Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Arrestohen tre persona për grabitje të armatosura People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Arrestohen tre persona për grabitje të armatosura People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Arrestohen tre persona për grabitje të armatosura

Shko poshtë

Arrestohen tre persona për grabitje të armatosura Empty Arrestohen tre persona për grabitje të armatosura

Mesazh nga Alberti Mon 18 Mar 2013 - 6:17

Arrestohen tre persona për grabitje të armatosura

Policia ka arrestuar tre persona, H.R. 1982, A.H. 1987, dhe A.R. 1993, të gjithë nga Mitrovica, për dyshim të përfshirjes së tyre në bashkëkryerje të veprave të rënda të grabitjes dhe mbajtje në pronësi, kontroll, posedim apo shfrytëzim të paautorizuar të armëve, duke vepruar në grup të armatosur dhe të maskuar.
Zëdhënësi i policisë në Mitrovicë, Besim Hoti, ka thënë se gjatë fundjavës, hetuesit rajonal të Policisë së Kosovës, kanë realizuar bastisje të koordinuar të dy shtëpive në dy lokacione të ndryshme dhe arrestim të të dyshuarve.

“Operacioni i bastisjes ka rezultuar me identifikimin dhe arrestimin e tre personave si të dyshuar kryesor për përfshirjen e tyre në së paku tri raste të grabitjes së armatosur, që kanë ndodhur në Mitrovicë, përkatësisht në lokale të lojërave të fatit (kazino)”, ka thënë kapiteni Hoti.

Ai ka shtuar se ndaj tre të dyshuarve të arrestuar është ngritur kallëzim penal dhe të njëjtëve u është shqiptuar masa e paraburgimit deri në 30 ditë.

Alberti
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 41743
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha Mosha : 36
Hobi Hobi : Tenisi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: