Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Server: Veriu i Kosoves, nen kontrollin e Serbise People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Server: Veriu i Kosoves, nen kontrollin e Serbise People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Server: Veriu i Kosoves, nen kontrollin e Serbise

Shko poshtë

Server: Veriu i Kosoves, nen kontrollin e Serbise Empty Server: Veriu i Kosoves, nen kontrollin e Serbise

Mesazh nga Vizitor Tue 2 Mar 2010 - 8:15

Server: Veriu i Kosoves, nen kontrollin e Serbise Server-danielEksperti i ceshtjeve te Ballkanit, Daniel Server ka deklaruar se veriu i Kosoves eshte nen kontrollin e plote te Beogradit.

Sipas tij, ne kete zone nuk ka struktura paralele, por institucione konkrete serbe, te cilat do te vazhdojne te jene te pranishme nese komuniteti nderkombetar nuk nderhyn.

Server ka pershendetur planin e shefit te ICO-se, Piter Feith, i cili parashikon me shume autonomi per pakicen serbe ne veri te Kosoves.

Ai ka shtuar me tej se Serbia nuk eshte e detyruar nga nderkombetaret qe te njohe Kosoven, por duhet te rregulloje marredheniet me te ne menyre qe te hyje ne BE.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi