Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
E quajti Edi Ramën “Hitler” pezullohet nga detyra Breçani People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
E quajti Edi Ramën “Hitler” pezullohet nga detyra Breçani People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

E quajti Edi Ramën “Hitler” pezullohet nga detyra Breçani

Shko poshtë

E quajti Edi Ramën “Hitler” pezullohet nga detyra Breçani Empty E quajti Edi Ramën “Hitler” pezullohet nga detyra Breçani

Mesazh nga An0nim Wed 3 Jul 2013 - 3:09

E quajti Edi Ramën “Hitler” pezullohet nga detyra Breçani Thumb_250x150Erzen Brecani Zv/drejtor i policisë së Tiranës është pezulluar nga detyra për një periudhe një mujore pasi ka quajtur liderin e të majtës “Hitler”.

Vendimi është marrë nga kreu i Policisë së Shtetit Hysni Burga një ditë pas publikimit të një statusi në rrjetin social “Facebook”, Zv/drejtor i policisë së Tiranës etiketonte kreun e PS njëherësh kryeministrin e ardhshëm si “Hitler dhe Enver Hoxha i dytë”.

Kreu i Policisë së Shtetit Hysni Byrgaj sqaron se në lidhje me incidentin do të kryehet një inspektim nga ana e Policisë së Tiranës nëse komenti mban autorësinë e zv/drejtorit të Policisë Erzen Brecani dhe më pas do jetë Komisioni Disiplinor që do marrë vendim pëfundimtar . /alb-observer.com/
An0nim
An0nim
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Sarande
Postime Postime : 2383
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha Mosha : 34

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics