te them: kete dua ta besh. Lamtumire, bija ime! Lamtumire, femija ime e shtrenjte! Eja te shtrengoj ne gjoks edhe nje here. Ne qofte se ndonjehere kam qene shume i ashper me ty, te kerkoj falje. Te jesh e sigurt se baballaret jane ndeshkuar mizorisht nga lotet, te drejte apo te padrejte, qe kane derdhur per bijat e tyre. Kete do ta mesosh nje dite dhe atehere do te me falesh. Ne qofte se do te perfitosh nga keto keshilla, kjo do te jete me e cmuara nga gjithcka e mire qe ke fituar prej meje. Te bekoj dhjete here, njeqind here, njemije here. S'me duhet c'thone baballaret e tjere. E shoh se shqetesimi i tyre merr fund ne momentin kur ata ndahen nga femijet, me duket se shqetesimi im tani fillon. Ishe shume mire ne krahun tim. Dashte Zoti qe miku i ri qe ke zgjedhur te jete po aq i mire, aq i dashur, aq besnik sa edhe une.
Babai yt (i imi per mua )[You must be registered and logged in to see this image.]
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
[You must be registered and logged in to see this link.]
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Dy temat u bashkuan
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
nuk do shkruaj shum pasi ai nuk e meriton,
nuk do flas shum se ai sme degjon,
i them te dua qi qesh,
i them te kam xhan,
ai nis e qan;
dashuri e pamundur,
i perkasim boteve qe kurre ska per tu bashkuar;
ti donzhuan i aventurave,
e un liber i mbylurr i koduar..
nuk do flas shum se ai sme degjon,
i them te dua qi qesh,
i them te kam xhan,
ai nis e qan;
dashuri e pamundur,
i perkasim boteve qe kurre ska per tu bashkuar;
ti donzhuan i aventurave,
e un liber i mbylurr i koduar..
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Më fal që Të Dua kaq shumë, më fal që në zemër të lëndoj,më fal por është tepër vonë nuk mundem unë TY të
harroj!Më fal që të bëra padashur për mua pa qëllim të mëndosh,më fal
që të bëra për mua poezi me dhimbje të krijosh! Më fal por njëriu
prandaj vuan të të dashuroj një njëri si TI,ti thajë lotët pa kaluar
qërpikun
dhe kur të prek buzët të quhet DASHURI Më fal por nuk të them TË DUA,
nuk dua më puthje nga TI,ato janë vetëm dhëmbje për zemren, ato më bëjn
të ndihem njeri! Por unë njeri nuk dua më të jem, nuk dua unë të flas
për dashurinë,sepse TI më nxore nga zemra, pa TY jeta ime s´ka kuptim!
Më fal që prap po të lëndoj, më fal që përjetë do TË
DUA,më fal por
nuk e di si bëhët me një njëri të çmendur si mua! E çmendur se të tjerët
i dua si veten, e çmendur se tregoj të vërteten,e çmendur se jam e
sinqertë, se TY TË DUA më shumë se një jetë! Më fal për të metat e mia,
më fal që të dhash një shekull Dashuri,por jeta i ka këto padrejtësi e
mua jeta më solli tek TI! Dhe Ti si një qenie e pafaj, si një ëngjull me
zemer të vrarë,Ti ke diqka të veçantë, ,
Ti ke shumë lotë të patharë! Më vjen keq që unë nuk arrita të të kthej
buzëqeshjen përsëri,ashtu siq Ti ma ktheve mua dhe më bëre të ndihem
njeri! Ndoshta Ti je munduar në zemren tënde të më pranosh,po vallë pse
unë nuk kam guxim të bëjë të më dashurosh! Përse mes poezive unë veten
lëshoj,dhe ne ç´do
pikë loti mundohem të të imagjinoj! Pse vallë një
zemër si tëndën se kuptoj?!! Të më dashuroj kaq fortë dhe kaq fortë të
më lëndoj !!!
harroj!Më fal që të bëra padashur për mua pa qëllim të mëndosh,më fal
që të bëra për mua poezi me dhimbje të krijosh! Më fal por njëriu
prandaj vuan të të dashuroj një njëri si TI,ti thajë lotët pa kaluar
qërpikun
dhe kur të prek buzët të quhet DASHURI Më fal por nuk të them TË DUA,
nuk dua më puthje nga TI,ato janë vetëm dhëmbje për zemren, ato më bëjn
të ndihem njeri! Por unë njeri nuk dua më të jem, nuk dua unë të flas
për dashurinë,sepse TI më nxore nga zemra, pa TY jeta ime s´ka kuptim!
Më fal që prap po të lëndoj, më fal që përjetë do TË
DUA,më fal por
nuk e di si bëhët me një njëri të çmendur si mua! E çmendur se të tjerët
i dua si veten, e çmendur se tregoj të vërteten,e çmendur se jam e
sinqertë, se TY TË DUA më shumë se një jetë! Më fal për të metat e mia,
më fal që të dhash një shekull Dashuri,por jeta i ka këto padrejtësi e
mua jeta më solli tek TI! Dhe Ti si një qenie e pafaj, si një ëngjull me
zemer të vrarë,Ti ke diqka të veçantë, ,
Ti ke shumë lotë të patharë! Më vjen keq që unë nuk arrita të të kthej
buzëqeshjen përsëri,ashtu siq Ti ma ktheve mua dhe më bëre të ndihem
njeri! Ndoshta Ti je munduar në zemren tënde të më pranosh,po vallë pse
unë nuk kam guxim të bëjë të më dashurosh! Përse mes poezive unë veten
lëshoj,dhe ne ç´do
pikë loti mundohem të të imagjinoj! Pse vallë një
zemër si tëndën se kuptoj?!! Të më dashuroj kaq fortë dhe kaq fortë të
më lëndoj !!!
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Dedikuar Prindve te Mi
Dy krijesat e mia me te shtrenjta..
Per 2 qeniet me unike ne bote: Per prinderit e mi! E mendova shume thelle,dhe kuptova qe askush nuk me fali dashuri siq ma falin ata.. Ata me duan edhe kur gaboj me rende.. Ata jane aty, edhe kur tradhetohem, merzitem, lumturohem, qaj.. Ata jane aty perhere, per te me dhuruar lumtur...i! Ata jane universi im.. Ata jane bote! Gjithmone shkruajme, shkruajme per ...dike qe na lendon.. Shkruajme per dike qe sapo njohim.. Dhe harrojme qe po mos ishin ata ne nuk do shkruanim per ate, qe duam, na lendoi etj.. Ata me linden, me dhane jeten.. Ata ma dhane mundesine per te jetuar.. Mundesine te dua.. Ata me linden me dashuri! Ndaj kete shkrim ja u dedikoj vetem atyre.. I dua pafund, prinderit e mi.. Jane thjesht, jeta..krenaria ime!!!
Dy krijesat e mia me te shtrenjta..
Per 2 qeniet me unike ne bote: Per prinderit e mi! E mendova shume thelle,dhe kuptova qe askush nuk me fali dashuri siq ma falin ata.. Ata me duan edhe kur gaboj me rende.. Ata jane aty, edhe kur tradhetohem, merzitem, lumturohem, qaj.. Ata jane aty perhere, per te me dhuruar lumtur...i! Ata jane universi im.. Ata jane bote! Gjithmone shkruajme, shkruajme per ...dike qe na lendon.. Shkruajme per dike qe sapo njohim.. Dhe harrojme qe po mos ishin ata ne nuk do shkruanim per ate, qe duam, na lendoi etj.. Ata me linden, me dhane jeten.. Ata ma dhane mundesine per te jetuar.. Mundesine te dua.. Ata me linden me dashuri! Ndaj kete shkrim ja u dedikoj vetem atyre.. I dua pafund, prinderit e mi.. Jane thjesht, jeta..krenaria ime!!!
Medina- Princeshë
- Vendbanimi : Te engjulli im mbrojtes
Postime : 1046
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/09/2010
Mosha : 35
Hobi : Leximi
Lerem te qaj..Kur mendoj per ty Dhe edhe shpirti leshon..!
Mendoj per gjene me te bukur ne jete.. Mendoj per dashurine tone.
Kur mendoj per ata sy te bukur..dhe buzet qe dridhen pa fjale
Mendoj per floket mbi gjoksin tend..dhe zemrat qe rrahin pandal.
Kur me ty bisedoj dhe heshti..dhe dridhem kur me flet ngadal ..
Mendoj se brenda teje ka dicka..Qe ti ma thua me zemer, jo me fjale.
Dicka qe me ben te ndihem si engjell ...Dhe hap krahet drejt teje te fluturoj.
Ti me shtrengon aq fort prane vetes..Dhe une ngadal peshperis te Dashuroj...
Nese nuk te thash se per mua je ti ai qe me fal buzeqeshje ai qe me fal ngrohtesi...
Nese s'ta shpreha dot sa shume te dashuroj fajin e kish natyra qe si dha zemres goje...
Mendoj per gjene me te bukur ne jete.. Mendoj per dashurine tone.
Kur mendoj per ata sy te bukur..dhe buzet qe dridhen pa fjale
Mendoj per floket mbi gjoksin tend..dhe zemrat qe rrahin pandal.
Kur me ty bisedoj dhe heshti..dhe dridhem kur me flet ngadal ..
Mendoj se brenda teje ka dicka..Qe ti ma thua me zemer, jo me fjale.
Dicka qe me ben te ndihem si engjell ...Dhe hap krahet drejt teje te fluturoj.
Ti me shtrengon aq fort prane vetes..Dhe une ngadal peshperis te Dashuroj...
Nese nuk te thash se per mua je ti ai qe me fal buzeqeshje ai qe me fal ngrohtesi...
Nese s'ta shpreha dot sa shume te dashuroj fajin e kish natyra qe si dha zemres goje...
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Zemres Time
Do Jesh Personi Me i Veqant Qe Kam Njohur ♥♥
'Njerëzit jan krijesa te lindura qe kan dobesit e tyre.Shpesh njerzit
jan si nje fushë me gur e cila rrëzohet nga era e fort,ata që mbyllin
rrugen e dashurisë së dy te dashuruarve menodoj qe jan përbindësha qe
kan humbur dinjitetin dhe besimin e vet.Eshtë e gabuar te mendosh se
mirkuptimi shfaqet te njerëzit pa vyrtyte,që ndërhyjnë ne vende shum te
gab...uara
dhe qe nuk u takon atyre.Ehh, kështu po kalojn ditë,muajt,e vite te
tëra me shpres se nje ditë do te bëhet mir për te gjithë.Ky është
fati.Një gje e keqe sado e vogel te jetë,ajo do ti shkatërroj te gjitha
gjërat e mira qe ke ne zemër.Sot isha e vetmuar gjith diten,me mungonin
fjalet e tua,mirpo sa per ngushellim gjithkund me ben shoqeri hija
jote...Trupi me tërqethet kur kujtoj butesin tende qe e shpreh me...
gjuhen e ngrohtë te dashuris.Më erdhe si dhurat qe gjithmon e kam
kerkuar.Me kujtohet dita e parë qe u takova me ty...ishte dita me t
bukur e jetes sime...Syt e tu te ndritshem me bejn te jem e lumtur,goja
jote e shejt qe prej se ciles dalin fjalet me te përzjarrshme qe
ngrohin shpirtin tim edhe ne ditet me te ftofta.Ne fillim merzitesha
teper dhe mendoja se do te humbisja ty dhe kuptimin e kohes,mirpo duke
te njohur kuptova vleren tende.Ti i meriton gjitha te mirat e kesaj
bote.Me ke ndihmuar te besoj ne mirkuptimin dhe ne vlerat e personave
qe jan rreth meje,me ty gjithqka eshtë e qartë,mesova ta vlersoj te
miren dhe te keqen per veten time,me ndihmove qe te terhiqem nga
endrrat e parealizueshme dhe ta kuptoj realitetin e kesaj bote,me ke
ofruar shum elemente te bukura per te jetuar ne lumturi,te vazhdojë te
eci sigurt drejt se ardhmes,me ke mesuar te ndihem e barabart me te
gjith njerezit qe jan afer meje,por mbi te gjitha me ke ndihmuar qe
gjithqka te filloj se ndertuari nga e para jeten time.Nuk ka asgje me
te bukur ne ket bot se kur njeri jeton i lumtur e i barabart me te
tjeret.Te gjitha keto tek ti i kam mesuar.Ti je ai qe te dua dhe te
mbrojë me gjith forcen e dashuris sime qe kam per ty.Eh malli qe kam
per ty qdo her e me shum po shtohet,sa qe kam frikë se nje dit zemra do
me pëlcas nga dashuria per ty.Duhet te jesh sa me afer meje per te
kuptuar se q'forcë e bukuri e ëmbel ka zemra ime per ty.Fuqia egziston
mbrena teje.Duke te dashur ty kuptova se jeta nuk është e bukur sepse
është e jona,por është e bukur sepse egzison dikush.Dashuria ka
gjithmon te drejtë Do Jesh Personi Me i Veqant Qe Kam Njohur ♥♥
Do Jesh Personi Me i Veqant Qe Kam Njohur ♥♥
'Njerëzit jan krijesa te lindura qe kan dobesit e tyre.Shpesh njerzit
jan si nje fushë me gur e cila rrëzohet nga era e fort,ata që mbyllin
rrugen e dashurisë së dy te dashuruarve menodoj qe jan përbindësha qe
kan humbur dinjitetin dhe besimin e vet.Eshtë e gabuar te mendosh se
mirkuptimi shfaqet te njerëzit pa vyrtyte,që ndërhyjnë ne vende shum te
gab...uara
dhe qe nuk u takon atyre.Ehh, kështu po kalojn ditë,muajt,e vite te
tëra me shpres se nje ditë do te bëhet mir për te gjithë.Ky është
fati.Një gje e keqe sado e vogel te jetë,ajo do ti shkatërroj te gjitha
gjërat e mira qe ke ne zemër.Sot isha e vetmuar gjith diten,me mungonin
fjalet e tua,mirpo sa per ngushellim gjithkund me ben shoqeri hija
jote...Trupi me tërqethet kur kujtoj butesin tende qe e shpreh me...
gjuhen e ngrohtë te dashuris.Më erdhe si dhurat qe gjithmon e kam
kerkuar.Me kujtohet dita e parë qe u takova me ty...ishte dita me t
bukur e jetes sime...Syt e tu te ndritshem me bejn te jem e lumtur,goja
jote e shejt qe prej se ciles dalin fjalet me te përzjarrshme qe
ngrohin shpirtin tim edhe ne ditet me te ftofta.Ne fillim merzitesha
teper dhe mendoja se do te humbisja ty dhe kuptimin e kohes,mirpo duke
te njohur kuptova vleren tende.Ti i meriton gjitha te mirat e kesaj
bote.Me ke ndihmuar te besoj ne mirkuptimin dhe ne vlerat e personave
qe jan rreth meje,me ty gjithqka eshtë e qartë,mesova ta vlersoj te
miren dhe te keqen per veten time,me ndihmove qe te terhiqem nga
endrrat e parealizueshme dhe ta kuptoj realitetin e kesaj bote,me ke
ofruar shum elemente te bukura per te jetuar ne lumturi,te vazhdojë te
eci sigurt drejt se ardhmes,me ke mesuar te ndihem e barabart me te
gjith njerezit qe jan afer meje,por mbi te gjitha me ke ndihmuar qe
gjithqka te filloj se ndertuari nga e para jeten time.Nuk ka asgje me
te bukur ne ket bot se kur njeri jeton i lumtur e i barabart me te
tjeret.Te gjitha keto tek ti i kam mesuar.Ti je ai qe te dua dhe te
mbrojë me gjith forcen e dashuris sime qe kam per ty.Eh malli qe kam
per ty qdo her e me shum po shtohet,sa qe kam frikë se nje dit zemra do
me pëlcas nga dashuria per ty.Duhet te jesh sa me afer meje per te
kuptuar se q'forcë e bukuri e ëmbel ka zemra ime per ty.Fuqia egziston
mbrena teje.Duke te dashur ty kuptova se jeta nuk është e bukur sepse
është e jona,por është e bukur sepse egzison dikush.Dashuria ka
gjithmon te drejtë Do Jesh Personi Me i Veqant Qe Kam Njohur ♥♥
Medina- Princeshë
- Vendbanimi : Te engjulli im mbrojtes
Postime : 1046
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/09/2010
Mosha : 35
Hobi : Leximi
[You must be registered and logged in to see this link.]
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Bleros tim.
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
Këto fjale qe mi thotë zemra
ethe shpirtit me pikojne
le të mbes dhurate për ty
për te bukuren dashurinë tonë.
Le të jenë si trëndafil
mbaje ne buzë dhe nëpër goje
merri ti i dashuri im
se nga shpirti ti dhuroj.
Çdo petal ka një malle
ka një fjale qe ma the mua
ka një zjarr dhe një dëshirë
qe na mbeti pa u shuar.
Po ti fal këto fjale
merri mbaji thelle ne gji
si kujtim i dashurisë tonë
le të mbes dhurate për ty.
ethe shpirtit me pikojne
le të mbes dhurate për ty
për te bukuren dashurinë tonë.
Le të jenë si trëndafil
mbaje ne buzë dhe nëpër goje
merri ti i dashuri im
se nga shpirti ti dhuroj.
Çdo petal ka një malle
ka një fjale qe ma the mua
ka një zjarr dhe një dëshirë
qe na mbeti pa u shuar.
Po ti fal këto fjale
merri mbaji thelle ne gji
si kujtim i dashurisë tonë
le të mbes dhurate për ty.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Gjithmonë kam menduar se nuk do të ekzistojë dikush në jetën time që do e dua shumë, edhepse ëndërra ime ka ekzistuar aty çdoherë, por ka qenë ëndërr derisa të takova ty dhe mund të gjej 1 milion fjalë për të shkruar sonte atë që ndjej për ty, se si të takova dhe si u dashurova tek ti, edhe sikur dhjetëra romane të shkruaj për dashurinë time ndaj teje, përsëri nuk do mjaftonte ngaqë dashurinë time mund ta ndjesh vetëm ti, të përket vetëm ty dhe askush tjetër nuk mund ta kuptoj atë. Thjesht je aji ëndërra që kam ëndërruar, je ylli i parë që e shoh kur nata bie, je aji i cili më hapi derën kur unë isha e lagur jashtë derisa binte shi, je ti aji i cili më zgjati dorën kur unë isha një hap nga fundi, je aji i cili më dhe kurajo për të vazhduar më tej, je arsyeja pse jetoj, je disi i përsosur për mua dhe nuk do të ekzistojë tjetër në jetën time që do të mund të të zëvendësoj.
Kur të njoha ty e kuptova që gjithçka që dija për dashurinë kishte qenë gabim dhe ajo frika se do të jem e lënduar tani është larguar sepse ishte aji i cili më drejtoi tek ti. Më vjen mirë që ti je imi dhe unë jam e jotja dhe së bashku do të luftojmë kundër gjithçkaje vetëm e vetëm ta ruajmë këtë ndjenjë të veçantë sepse nuk dua ta humb.
Kur jam me ty dua të humben e tëra. Kur them kështu, nuk më intereson për të tjerët, nuk më interesojnë mendimet e të tjerëve për mua, thjesht të përkas ty dhe dua që këtë ta ndjesh thellë brenda vetes tënde. Nuk ekziston dikush që do të hyj në teritorin tënd i dashur (që dmth brenda meje) sepse i jam betuar Zotit se unë do të jetoj për të të bërë të lumtur vetëm ty. Nuk dua ta humbas as edhe një buzëqeshje tënden, nuk dua ta humb as edhe një puthje, thjesht dua të gjitha gjërat t’i përjetoj me ty. Kam provuar që të mos mendoj për ty, por vetëm ka qenë njejtë sikur t’ju them gjetheve gjatë vjeshtës të mos bien poshtë, ka qenë njejtë sikur dielli i nxehtë i verës të mos shkëlqejë dhe ngroh.
Ti ke lënë gjurmë në jetën time të cilat nuk fshihen nga era, nga dallgët apo nga harresa dhe këto gjurmë do t’i mbart me vete derisa të vdes. Të dua siç duhen disa gjëra të panjohura, fshehurazi, mes hijes dhe shpirtit. Të dua kështu, sepse unë nuk di ndryshe! Kur jam me ty mund të jem vetja; kur jam me ty ti më lejon të të përshkruaj në detaje se si e kam kaluar ditën; ti asnjëherë nuk më thua “përsëri do ma tregosh këtë histori?!”, ti je inspirimi im, drita ime; ti din si të sjellësh buzëqeshje në fytyrën time; secili tik-tak i zemrës sime të përket ty; ti mund të më lexosh edhe mendjen; më ke mësuar se ç’është dashuria; në historinë e jetës sime, kapitujt më të mirë janë të mbushur me ty; këto janë arsye të pafundshme për të të treguar pse të dua, por më e rëndësishmja i dashur është se, çdokush e di që jeta i ke të mirat dhe të këqijat e veta, një ditë je në majë të botës dhe një ditë je palaço, unë i kam kaluar të dyja për të mësuar se nuk duhet ta ndalësh diçka që është duke shkuar mirë, atë që e kemi ne të dy tani, e di që është një gjë e mrekullueshme të cilës nuk dua t’i jap fund. Do të ecim bashkë deri në fund, të premtoj. Të premtoj që do jap gjithçka që kam për të të parë të lumtur. Të dua deri në pafundësi
Kur të njoha ty e kuptova që gjithçka që dija për dashurinë kishte qenë gabim dhe ajo frika se do të jem e lënduar tani është larguar sepse ishte aji i cili më drejtoi tek ti. Më vjen mirë që ti je imi dhe unë jam e jotja dhe së bashku do të luftojmë kundër gjithçkaje vetëm e vetëm ta ruajmë këtë ndjenjë të veçantë sepse nuk dua ta humb.
Kur jam me ty dua të humben e tëra. Kur them kështu, nuk më intereson për të tjerët, nuk më interesojnë mendimet e të tjerëve për mua, thjesht të përkas ty dhe dua që këtë ta ndjesh thellë brenda vetes tënde. Nuk ekziston dikush që do të hyj në teritorin tënd i dashur (që dmth brenda meje) sepse i jam betuar Zotit se unë do të jetoj për të të bërë të lumtur vetëm ty. Nuk dua ta humbas as edhe një buzëqeshje tënden, nuk dua ta humb as edhe një puthje, thjesht dua të gjitha gjërat t’i përjetoj me ty. Kam provuar që të mos mendoj për ty, por vetëm ka qenë njejtë sikur t’ju them gjetheve gjatë vjeshtës të mos bien poshtë, ka qenë njejtë sikur dielli i nxehtë i verës të mos shkëlqejë dhe ngroh.
Ti ke lënë gjurmë në jetën time të cilat nuk fshihen nga era, nga dallgët apo nga harresa dhe këto gjurmë do t’i mbart me vete derisa të vdes. Të dua siç duhen disa gjëra të panjohura, fshehurazi, mes hijes dhe shpirtit. Të dua kështu, sepse unë nuk di ndryshe! Kur jam me ty mund të jem vetja; kur jam me ty ti më lejon të të përshkruaj në detaje se si e kam kaluar ditën; ti asnjëherë nuk më thua “përsëri do ma tregosh këtë histori?!”, ti je inspirimi im, drita ime; ti din si të sjellësh buzëqeshje në fytyrën time; secili tik-tak i zemrës sime të përket ty; ti mund të më lexosh edhe mendjen; më ke mësuar se ç’është dashuria; në historinë e jetës sime, kapitujt më të mirë janë të mbushur me ty; këto janë arsye të pafundshme për të të treguar pse të dua, por më e rëndësishmja i dashur është se, çdokush e di që jeta i ke të mirat dhe të këqijat e veta, një ditë je në majë të botës dhe një ditë je palaço, unë i kam kaluar të dyja për të mësuar se nuk duhet ta ndalësh diçka që është duke shkuar mirë, atë që e kemi ne të dy tani, e di që është një gjë e mrekullueshme të cilës nuk dua t’i jap fund. Do të ecim bashkë deri në fund, të premtoj. Të premtoj që do jap gjithçka që kam për të të parë të lumtur. Të dua deri në pafundësi
Faqja 9 e 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Faqja 9 e 17
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi