Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Mëlçia e dëmshme për të sëmurët me zemër  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Mëlçia e dëmshme për të sëmurët me zemër  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mëlçia e dëmshme për të sëmurët me zemër

Shko poshtë

Mëlçia e dëmshme për të sëmurët me zemër  Empty Mëlçia e dëmshme për të sëmurët me zemër

Mesazh nga Alberti Thu 3 Jan 2013 - 4:53

Mëlçia e dëmshme për të sëmurët me zemër

Kolesteroli i mëlçisë së zezë është shumë i lartë dhe është i dëmshëm për persona që vuajnë nga sëmundjet e zemrës dhe enëve të gjakut, theksojnë ekspertët e ushqimit.

Mëlçia e zezë, sikurse mëlçia e mardhë, është një lëndë ushqimore me vlerë për arsye se është vendi i grumbullimit të vitaminave dhe mineraleve dhe përmban shumë hekur, vitamina të grupit B, zink dhe vitaminën A. Ajo është neutrale, por kolesteroli i saj është i lartë në mënyrë që në çdo 100 gram mëlçi të zezë ndodhet 150 miligram kolesterol. Ky kolesterol është i dëmshëm për personat që vuajnë nga sëmundjet e zemrës dhe enëve të gjakut.

Mëlçia e zezë nuk është ushqim që të konsumohet çdo ditë, por mund të konsumohet një herë në javë. Ndërsa, mëlçia e bardhë nuk konsiderohet një ushqim me vlerë dhe tretja e saj është shumë e vështirë.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: