Grabitje spektakolare diamantesh në aeroportin e Brukselit
Faqja 1 e 1
Grabitje spektakolare diamantesh në aeroportin e Brukselit
BRUKSEL – Tetë persona kanë kryer sot një grabitje spektakolare në aeroportin e Brukselit, duke marrë një ngarkesë të madhe diamantësh.
Tetë grabitësit arritën të thyenin gardhin e sigurisë dhe grabiten diamantet ndërsa po ngarkoheshin mbi një furgon sigurie Brink, që po transportonte diamantet drejt avionit që kishte destinacion Zvicrën.
Ata mundën të arratiseshin përmes të njëjtit vend nga hynë, ndërsa policia gjeti një automjet të djegur pranë aeroportit. Policia tha se vlera e diamanteve të grabitur është rreth 50 milionë euro.
AFP citon një zëdhënës të prokurorisë të jetë shprehur se kjo është grabitja më e madhe e shënuar ndonjëherë.
(er.nu/news24/BalkanWeb)
Tetë grabitësit arritën të thyenin gardhin e sigurisë dhe grabiten diamantet ndërsa po ngarkoheshin mbi një furgon sigurie Brink, që po transportonte diamantet drejt avionit që kishte destinacion Zvicrën.
Ata mundën të arratiseshin përmes të njëjtit vend nga hynë, ndërsa policia gjeti një automjet të djegur pranë aeroportit. Policia tha se vlera e diamanteve të grabitur është rreth 50 milionë euro.
AFP citon një zëdhënës të prokurorisë të jetë shprehur se kjo është grabitja më e madhe e shënuar ndonjëherë.
(er.nu/news24/BalkanWeb)
Similar topics
» Pengmarrje dhe grabitje me armë në mes të Tiranës
» Lady Gaga me buzëqeshje prej diamantësh
» Arratisje spektakolare e dy shqiptareve nga burgu i parmes
» Pamje spektakolare! Qytetet më shumëngjyrëshe në botë
» Arrestohen tre persona për grabitje të armatosura
» Lady Gaga me buzëqeshje prej diamantësh
» Arratisje spektakolare e dy shqiptareve nga burgu i parmes
» Pamje spektakolare! Qytetet më shumëngjyrëshe në botë
» Arrestohen tre persona për grabitje të armatosura
Faqja 1 e 1