Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Aishwarya Rai, femra më e bukur në botë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Aishwarya Rai, femra më e bukur në botë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aishwarya Rai, femra më e bukur në botë

3 posters

Shko poshtë

Aishwarya Rai, femra më e bukur në botë Empty Aishwarya Rai, femra më e bukur në botë

Mesazh nga Binni Tue 8 Jan 2013 - 23:47

Aishwarya Rai, femra më e bukur në botë F.0108222921810_m

Aktorja nga India, Aishwarya Rai, është zgjedhur e para në një sondazh të realizuar enkas për të zgjedhur femrën më të bukur nga fytyrat e ekranit anekënd botës.
Këngëtarja Beyonce ka zënë vendin e 19-të në këtë listë, përpara saj gjendet aktorja dhe këngëtarja Jennifer Lopez (18), pastaj modelja Alessandra Ambrosio (16’), aktorja Jessica Alba (15), modelja Candice Swanepoel (13) dhe aktorja Mila Kunis (11).

Në dhjetë vendet e para gjendet e dashura e Cristiano Ronaldos, modelja ruse Irina Shayk (9), pastaj aktorja Megan Fox (8), modelja Miranda Kerr (7) dhe aktorja turke Tuba Buyukustun (6) (e njohur për rolin e Filizit në serialin “Ihlamurlar Altında”).

E famshmja Angelina Jolie gjendet në vendin e katërt, ndërsa vendi i tretë i takon supermodeles Adriana Lima.

Aktorja turke Nurgul Yesilçay (e njohur e për rolin e Yasemin në serialin “Ask ve Ceza) është votuar e dyta, menjëherë prapa bukuroshes Aishwarya Rai.

Binni
Binni
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Mendjen Tuaj!!
Postime Postime : 7205
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 03/01/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Sporti,

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Aishwarya Rai, femra më e bukur në botë Empty Re: Aishwarya Rai, femra më e bukur në botë

Mesazh nga Anakonda Tue 21 May 2013 - 21:39

SHUM E BUKUR POR Miranda KerrTA HEQ TRUNIN TA CON NPOLE TKUNDERTA
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Aishwarya Rai, femra më e bukur në botë Empty Re: Aishwarya Rai, femra më e bukur në botë

Mesazh nga kasperi Tue 21 May 2013 - 22:38

Anakonda shkruajti:SHUM E BUKUR POR Miranda KerrTA HEQ TRUNIN TA CON NPOLE TKUNDERTA
Jo nuk I afrohet Miranda as deri te gjunjet.
kasperi
kasperi
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Prishtine
Postime Postime : 19666
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi Hobi : trokitja ne dritare

Mesazh nga Anakonda Wed 22 May 2013 - 5:33

kasperi shkruajti:
Anakonda shkruajti:SHUM E BUKUR POR Miranda KerrTA HEQ TRUNIN TA CON NPOLE TKUNDERTA
Jo nuk I afrohet Miranda as deri te gjunjet.
o kaspo lol pa shife niqik mir lol ajo duket e vetllave u ka fut silikond masanej kerr o modelja me e bukur e ma e pagume nbot ajo ka trup e pamje jo si kjo bufe
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi