Grinden për një gardh, plagosen me armë zjarri babë e bir
Faqja 1 e 1
Grinden për një gardh, plagosen me armë zjarri babë e bir
DURRËS-Një person ka plagosur me armë zjarri babë e bir në Durrës, ndërsa ngjarja dyshohet se ka pasur motive pronësie.
Ngjarja është shënuar mbrëmjen e së shtunës në fshatin Rushkull, ku pas një konflikti për motive të dobëta, nipi qëlloi me armë mbi xhaxhain dhe kushëririn e tij. Për pasojë kanë mbetur të plagosur Gjon Zefi dhe Renato Zefi, atë e bir.
Të plagosurit janë dërguar në spitalin e Durrësit, njëri prej tyre në gjendje te rëndë. Konflikti mes tyre, sipas policisë ka nisur fillimisht mes te rinjve, por më pas ka degraduar deri në përdorimin e armës. Autor
Autor i kësaj ngjarje është identifikuar si Petraq Zefi, ndërsa policia po punon për kapjen e tij dhe sqarimin e rrethanave të ngjarjes.
(d.b/News24/BalkanWeb)
Ngjarja është shënuar mbrëmjen e së shtunës në fshatin Rushkull, ku pas një konflikti për motive të dobëta, nipi qëlloi me armë mbi xhaxhain dhe kushëririn e tij. Për pasojë kanë mbetur të plagosur Gjon Zefi dhe Renato Zefi, atë e bir.
Të plagosurit janë dërguar në spitalin e Durrësit, njëri prej tyre në gjendje te rëndë. Konflikti mes tyre, sipas policisë ka nisur fillimisht mes te rinjve, por më pas ka degraduar deri në përdorimin e armës. Autor
Autor i kësaj ngjarje është identifikuar si Petraq Zefi, ndërsa policia po punon për kapjen e tij dhe sqarimin e rrethanave të ngjarjes.
(d.b/News24/BalkanWeb)
Similar topics
» Durres, plagosen me arme zjarri 3 persona
» Sherri me fqinjin, plagosen babë e bir
» Durrës, ekzekutohet më armë zjarri një 40-vjeçar
» Kurbin, ekzekutohet me armë zjarri një 34-vjeçar
» Durrës, dajat dhe nipat therren për një gardh
» Sherri me fqinjin, plagosen babë e bir
» Durrës, ekzekutohet më armë zjarri një 40-vjeçar
» Kurbin, ekzekutohet me armë zjarri një 34-vjeçar
» Durrës, dajat dhe nipat therren për një gardh
Faqja 1 e 1