Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Sa shume din shqiptaret e Shqiperise per Kosoven People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Sa shume din shqiptaret e Shqiperise per Kosoven People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sa shume din shqiptaret e Shqiperise per Kosoven

4 posters

Shko poshtë

Sa shume din shqiptaret e Shqiperise per Kosoven Empty Sa shume din shqiptaret e Shqiperise per Kosoven

Mesazh nga seriozi Fri 22 Mar 2013 - 8:39

Edituar për herë të fundit nga seriozi në Wed 24 Apr 2013 - 9:38, edituar 1 herë gjithsej
seriozi
seriozi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 179
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/02/2013
Mosha Mosha : 35

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Sa shume din shqiptaret e Shqiperise per Kosoven Empty Re: Sa shume din shqiptaret e Shqiperise per Kosoven

Mesazh nga LaDescarada Fri 22 Mar 2013 - 10:55

kukuuuuu smuj me besu ...si hjg pom doket qe spo din per kosoven: eeww eeww shkurte fejza e kendon himnin e kosoves ncncn po kur nuk din sdi pse pja fusin kot kishe pooo eeww edhe te bindur kishe qashtu o hahahah
LaDescarada
LaDescarada
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 11767
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 29/12/2009

Sa shume din shqiptaret e Shqiperise per Kosoven Empty Re: Sa shume din shqiptaret e Shqiperise per Kosoven

Mesazh nga seriozi Fri 22 Mar 2013 - 11:24

kryeparlamentari Ramadani DANI. Ne te vertet eshte Jakup Krasniqi.

As une nuk e kom besu por duhet te pajtohemi me realitetin.
seriozi
seriozi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga Vizitor Fri 29 Mar 2013 - 9:17

Nuk e kuptoj qellimin e kesaj teme. Per ca behet fjale ketu?
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga WebMaster Fri 29 Mar 2013 - 9:21

Ta them un ilirziu kjo teme eshte realiteti jon qe shqiptaret flasim shqiperi ka nga ata qe nuk din asgje per kosoven mbajne mend vetem kohet e fundit kur plasi lufta asgje me teper ja ku eshte kuptimi i fjales qe ne me shum se nga ngjarja qe ka ndodhur nuk dim asgje.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mesazh nga Vizitor Fri 29 Mar 2013 - 9:25

Aaaa kuptova. Tani kam shume pytje ne lidhje me kete teme.
Lejohem?
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga WebMaster Fri 29 Mar 2013 - 9:29

Patjeter bej pyetjet edhe do te kthehen pergjigjet sigurisht mos prit nga mua sepse un di shum pak ate pak qe di do te mundohem ta shpjegoj kur te kem kohe.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga Vizitor Fri 29 Mar 2013 - 9:32

Atehere pytja e pare:
Pse duhet te dine Shqiptaret ne Shqipri gjera qe kan lidhje me Kosoven?
...dhe pytja e dyte:
Pse Kosova kerkon afirmin nga Shqipria ne lidhje me c'do gje qe bejne ata?

Ju faleminderit per kohen nqs i pergjigjeni ketyre pytjeve.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga LaDescarada Fri 29 Mar 2013 - 21:50

ilirziu shkruajti:Atehere pytja e pare:
...dhe pytja e dyte:

Ilir...mfal nese me sinqeritet te them: ti a je injorant apo qka??
a jemi shqiptar a sjemi...duhet ta dim per njeri tjetrin spaku kush eshte presindeti, kryministri i ks apo shqiperis, e do gjera te vogla...as une spo e them se i di te gjithat per shqiptaret ne shqiperi po bile i di disa...ma merr mendja se ne kosovaret dim ma hsum per shqiperin se sa ju per ne...ky eshte realiteti...

po per ty kto gjera nuk vlejn atehere rri se mir je ...hiq mos dij asgje per kosoven !!
LaDescarada
LaDescarada
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 11767
Anëtarësuar Anëtarësuar : 29/12/2009

Mesazh nga seriozi Sun 31 Mar 2013 - 2:28

ilirziu shkruajti:Aaaa kuptova. Tani kam shume pytje ne lidhje me kete teme.
Lejohem?

shikoje dhe degjoje me vemendje mire viedon dhe e din per qka bahet fjale
seriozi
seriozi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga seriozi Sun 31 Mar 2013 - 2:39

LaDescarada shkruajti:
...dhe pytja e dyte:

Ilir...mfal nese me sinqeritet te them: ti a je injorant apo qka??
a jemi shqiptar a sjemi...duhet ta dim per njeri tjetrin spaku kush eshte presindeti, kryministri i ks apo shqiperis, e do gjera te vogla...as une spo e them se i di te gjithat per shqiptaret ne shqiperi po bile i di disa...ma merr mendja se ne kosovaret dim ma hsum per shqiperin se sa ju per ne...ky eshte realiteti...

po per ty kto gjera nuk vlejn atehere rri se mir je ...hiq mos dij asgje per kosoven !!
LaDescarada mir e ke vetem deshta edhe me pyte kete ilirzu me thuaj atehere perse luftuam ne ne vitet 80-ta dhe 90- ta?
Siaps teje ne luftuam per kurgjo hiq se me shqiperin nuk duhet te kemi asgje te perbashket, duhet mu bashku perseri me SERBIN sipas menidimit tende.
INJORANT I MADH KUKSHE o ilirzu
seriozi
seriozi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga WebMaster Sun 31 Mar 2013 - 4:31

...dhe pytja e dyte:

Pershendetje Ilirziu un nuk di shum per kosoven po di pak ,,Po te tregoj historin e nje familje qe si shqiptare i kemi hapur dyert tona per ata kur ndodhi lufta qe u be masaker.Edhe un Si dhe Familja ime kemi nderin qe kemi mbajtur brenda nje Familja nga Kosova burre e grua edhe 4 femi kur ndodhi fatkeqesia .Edhe dihet qe dicka se sili nga ne din ndonje gje .Po shqiptaret ta them un nuk din te ngrej breket e veta jo me te kujtojne se cfar ka ndodhur apo cfar duhet te dim per kosoven sepse nganjehere flasin kot i bien shkurt sepse nuk din .Shqiptari han kafshaten e bukes kot nganjehere sepse nuk din ta kapperdine ashtu si duhet lali .Un si klea nuk di shum sepse jam rritur jasht Atdheut edhe nuk mbaj mend shum pervecse asaj familjes qe kemi mbajtur ne shtepi edhe jam shum shum e nderuar edhe e bej perseri kete gje.Injoranca e shqiptarit ska fillim edhe mbarim.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga Vizitor Mon 1 Apr 2013 - 8:52

Kam pershtypjen se ju nuk kuptuat pytjen.
Ja te provojme nji pytje tjeter.
A e dini ju qe te gjith keta qe shifni ne video nuk jan nga Tirana por jan te ardh nga vende te tjera, disa prej tyre nga Kosova?
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Gjilanasi Mon 1 Apr 2013 - 8:58

Une jam kosovar,,,,
dhe se kem obligim tim gjdo gje per shtetet tjera
apo them per shqiperin
problemi qendron sepse ata qe sedin per kosovene apo shqiperin eshte sepse skan dashur ti mesojn keto ,,, po kan shikuar si te bejn jeten e vet ,,, kaqqq
nuk ka nevoj em ofendu askend ,, sepse obligim nuk e kan ,, ti din kush jan apo qka jan
Gjilanasi
Gjilanasi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Gjilan
Postime Postime : 673
Anëtarësuar Anëtarësuar : 06/01/2013
Hobi Hobi : .....

Mesazh nga seriozi Tue 2 Apr 2013 - 11:08

Gjilanasi shkruajti:Une jam kosovar,,,,
dhe se kem obligim tim gjdo gje per shtetet tjera
apo them per shqiperin
problemi qendron sepse ata qe sedin per kosovene apo shqiperin eshte sepse skan dashur ti mesojn keto ,,, po kan shikuar si te bejn jeten e vet ,,, kaqqq
nuk ka nevoj em ofendu askend ,, sepse obligim nuk e kan ,, ti din kush jan apo qka jan

Obligim nuk e kan por te pakten munden me hy ne Google dhe te bejne ni kerkim te shpejt per disa informacione me kryesore, nuk ju merr kohe 5 minuta me se shumti.
seriozi
seriozi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi