Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Partia LISBA dhe disa imamë refuzojnë simbolet shqiptare, flamurin kombëtar. People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Partia LISBA dhe disa imamë refuzojnë simbolet shqiptare, flamurin kombëtar. People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Partia LISBA dhe disa imamë refuzojnë simbolet shqiptare, flamurin kombëtar.

Shko poshtë

Partia LISBA dhe disa imamë refuzojnë simbolet shqiptare, flamurin kombëtar. Empty Partia LISBA dhe disa imamë refuzojnë simbolet shqiptare, flamurin kombëtar.

Mesazh nga An0nim Thu 11 Jul 2013 - 4:50

Partia LISBA dhe disa imamë refuzojnë simbolet shqiptare, flamurin kombëtar. Largea_bashkohu1371139337
Injorojnë dhe mohojnë simbolet e Kosovës edhe ato kombëtare shqiptare. Nuk përdorojnë flamurin kuq e zi me shqiponjë e as të Kosovës. 

Në vend të tyre në zyrën e partisë Islame “Bashkohu”/ LISBA valëvitet flamuri arab i sheriatit ("flamur i Kalifatit"), i traditës arabe, i njëjti përdorët nga talibanët në Afganistan dhe shtetet arabike. 

Disa imamë të Kosovës dhe Partia Islame “Bashkohu”/ LISBA, jo vetëm se mohojnë heroin kombëtar shqiptar Skënderbeun, mohojnë edhe historinë mesjetare shqiptare, mohojnë entitetin dhe kombin shqiptar, mohojnë edhe simbolet kombëtare shqiptare.

Në selinë e partisë Islame “Bashkohu”/ LISBA valëviten simbolet islame, flamuri “Liuaa” me ngjyrë të bardhë ("flamur i Kalifatit"), e me shkronja të zeza të shkruar “la ilaha illa Allah, Muhamed Resul Allah”. Sipas islamikëve nuk mund të tundën flamujt që përfaqësojnë koncepte të ndryshme nga Islami, edhe ai shqiptar kuq e zi e me shqiponjë. Marre nga Gazeta Bota Sot.
An0nim
An0nim
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Sarande
Postime Postime : 2383
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha Mosha : 34

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics