Fule: Zgjidhja e “emrit”, eshte momenti i duhur
Faqja 1 e 1
Fule: Zgjidhja e “emrit”, eshte momenti i duhur
Komisioneri evropian per Zgjerimin, Shtefan Fule ka deklaruar nga Shkupi se tani eshte momenti i duhur per zgjidhjen e ceshtjes se emrit dhe nuk duhet humbur me kohe.
Duke folur pas takimeve te realizuara me zyrtare maqedonas, Fule eshte shprehur se mbeshtet plotesisht perspektiven evropiane te Maqedonise.
“Jam i perkushtuar per te ardhmen evropiane te Maqedonise. Zgjerimi eshte nje nga politikat afatgjata te BE-se dhe jam i bindur se ky eshte edhe celesi i ardhmerise se vendeve te rajonit”, ka pohuar Fule.
Ai ka theksuar se rekomandimi i KE per caktimin e dates per fillimin e negociatave per anetaresim duhet te interpretohet si nxitje per zgjidhjen perfundimtare te ceshtjes se emrit.
“Tani ekziston nje mundesi unike per te gjetur zgjidhjen e kesaj ceshtjeje dhe ky moment duhet te shfrytezohet”, ka shtuar Fule.
Duke folur pas takimeve te realizuara me zyrtare maqedonas, Fule eshte shprehur se mbeshtet plotesisht perspektiven evropiane te Maqedonise.
“Jam i perkushtuar per te ardhmen evropiane te Maqedonise. Zgjerimi eshte nje nga politikat afatgjata te BE-se dhe jam i bindur se ky eshte edhe celesi i ardhmerise se vendeve te rajonit”, ka pohuar Fule.
Ai ka theksuar se rekomandimi i KE per caktimin e dates per fillimin e negociatave per anetaresim duhet te interpretohet si nxitje per zgjidhjen perfundimtare te ceshtjes se emrit.
“Tani ekziston nje mundesi unike per te gjetur zgjidhjen e kesaj ceshtjeje dhe ky moment duhet te shfrytezohet”, ka shtuar Fule.
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Emigrimi, zgjidhja e duhur ... ?
» Për trashje ka faj bakteri - zgjidhja është ndryshimi i ushqimit
» Relic: Ndarja e Kosovës është zgjidhja më e mirë!
» Komsioneri Fule viziton Tiranën më 19 mars
» Berisha: Zgjidhja, propozimi im për 100 prokurorët
» Për trashje ka faj bakteri - zgjidhja është ndryshimi i ushqimit
» Relic: Ndarja e Kosovës është zgjidhja më e mirë!
» Komsioneri Fule viziton Tiranën më 19 mars
» Berisha: Zgjidhja, propozimi im për 100 prokurorët
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi