Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kosova e Çekia diskutojnë memorandumin e mirëkuptimit në shëndetësi People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kosova e Çekia diskutojnë memorandumin e mirëkuptimit në shëndetësi People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kosova e Çekia diskutojnë memorandumin e mirëkuptimit në shëndetësi

Shko poshtë

Kosova e Çekia diskutojnë memorandumin e mirëkuptimit në shëndetësi Empty Kosova e Çekia diskutojnë memorandumin e mirëkuptimit në shëndetësi

Mesazh nga Vizitor Tue 23 Feb 2010 - 4:53

Ministri i Shëndetësisë, Alush Gashi, ka diskutuar të martën me ambasadoren e Republikës së Çekisë në Kosovë, Janina Hrebickova, dhe një delegacion të lartë të ekspertëve të fushës klinike dhe të menaxhmentit shëndetësor draftin e memorandumit të mirëkuptimit që pritet të nënshkruhet midis dy shteteve.
Krahas këtij diskutimi që pritet të çojë te nënshkrimi i memorandumit, ekspertët klinik dhe ata të menaxhmentit shëndetësor, kanë mbajtur të hënën në Qendrën e Telemjekësisë së Kosovës ligjërata lidhur me sistemin e mbrojtjes shëndetësore dhe mënyrat e financimit të tij, në të cilat kanë qenë të pranishëm menaxherë të institucioneve shëndetësore, mjekë e teknikë, derisa këto ligjërata e diskutime janë ndjekur përmes Telemjekësisë edhe nga Spitali Regjional i Mitrovicës, Prizrenit e Gjakovës.
Ekspertët çek kanë shpjeguar mënyrat e ndërtimit të një sistemi të qëndrueshëm financiar në shëndetësi dhe kanë folur për përvojat e shtetit të tyre në ngritjen e sistemit të sigurimeve shëndetësore.
Në Qendrën e Telemjekësisë, ambasadorja Hrebickova ka shquar bashkëpunimin e mirë në shëndetësi midis dy vendeve, ndërsa zëvendësministrja Mybera Mustafa, ka falënderuar shtetin çek për asistencën që i ka dhënë shëndetësisë, sidomos kohët e fundit dhe për projektet e përbashkëta që pritet të realizohen.
Ekipi i ekspertëve nga Republika e Çekisë do të qëndrojnë edhe të mërkurën në Kosovë, me ç’rast do të mbajnë edhe dy ligjërata të tjera: e para për regjistrimin dhe distribuimin e barnave ndërsa e dyta për menaxhimin e institucioneve shëndetësore.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi