Ibrahimovic: Ronaldo nuk eshte futbollisti me i mire ne bote
2 posters
Faqja 1 e 1
Ibrahimovic: Ronaldo nuk eshte futbollisti me i mire ne bote
Suedezi Zllatan Ibrahimoviç është shprehur se Kristiano ronaldo nuk është futbollisti më i mirë në botë. Deklarata e tij u bë në prag të ndeshjes miqësore mes Realit dhe PSG. Ibra u pyet nga gazetarët në lidhje me zërat për një kalim të mundshëm të Ronaldos tek PSG, duke dhënë mendin e tij për portugezin.
“Kristiano Ronaldo është njëri ndër lojtarët më të mirë në botë. Është shumë normale që ai të lidhet me PSG-në shumë shpesh, sepse projekti i këtij klubi është që të bëhet më i miri në Evropë dhe mundohet të mbledh të gjithë lojtarët e mirë”, ka thënë Ibra gjatë një konference.
Mirëpo kur përkthyesi i pranishëm i mori fjalët e tij gabimisht, sikur suedezi tha se Ronaldo është më i miri në botë, Ibra ndërhyri dhe tha: “Jo, ai është një ndër më të mirët, jo më i miri”./shqiperia.com
“Kristiano Ronaldo është njëri ndër lojtarët më të mirë në botë. Është shumë normale që ai të lidhet me PSG-në shumë shpesh, sepse projekti i këtij klubi është që të bëhet më i miri në Evropë dhe mundohet të mbledh të gjithë lojtarët e mirë”, ka thënë Ibra gjatë një konference.
Mirëpo kur përkthyesi i pranishëm i mori fjalët e tij gabimisht, sikur suedezi tha se Ronaldo është më i miri në botë, Ibra ndërhyri dhe tha: “Jo, ai është një ndër më të mirët, jo më i miri”./shqiperia.com
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Re: Ibrahimovic: Ronaldo nuk eshte futbollisti me i mire ne bote
rendsi ka qe ty ta kalon
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Ramos: Ronaldo po e dëshmon veten më mirë se Messi
» A është e mundur që, pa patur aspak dyshim, të dallojmë se ç'është e mirë apo e keqe?!
» Kristiano Ronaldo u jep fund dilemave 'E ardhmja ime eshte te Real Madridi'
» A eshte mire qe pyesim..?
» Nuk e di çfarë do? Kjo është gjë e mirë…
» A është e mundur që, pa patur aspak dyshim, të dallojmë se ç'është e mirë apo e keqe?!
» Kristiano Ronaldo u jep fund dilemave 'E ardhmja ime eshte te Real Madridi'
» A eshte mire qe pyesim..?
» Nuk e di çfarë do? Kjo është gjë e mirë…
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi