Një Dedikim..
+65
Sweetheart
Arian 123
Lolita
Zeshkane
Klio
Robi dashuris
Anila
Nella
leta
bobi 10
Malsori
Petriti
fioll
asja1
Ailin
Lazdrane
Esba
T_o_n_i
Xhan
Neta E
Sasha
Oni
mister.albania
Samuela
il conte
Medina
An0nim
avokati i erresires
*Sweety*
Emona
Space
Erii
Labja
Anakonda
Next
Dori_sweet
Shkembi
AlBora
CuN@BosS/
Aяtємιѕα
Durrsaku
tironse
Besa
Yll Qielli
EMI
Maksi
Arabela
Darius
anxhela@love
esmerina
Docteur
EpiKada
dajti modh
kasperi
aLbinna.
Aristogata
Єямєℓiиdå
Elisaaa
stralli
Alberti
pexha
leona
Shaban Cakolli
WebMaster
alketa-fr
69 posters
Faqja 13 e 17
Faqja 13 e 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Një Dedikim..
First topic message reminder :
kopjen tem ki me kerku, po von ka me tu kujtu, origjinalen e pate, po zdite me e dashuru.....
kopjen tem ki me kerku, po von ka me tu kujtu, origjinalen e pate, po zdite me e dashuru.....
alketa-fr- I/e Regjistruar
- Postime : 1447
Anëtarësuar : 26/07/2010
Re: Një Dedikim..
Nese s'te shpreh dot sesa te dashuroj
fajin e ka natyra qe s'i dha natyres goj
Nese s'te them dot se zemra per ty vuan
fajin e ka zoti qe beri djem qe me vajza luan
Nese s'te them se per ty jetoj
fajin e kam une qe s'ta tregoj
fajin e ka natyra qe s'i dha natyres goj
Nese s'te them dot se zemra per ty vuan
fajin e ka zoti qe beri djem qe me vajza luan
Nese s'te them se per ty jetoj
fajin e kam une qe s'ta tregoj
Xhan- Princeshë
- Postime : 4302
Gjinia :
Anëtarësuar : 21/11/2012
kur te vish ktu vizito edhe Villen time se aty po ti le do mpucaaa te nxehta se u merdhine
Xhan- Princeshë
Gjinia :
e di qe me don , heshtja jote me tregon ndjenjat e tuja
Xhan- Princeshë
Gjinia :
TE DUAAAA...........kjo eshte pak per ty....
il conte- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5371
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha : 42
Hobi : cinema & calcio.formula uno
Jeta eshte nje lule,prej saj kurre mos u ndaj se dashuria eshte mjalti i saj...
Xhan- Princeshë
Gjinia :
Sot nuk po ankohesh !...E shoh ne syte e tu qe s'je as e acaruar,e nuk do te qash me....Je e lenduar,thua gjithe kohes se je mire dhe pse neveria per boten qe te rrethon te lexohet ne sy! Po ke te drejte e shtrenjta ime,ishe shume e vogel dhe e brishte;nderkohe qe jeta te sprovoi pa pushim. Ti ke buzeqeshje te embel,dhe duket sikur do qe me te,te zbutesh helmin qe fati te perplas ne fytyre cdo dite...Ndoshta ja ke dale,por gjithsesi shijen e hidhur s'mund ta largosh mengjeseve nga goja.
Esht e deshperuese,por ti mos hiq dore! Kapu pas jetes.Nguli thonjte e mos e ler te te shpetoje. Ke shpirt luftarak,e dim te gjithe qe ashtu eshte.
Mos u dorezo tani!...Mos thuaj qe sja vlen;qe tashme e di qe cdo gezim esht thjeshte nje blits e zhduket ne cast;se Zoti te esht vene prapa e ka vendosur te te mohoje lumturine;e se ne jeten tende ska asgje qe tja vleje vertet. Jo,mos i thuaj keto...Qendro e forte akoma. Ndoshta nje rregull hyjnor do te jete ai qe te vendos gjerat ne vije. Ti ke ardhur ne jete me nje mision,mos prano te largohesh e zhgenjyer. Lufto,mposht te gjitha barrierat.E nese tregimet per ata qe nisen nga zeroja e u ben te famshem,kane qen fund e krye trillime;ti tashme i ke besuar. Nuk mund te terhiqesh tani;beji reale ato qe njerezit guxuan vetem ti imagjinonin...
Esht e deshperuese,por ti mos hiq dore! Kapu pas jetes.Nguli thonjte e mos e ler te te shpetoje. Ke shpirt luftarak,e dim te gjithe qe ashtu eshte.
Mos u dorezo tani!...Mos thuaj qe sja vlen;qe tashme e di qe cdo gezim esht thjeshte nje blits e zhduket ne cast;se Zoti te esht vene prapa e ka vendosur te te mohoje lumturine;e se ne jeten tende ska asgje qe tja vleje vertet. Jo,mos i thuaj keto...Qendro e forte akoma. Ndoshta nje rregull hyjnor do te jete ai qe te vendos gjerat ne vije. Ti ke ardhur ne jete me nje mision,mos prano te largohesh e zhgenjyer. Lufto,mposht te gjitha barrierat.E nese tregimet per ata qe nisen nga zeroja e u ben te famshem,kane qen fund e krye trillime;ti tashme i ke besuar. Nuk mund te terhiqesh tani;beji reale ato qe njerezit guxuan vetem ti imagjinonin...
il conte- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Un e pranoj qe ty shum te dua
po ti valle c'ndjen per mua?
Un per ty gjithshka do te veproja
edhe ne qiell do te jetoja.
Po,ti per mua c'do te veproje
a do te ishe e gatshme te me ledhatoje?
Un per ty shiun per ty do te ndaloja
un per ty boten do te shkaterroja.
Un per ty gjarprin do te ledhatoja,
un per ty vdekjen do te sfidoja.
E nje deshire Zotit do ti kerkoja,
sa te jetoj,prane teje te qendroja.
po ti valle c'ndjen per mua?
Un per ty gjithshka do te veproja
edhe ne qiell do te jetoja.
Po,ti per mua c'do te veproje
a do te ishe e gatshme te me ledhatoje?
Un per ty shiun per ty do te ndaloja
un per ty boten do te shkaterroja.
Un per ty gjarprin do te ledhatoja,
un per ty vdekjen do te sfidoja.
E nje deshire Zotit do ti kerkoja,
sa te jetoj,prane teje te qendroja.
Ne kohen tone aq te shkurter, ne zemren time kujtimet kane mbetur te gdhendura fort dhe as koha dhe asgje nuk do arrij ti fshij. Edhe pse tani jam vetem, vetem nuk jam, sepse kam dashurine per ty qe me mban te mberthyer aq embelsisht.
Te dua ne heshtjen e nje nate ne fshehtesi,
te dua nen driten e nje ylli plot magji.
Te dua ne vuajtjen e nje zemre plot dashuri,
te dua ne dhimbjen e nje shpirti te djegur e te bere hi.
Te dua ne dritherimat e nje trupi qe ka nevoje per ty
te desha e te dua deri ne perjetesi.
te dua nen driten e nje ylli plot magji.
Te dua ne vuajtjen e nje zemre plot dashuri,
te dua ne dhimbjen e nje shpirti te djegur e te bere hi.
Te dua ne dritherimat e nje trupi qe ka nevoje per ty
te desha e te dua deri ne perjetesi.
Neta shkruajti:Ne kohen tone aq te shkurter, ne zemren time kujtimet kane mbetur te gdhendura fort dhe as koha dhe asgje nuk do arrij ti fshij. Edhe pse tani jam vetem, vetem nuk jam, sepse kam dashurine per ty qe me mban te mberthyer aq embelsisht.
Shume e bukur kjo....po si ka mundesi tani qe u ktheve nga Greqija ti ... u frymezove kaq shume....
il conte- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
te rrish me marinon e te mos frymezohesh???ohesh??ohesh???il conte shkruajti:Neta shkruajti:Ne kohen tone aq te shkurter, ne zemren time kujtimet kane mbetur te gdhendura fort dhe as koha dhe asgje nuk do arrij ti fshij. Edhe pse tani jam vetem, vetem nuk jam, sepse kam dashurine per ty qe me mban te mberthyer aq embelsisht.
Shume e bukur kjo....po si ka mundesi tani qe u ktheve nga Greqija ti ... u frymezove kaq shume.... [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
ua po e nxora neten shetitje nga deti e u frymezua shumeArabela shkruajti:te rrish me marinon e te mos frymezohesh???ohesh??ohesh??? [You must be registered and logged in to see this image.]il conte shkruajti:Neta shkruajti:Ne kohen tone aq te shkurter, ne zemren time kujtimet kane mbetur te gdhendura fort dhe as koha dhe asgje nuk do arrij ti fshij. Edhe pse tani jam vetem, vetem nuk jam, sepse kam dashurine per ty qe me mban te mberthyer aq embelsisht.
Shume e bukur kjo....po si ka mundesi tani qe u ktheve nga Greqija ti ... u frymezove kaq shume.... [You must be registered and logged in to see this image.]
Do te kuptosh qe ne qofte se ke Lenduar rend nje mik/e,ka shume mundesi qe miqsia te mos jete kurr e njejt
Mbete nje enderr e paplotsuar,
mbete nje deshire e parealizuar,
mbete nje mall qe kurr nuk u shua,
mbete nje puthje qe kurr nuk u dhurua...
mbete nje lule qe aromen s'ja mesova.
mbete nje mister qe kurr nuk e zbulova,
mbete nje zjarr qe kurr me s'do me ngroh,
mbete nje yll qe kurr me s'do ta shoh...
mbete nje dhimbje qe mua po me vret,
mbete vdekja qe tani po me pret:'(((
mbete nje deshire e parealizuar,
mbete nje mall qe kurr nuk u shua,
mbete nje puthje qe kurr nuk u dhurua...
mbete nje lule qe aromen s'ja mesova.
mbete nje mister qe kurr nuk e zbulova,
mbete nje zjarr qe kurr me s'do me ngroh,
mbete nje yll qe kurr me s'do ta shoh...
mbete nje dhimbje qe mua po me vret,
mbete vdekja qe tani po me pret:'(((
il conte- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Nese s'te shpreh dot sesa te dashuroj,
fajin e ka natyra qe s'i dha natyres goj.
Nese s'te them dot se zemra per ty vuan,
fajin e ka zoti qe beri djem qe me vajza luan.
Nese s'te them se per ty jetoj,
fajin e kam une qe s'ta tregoj.
fajin e ka natyra qe s'i dha natyres goj.
Nese s'te them dot se zemra per ty vuan,
fajin e ka zoti qe beri djem qe me vajza luan.
Nese s'te them se per ty jetoj,
fajin e kam une qe s'ta tregoj.
Lazdrane- Princeshë
- Vendbanimi : Berlin City
Postime : 1458
Gjinia :
Anëtarësuar : 08/12/2012
Mosha : 34
përsërita . . . Ndoshta u bëra i tepërt me dashurinë që të dhurova . . . Do mësohem të jetoj edhe pa ty . . . Por mos harro se BoTa sillet rreth diçka-je . . . Por ajo "Diçka" nuk je ti . . . Në valixhen e përgatitjeve të tua merr me vete gjithçka . . . Çdo kujtim . . . Çast të bukur . . . Momentet që të dhashë e më dhe . .
. Mos e vrit mendjen nëse do mërzitem . . . Jam mësuar me ty . . . Egoizmin tënd . . . Zhgënjimet që më dhe . . . Ti vetëm ik . . . As unë nuk duroj dot më . . . U lodha duke dashur për dy . . . Duke sakrifikuar për një të ashtuquajtur "dashuri" që dështoi pa nisur akoma . . . Ik dhe mos harro të mbyllësh portën e zemrës që të mos kesh më rast të shohësh ndonjë fije shprese . . . Dhe kujto : " Ndoshta do të të duan më shumë se unë . . . Por kurrë . . . Askush nuk do të të durojë siç të durova unë . . . Askush nuk do të të vlerësojë siç e bëra unë " . . . Ik . . . Asnjë fjalë mos thuaj . . . As përshëndetje . . . As ndonjë nga ato "moralet" e tua të zakonshme . . . As mendimin tënd nuk e dua . . . E di vetë sa vlej . . . Por ti vetëm vazhdo . . . Ik . . . Sepse vetëm këtë di të bësh.....
. Mos e vrit mendjen nëse do mërzitem . . . Jam mësuar me ty . . . Egoizmin tënd . . . Zhgënjimet që më dhe . . . Ti vetëm ik . . . As unë nuk duroj dot më . . . U lodha duke dashur për dy . . . Duke sakrifikuar për një të ashtuquajtur "dashuri" që dështoi pa nisur akoma . . . Ik dhe mos harro të mbyllësh portën e zemrës që të mos kesh më rast të shohësh ndonjë fije shprese . . . Dhe kujto : " Ndoshta do të të duan më shumë se unë . . . Por kurrë . . . Askush nuk do të të durojë siç të durova unë . . . Askush nuk do të të vlerësojë siç e bëra unë " . . . Ik . . . Asnjë fjalë mos thuaj . . . As përshëndetje . . . As ndonjë nga ato "moralet" e tua të zakonshme . . . As mendimin tënd nuk e dua . . . E di vetë sa vlej . . . Por ti vetëm vazhdo . . . Ik . . . Sepse vetëm këtë di të bësh.....
il conte- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
mbase ke et drejte,,,,....................................................[You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Se e till eshte jeta,me dhimbje eshte bere kjo bot, "te dua iriq" -tha lepuri,por vdiq kur e perqafoj fort !
Aristogata shkruajti:Se e till eshte jeta,me dhimbje eshte bere kjo bot, "te dua iriq" -tha lepuri,por vdiq kur e perqafoj fort !
Hhahaahahh lere se me shkrive.... ...he moj ku je ti ...???
il conte- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Dedikuar Asaj,
Ajo vajza qe me ben te qesh kur un qaj, ajo qe me thote gjera te bukura kur me shikon te trishtuar, ajo qe c'do here me keshillon dhe me bertet kur e shikon qe jam ne gabim. Ajo qe me thote je personi me e vecante qe kam njohur gjith jeten, ajo qe per ditelindjen time ndenji deri ne oren 00:00 duke ber nje videoklip per te me uruar "Gezuar Ditelindjen zemra ime", ajo vajza qe asnjeher s'me ka folur pas shpine, ajo qe un dua si motren time, dedikur asaj qe gjithmone me ka fal dashuri te sinqert dhe shaka pa mbarim, ajo vajza eshte personi me e mrekullueshme qe njof, ajo qe ndjehet keq kur me shikon mua qe jam keq, ajo qe ben gjithmone c'do gje thjesht per te me pa te lumtur, dedikuar mikes time me te mire, dedikuar miqesis time me te. Faleminderit qe ben pjese ne jeten time.
Aldo...
Ajo vajza qe me ben te qesh kur un qaj, ajo qe me thote gjera te bukura kur me shikon te trishtuar, ajo qe c'do here me keshillon dhe me bertet kur e shikon qe jam ne gabim. Ajo qe me thote je personi me e vecante qe kam njohur gjith jeten, ajo qe per ditelindjen time ndenji deri ne oren 00:00 duke ber nje videoklip per te me uruar "Gezuar Ditelindjen zemra ime", ajo vajza qe asnjeher s'me ka folur pas shpine, ajo qe un dua si motren time, dedikur asaj qe gjithmone me ka fal dashuri te sinqert dhe shaka pa mbarim, ajo vajza eshte personi me e mrekullueshme qe njof, ajo qe ndjehet keq kur me shikon mua qe jam keq, ajo qe ben gjithmone c'do gje thjesht per te me pa te lumtur, dedikuar mikes time me te mire, dedikuar miqesis time me te. Faleminderit qe ben pjese ne jeten time.
Aldo...
il conte- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
il conte shkruajti:Dedikuar Asaj,
Aldo...
me fat qenka ajo mike qe ja vlereson miqesine,,,,urime
Arabela- Princeshë
Gjinia :
ah zemer,,,,,,,,sa do doja per nje cast te vetem te shembja murin e ftohtesis qe na ndan dhe te rendja drejt teje si nje i burgosur qe liria i fali rilindjen shpirterore,sa do doja per nje moment te thyeja te tashmen qe na vrau dhe me copezat e saj te ndertoja nje realitet ku ne te ishim te vetmit endrrimtar, larg te gjithve pran gjithckaje. Sa do doja te mbyllja syt dhe ne veshtrimin e par drejt pafundesis te me shfaqesh ti, perjetesia ime. ah zemer ,,,sa do doja kete nat te te therrisja zemer duke te par ne sy sa do doja.......nata eshte shum e gjat.............
Ke pyetur ndonjeher perse po te shkuaj ketu...?Por...degjo,dua qe te gjithe ta marrin vesh ate qe une, ndiej per ty!! Jam ketu sepse u be kohe qe je ne mendjen time,je mendimi im i vetem, askush nuk mund te te largoje nga mendja ime!! Je deshira ime qe nuk resht se menduari,rrezikojme vdekje...e di si do te te pergjigjem?? Perse duhet te resht se menduari jeten time, personi e cila cdo dite e ben zemren time te rrahe,perse duhet te resht se menduari ate vajze aq te bukur, te embel, dhe te rendesishem per mua?!! E di perse?? Sepse je ti ajo qe me ben te ndjej emocione te mrekullueshme,gje qe se ka bere ndonje tjeter deri tani. Fale teje zbulova dashurine,faleminderit zemra ime qe me jep cdo dite, cdo gje qe vetem ti di te me japesh...shpresoj te mos kaloj vetem vite me ty, por te gjithe jeten time!! Je personi me i mrekullueshem qe kam njohur...Te Dua...me shume se jeten time! Shpresoj qe kjo te mos jete vetem nje enderr e imja, por...endrra e te dyve!! Te Dua me shume se cdo gje ne Bote.
Syte e saj, menyra se si me shikon,
buzeqeshja qe te jep jete,
optimizmi i saj...e folura e saj...
Ajo eshte kaq e mrekullueshme...
buzeqeshja qe te jep jete,
optimizmi i saj...e folura e saj...
Ajo eshte kaq e mrekullueshme...
je me i embli njeri qe kam njohur,,,,plot embelsi,,,plot afersi,,,plot dashuri,,[You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Prinderit...
Kur ishe 8 vjec, babai të bleu një akullore dhe ti e falenderove duke bërë pis pantallonat e tij ngaqë të pikonte akullorja.
Kur ishe 9 vjec, ai pagoi për kursin tënd të pianos dhe ti e falenderove duke mos mësuar instrumentin.
Kur ishe 10 vjec, ai të bëri shëtitje rreth e rrotull qytetit, të çoi nga stërvitja e futbollit tek ditëlindja e një shoku etj., dhe ti e falenderove duke dalë nga makina dhe kurrë nuk e ktheve kokën prapa.
Kur ishe 11 vjec, ai të çoi ty me shokët e tu në kinema, për të parë filmin që pëlqeje, dhe ti e falenderove duke i thënë që të ulej në një vend larg teje.
Kur ishe 13 vjec, të sugjeroi se si ti prisje flokët, dhe ti e falenderove duke i thënë se s'kishte shije për keto punë.
Kur ishe 14 ai të pagoi një eksursion një-mujorësh dhe ti e falenderove duke mos i derguar asnjë letër kur ishe larg.
Kur ishe 15, ai erdhi nga puna, dhe kërkonte një përqafim tëndin. Dhe ti e falenderove duke mbyllur derën e dhomës tënde.
Kur ishe 16 ai të mësoi makinen dhe ti e falenderove duke i marrë makinen përherë.
Kur ishe 17 ai priste një telefonatë të rendesishme dhe ti e falenderove duke ndenjur gjithë diten & natën në telefon.
Kur ishe 18 ai qau kur ti u diplomove ndërsa ti e falenderove duke festuar me shokët e tu.
Kur ishe 19 ai të pagoi kolegjin dhe solli valixhet e tua në dhomë, ndërsa ti e falenderove duke i thënë mirupafshim por me friken se mos turperoheshe në sytë e shokëve.
Kur ishe 25 vjec, ai pagoi dasmën tënde dhe ti ia shpërbleve duke ikur nga qyteti bashkë me gruan tënde.
Kur ishe 50 vjec ai u sëmur dhe kerkoi ndihmen tënde. Dhe ti e falenderove duke menduar se ai ishte barrë për ty.
Dhe pastaj nje dite ai vdiq. Dhe vdekja e tij ra si një rrufe në zemrën tënde. U pendove për të gjitha gjërat që s'kishe bërë.
Duajini prindërit, sepse ato te falen jeten dhe bënë që të bëhesh DIKUSHI në jetë!!!
Kur ishe 8 vjec, babai të bleu një akullore dhe ti e falenderove duke bërë pis pantallonat e tij ngaqë të pikonte akullorja.
Kur ishe 9 vjec, ai pagoi për kursin tënd të pianos dhe ti e falenderove duke mos mësuar instrumentin.
Kur ishe 10 vjec, ai të bëri shëtitje rreth e rrotull qytetit, të çoi nga stërvitja e futbollit tek ditëlindja e një shoku etj., dhe ti e falenderove duke dalë nga makina dhe kurrë nuk e ktheve kokën prapa.
Kur ishe 11 vjec, ai të çoi ty me shokët e tu në kinema, për të parë filmin që pëlqeje, dhe ti e falenderove duke i thënë që të ulej në një vend larg teje.
Kur ishe 13 vjec, të sugjeroi se si ti prisje flokët, dhe ti e falenderove duke i thënë se s'kishte shije për keto punë.
Kur ishe 14 ai të pagoi një eksursion një-mujorësh dhe ti e falenderove duke mos i derguar asnjë letër kur ishe larg.
Kur ishe 15, ai erdhi nga puna, dhe kërkonte një përqafim tëndin. Dhe ti e falenderove duke mbyllur derën e dhomës tënde.
Kur ishe 16 ai të mësoi makinen dhe ti e falenderove duke i marrë makinen përherë.
Kur ishe 17 ai priste një telefonatë të rendesishme dhe ti e falenderove duke ndenjur gjithë diten & natën në telefon.
Kur ishe 18 ai qau kur ti u diplomove ndërsa ti e falenderove duke festuar me shokët e tu.
Kur ishe 19 ai të pagoi kolegjin dhe solli valixhet e tua në dhomë, ndërsa ti e falenderove duke i thënë mirupafshim por me friken se mos turperoheshe në sytë e shokëve.
Kur ishe 25 vjec, ai pagoi dasmën tënde dhe ti ia shpërbleve duke ikur nga qyteti bashkë me gruan tënde.
Kur ishe 50 vjec ai u sëmur dhe kerkoi ndihmen tënde. Dhe ti e falenderove duke menduar se ai ishte barrë për ty.
Dhe pastaj nje dite ai vdiq. Dhe vdekja e tij ra si një rrufe në zemrën tënde. U pendove për të gjitha gjërat që s'kishe bërë.
Duajini prindërit, sepse ato te falen jeten dhe bënë që të bëhesh DIKUSHI në jetë!!!
il conte- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
falmi gjithe momentet e fjalet e papjekura,,,,[You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
DO TË IKËSH ??? E DI KE ARSYE SHUME TE FORTE
SE NDOSHTA U BËRA I TEPËRT ME FJALËT
QË PËRSËRIS KAQ SHPESH NDOSHTA U BËRA I TEPËRT ME DASHURINË QË PO MUNDOHEM TE TE DHUROJ
DO MËSOHEM TË JETOJ EDHE PA TY
POR MOS HARRO SE BOTA SILLET RRETH DIÇKA-JE
POR AJO "DIÇKA" NUK DO QE TE JESH TI ÇDO KUJTIM
ÇAST TË BUKUR
MOMENTET QË TË DHASHË E MË DHE CDO MOMENT TE KEQ
MOS E VRIT MENDJEN NËSE DO MËRZITEM
JAM MËSUAR ME TY
EGOIZMIN TËND ZHGËNJIMET QË MË DHE
UNE E DI QE TI DO VETEM TE IKESH
AS UNË NUK DUROJ DOT MË U LODHA DUKE DASHUR PËR DY
DUKE SAKRIFIKUAR PËR NJË TË ASHTUQUAJTUR "DASHURI" QË DËSHTOI PA NISUR AKOMA
IK DHE MOS HARRO TË MBYLLËSH PORTËN E ZEMRËS QË TË MOS KESH MË RAST TË
SHOHËSH NDONJË FIJE SHPRESE DHE KUJTO : " NDOSHTA DO TË TË DUAN MË SHUMË SE UNË
PORKURRË ASKUSH NUK DO TË TË DUROJË SIÇ TË DUROVA UNË
TE DASHUROVA SIC ISHE
TE THASH EDHE PO TE ISHTE MEKAT PERSERI DO TE DASHUROJA TY..
ASKUSH NUK DO TË TË VLERËSOJË SIÇ E BËRA UNE
NUK E DI KURRE SE CMENDOVE PER TE GJITHA
ME ESHTE KTHYER BOTA PERMBYS PAS ASAJ FJALE : TI JE I KEQ...
QE NE KETO MOMENTE
ME MUNGON KOHA KUR FLISNIM BASHKE ME MUNGOJNE SHAKAT DHE BISEDAT SERIOZE
ME MUNGOJNE FJALET E TUA ME MUNGON BUZEQESHJA JOTE
ME MUNGOJNE PSEUDONIMET QE PERDORIM PER NJERI-TJETRIN
ME MUNGOJNE MOMENTET KUR TE ACAROJA
ME MUNGON SHUM EDHE PSE NUK DUA TA PRANOJ SIKUR
TE MUND TE MENDOJE EDHE NJEHERE PER MUA…!!!
SE NDOSHTA U BËRA I TEPËRT ME FJALËT
QË PËRSËRIS KAQ SHPESH NDOSHTA U BËRA I TEPËRT ME DASHURINË QË PO MUNDOHEM TE TE DHUROJ
DO MËSOHEM TË JETOJ EDHE PA TY
POR MOS HARRO SE BOTA SILLET RRETH DIÇKA-JE
POR AJO "DIÇKA" NUK DO QE TE JESH TI ÇDO KUJTIM
ÇAST TË BUKUR
MOMENTET QË TË DHASHË E MË DHE CDO MOMENT TE KEQ
MOS E VRIT MENDJEN NËSE DO MËRZITEM
JAM MËSUAR ME TY
EGOIZMIN TËND ZHGËNJIMET QË MË DHE
UNE E DI QE TI DO VETEM TE IKESH
AS UNË NUK DUROJ DOT MË U LODHA DUKE DASHUR PËR DY
DUKE SAKRIFIKUAR PËR NJË TË ASHTUQUAJTUR "DASHURI" QË DËSHTOI PA NISUR AKOMA
IK DHE MOS HARRO TË MBYLLËSH PORTËN E ZEMRËS QË TË MOS KESH MË RAST TË
SHOHËSH NDONJË FIJE SHPRESE DHE KUJTO : " NDOSHTA DO TË TË DUAN MË SHUMË SE UNË
PORKURRË ASKUSH NUK DO TË TË DUROJË SIÇ TË DUROVA UNË
TE DASHUROVA SIC ISHE
TE THASH EDHE PO TE ISHTE MEKAT PERSERI DO TE DASHUROJA TY..
ASKUSH NUK DO TË TË VLERËSOJË SIÇ E BËRA UNE
NUK E DI KURRE SE CMENDOVE PER TE GJITHA
ME ESHTE KTHYER BOTA PERMBYS PAS ASAJ FJALE : TI JE I KEQ...
QE NE KETO MOMENTE
ME MUNGON KOHA KUR FLISNIM BASHKE ME MUNGOJNE SHAKAT DHE BISEDAT SERIOZE
ME MUNGOJNE FJALET E TUA ME MUNGON BUZEQESHJA JOTE
ME MUNGOJNE PSEUDONIMET QE PERDORIM PER NJERI-TJETRIN
ME MUNGOJNE MOMENTET KUR TE ACAROJA
ME MUNGON SHUM EDHE PSE NUK DUA TA PRANOJ SIKUR
TE MUND TE MENDOJE EDHE NJEHERE PER MUA…!!!
il conte- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
do doja te et dergoja nje harte,,,nje harte te mendimeve te mia,,qarte te shkruara,,,vetem e vetem qe ta kuptoje cdo gje,,,,mbase sdo te me jipje et drjte per gjithcka por te pakten do ma falje ndonje mendim ,,do te ishin ca gjera me et qarta,,,se keshtu e di qe sme ke falur asgje ,,edhe pse me sinqeritet veprova gjithmone,,,
Arabela- Princeshë
Gjinia :
....mos harro qe dikur ishe pjese e nje shoqerie me te cilet mu turret si ujqerit nje kufome dhe sot kerkon te behesh pjese e shoqerise sime sepse anjehere skemi qene .....
pse kaq mizor me muve [You must be registered and logged in to see this image.]Maksi shkruajti:....mos harro qe dikur ishe pjese e nje shoqerie me te cilet mu turret si ujqerit nje kufome dhe sot kerkon te behesh pjese e shoqerise sime sepse anjehere skemi qene .....
Ailin- Princeshë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 403
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/12/2012
Mosha : 29
Dedikuar Asaj !
Duaje shume . . .
Mos e lendo . . .
Perqafoje fort !
Beje te ndjeje tek ti dashurine qe une kurre nuk munda t'ia jepja !
Buzeqeshi kur te flet !
Puthe embel !
Mos e braktis per askend ne bote !
Ai mund te mos jete perfekt !
As ti nuk je !
Por se bashku , do jeni çifti me i bukur !
Mbase nuk do te shkruaje poezi , mbase nuk do te dergoje lule ,
por do te jape dicka nga vetja, qe e di shume mire se dhe mund t'ia thyesh !
Por ti mos e bej ate gabim !
Ai eshte nje djale perfekt !
Mos u perpiq ta ndryshosh !
Bertiti kur te nervozon , por mos i kerko ndarjen , do t'ia vrasesh ndjenjat !
Thuaji qe te mungon kur nuk e ke prane !
Beja te ditur qe eshte gjithcka per ty !
DJEMTE PERFEKTE NUK EKZISTOJNE !
POR ESHTE GJITHMONE NJE DJALE QE ESHTE PERFEKT PER TY !
Beje te gjeje tek ti Vajzen qe ai enderron . . .
Duaje shume . . .
Mos e lendo . . .
Perqafoje fort !
Beje te ndjeje tek ti dashurine qe une kurre nuk munda t'ia jepja !
Buzeqeshi kur te flet !
Puthe embel !
Mos e braktis per askend ne bote !
Ai mund te mos jete perfekt !
As ti nuk je !
Por se bashku , do jeni çifti me i bukur !
Mbase nuk do te shkruaje poezi , mbase nuk do te dergoje lule ,
por do te jape dicka nga vetja, qe e di shume mire se dhe mund t'ia thyesh !
Por ti mos e bej ate gabim !
Ai eshte nje djale perfekt !
Mos u perpiq ta ndryshosh !
Bertiti kur te nervozon , por mos i kerko ndarjen , do t'ia vrasesh ndjenjat !
Thuaji qe te mungon kur nuk e ke prane !
Beja te ditur qe eshte gjithcka per ty !
DJEMTE PERFEKTE NUK EKZISTOJNE !
POR ESHTE GJITHMONE NJE DJALE QE ESHTE PERFEKT PER TY !
Beje te gjeje tek ti Vajzen qe ai enderron . . .
il conte- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Kur dashuron, te lind deshire per te fluturuar, dhe koha qe e pershkruajme sebashku nuk na mjafton pothuajse asnjeher..." Kur dashuron nuk ke me nevoje te flasesh,dhe qendron duke degjuar nje dhimbje qe nuk e do..." Nese dashuria ekziston ose nuk ekziston ne cdo moment eshte nje emocion...lejoje te rritet me ty !!
te dua se sme mere me njeri me 4 cilimij [You must be registered and logged in to see this image.]
Ailin- Princeshë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 403
Gjinia :
Anëtarësuar : 18/12/2012
Mosha : 29
Me zemren e cdo njerit nga ne lind nje deshire per te dashuruar,nje emocion dhe nje pasion qe cdo mashkull do qe ta kete perkrah, dhe ne gruan e jetes se tij...Nje grua te ndryshon jeten...vetem ajo e ka kapacitetin qe te beje te vleresosh krijimi e asaj qe na rrethon...Sepse mjafton ta shikosh,ta degjosh, dhe te mundohesh te kuptosh sa e rendesishme eshte per jeten tende...Shume here jam munduar te
gjej fraza dhe fjale per te pershkruar nje femer...por frazat dhe fjalet nuk mjaftojne ate qe ajo eshte per ju...cdo grua duhet te degjohet, kuptohet , dashurohet dhe te respektohet!
gjej fraza dhe fjale per te pershkruar nje femer...por frazat dhe fjalet nuk mjaftojne ate qe ajo eshte per ju...cdo grua duhet te degjohet, kuptohet , dashurohet dhe te respektohet!
Faqja 13 e 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Faqja 13 e 17
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi