Aishwarya Rai, femra më e bukur në botë
3 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Aishwarya Rai, femra më e bukur në botë
Aktorja nga India, Aishwarya Rai, është zgjedhur e para në një sondazh të realizuar enkas për të zgjedhur femrën më të bukur nga fytyrat e ekranit anekënd botës.
Këngëtarja Beyonce ka zënë vendin e 19-të në këtë listë, përpara saj gjendet aktorja dhe këngëtarja Jennifer Lopez (18), pastaj modelja Alessandra Ambrosio (16’), aktorja Jessica Alba (15), modelja Candice Swanepoel (13) dhe aktorja Mila Kunis (11).
Në dhjetë vendet e para gjendet e dashura e Cristiano Ronaldos, modelja ruse Irina Shayk (9), pastaj aktorja Megan Fox (8), modelja Miranda Kerr (7) dhe aktorja turke Tuba Buyukustun (6) (e njohur për rolin e Filizit në serialin “Ihlamurlar Altında”).
E famshmja Angelina Jolie gjendet në vendin e katërt, ndërsa vendi i tretë i takon supermodeles Adriana Lima.
Aktorja turke Nurgul Yesilçay (e njohur e për rolin e Yasemin në serialin “Ask ve Ceza) është votuar e dyta, menjëherë prapa bukuroshes Aishwarya Rai.
Re: Aishwarya Rai, femra më e bukur në botë
SHUM E BUKUR POR Miranda KerrTA HEQ TRUNIN TA CON NPOLE TKUNDERTA
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Jo nuk I afrohet Miranda as deri te gjunjet.Anakonda shkruajti:SHUM E BUKUR POR Miranda KerrTA HEQ TRUNIN TA CON NPOLE TKUNDERTA
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
o kaspo lol pa shife niqik mir lol ajo duket e vetllave u ka fut silikond masanej kerr o modelja me e bukur e ma e pagume nbot ajo ka trup e pamje jo si kjo bufekasperi shkruajti:Jo nuk I afrohet Miranda as deri te gjunjet.Anakonda shkruajti:SHUM E BUKUR POR Miranda KerrTA HEQ TRUNIN TA CON NPOLE TKUNDERTA
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Femra me dekoltenë më të bukur është.
» Femra e bukur e dëmshme për shëndetin e mashkullit
» Ja femra me e bukur ne bote, një miks aktoresh e dukeshash
» Santorini, ishulli më i bukur në botë (foto nga 5 ishujt më të bukur)
» Aishwarya Rai lind vajzë
» Femra e bukur e dëmshme për shëndetin e mashkullit
» Ja femra me e bukur ne bote, një miks aktoresh e dukeshash
» Santorini, ishulli më i bukur në botë (foto nga 5 ishujt më të bukur)
» Aishwarya Rai lind vajzë
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi