Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pomfriti rrit rrezikun për kancer People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pomfriti rrit rrezikun për kancer People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pomfriti rrit rrezikun për kancer

Shko poshtë

Pomfriti rrit rrezikun për kancer Empty Pomfriti rrit rrezikun për kancer

Mesazh nga T_o_n_i Thu 7 Mar 2013 - 7:15

Të ngrënit një herë në javë e pomfritit rrit rrezikun për kancer deri në 3 herë tek meshkujt. Një porcion i vetëm në javë rrit rrezikun e kancerit të prostatës për 30 deri 37 % thonë shkencëtarët.

Pomfriti hyn në ushqimet me rrezikshmëri të lartë në shkaktimin e llojeve të ndryshme të tumoreve, së bashku me ushqimet tjera yndyrore siç janë pula e pjekur, peshku i fërguar dhe llokumet.

Një studim tjetër i kësaj natyre i bërë nga Instituti Amerikan i Studimeve në Seattle për të ardhur tek rezultatet e dëshiruara ka përcjellur 3000 meshkuj në aspektin e mënyrës ushqyese .

Megjithatë Instituti i kërkimeve kancerogjene të Britanisë së Madhe deklaroi se një studim i vetëm nuk mjafton për të ardhur në përfundime të sigurta .

Ndërkohë një hulumtim i bërë në New York thotë se ngrënia në sasi të madhe e patates, bukës së bardhë, makaronave dhe ushqimeve nga qumështi shkakton akne në fytyrë.
T_o_n_i
T_o_n_i
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Tirane
Postime Postime : 18036
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 30/05/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: