Ja femra me e bukur ne bote, një miks aktoresh e dukeshash
4 posters
Faqja 1 e 1
Ja femra me e bukur ne bote, një miks aktoresh e dukeshash
Faqja “feelunique.com”, që trajton çdo gjë që ka lidhje me bukurinë, ka ftuar 9350 klientë të votojnë për pjesët më të bukura të fytyrës së “VIP”-ave dhe si rezultat ka dalë ajo që mund të cilësohet si “top of the world”.
Eshte me e bukura ne bote, por rralle ta keni shikuar me pare. Po, sepse ka lindur nga portretet më të mira të femrave të “showbiz”-it botëror.
Faqja “feelunique.com”, që trajton çdo gjë që ka lidhje me bukurinë, ka ftuar 9350 klientë të votojnë për pjesët më të bukura të fytyrës së “VIP”-ave dhe si rezultat ka dalë ajo që mund të cilësohet si “top of the world”.
Kështu, me pak fjalë, nën flokët e Kate Middleton, dukeshës së Cambridge dhe të shoqes së princit William, do të gjeni sytë e këngëtares Cheryl Cole, hundën e aktores Kate Beckinsale dhe mollëzat e yllit të Hollywood-it, Keira Knightley.
Vetullat janë të Megan Fox, kurse mjekra perfekte është e një tjetër aktoreje si Gwyneth Paltrow. E të kujt mund të jenë buzët përveçse të Angelina Jolie, teksa gjoksi takon Kelly Brookut. Përfundimisht, si ju duket?
Eshte me e bukura ne bote, por rralle ta keni shikuar me pare. Po, sepse ka lindur nga portretet më të mira të femrave të “showbiz”-it botëror.
Kështu, me pak fjalë, nën flokët e Kate Middleton, dukeshës së Cambridge dhe të shoqes së princit William, do të gjeni sytë e këngëtares Cheryl Cole, hundën e aktores Kate Beckinsale dhe mollëzat e yllit të Hollywood-it, Keira Knightley.
Vetullat janë të Megan Fox, kurse mjekra perfekte është e një tjetër aktoreje si Gwyneth Paltrow. E të kujt mund të jenë buzët përveçse të Angelina Jolie, teksa gjoksi takon Kelly Brookut. Përfundimisht, si ju duket?
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Ja femra me e bukur ne bote, një miks aktoresh e dukeshash
noooooooooooooooooooooooooooooooooo :541221: :541221: :541221:
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Ca ja paskan fut kot
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
cfare kot se,,,a e shiko me cafre e humbin kohen,,,??duke korrigjuar ate qe i ka krijuar,,,hajde mendje hajde,,,bej supe femrash bej,,, :541221: :541221:Arabela shkruajti:noooooooooooooooooooooooooooooooooo :541221: :541221: :541221:
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
gja ma koti se kjo skom ngju naj her njeten time
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Femra me dekoltenë më të bukur është.
» Aishwarya Rai, femra më e bukur në botë
» Femra e bukur e dëmshme për shëndetin e mashkullit
» Santorini, ishulli më i bukur në botë (foto nga 5 ishujt më të bukur)
» Femra qe terhiqen nga femra te tjera-Shkaqet e lesbizmit
» Aishwarya Rai, femra më e bukur në botë
» Femra e bukur e dëmshme për shëndetin e mashkullit
» Santorini, ishulli më i bukur në botë (foto nga 5 ishujt më të bukur)
» Femra qe terhiqen nga femra te tjera-Shkaqet e lesbizmit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi